×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Flannelspyjamas

229DKK
inkl. moms
  • Kun få på lager
Leveringstidspunkt
to., 27.02.2020 - ma., 02.03.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Overdel i blød blandingskvalitet med bomuld og Lenzing Modal® – bukser af blød bomuldsflannel
  • De behagelige bukser har elastisk talje og snøre
  • Overdel med smal knaplukning

Flannelspyjamas

Produktnummer 96046
En pyjamas man kan hygge i
Overdelen af blød bomuld med Lenzing Modal®, bukserne af dejlig flannel – denne pyjamas er en drøm og indbyder til hygge! Og fordi bukserne har en blød talje, der giver sig, kommer man nemt og hurtigt i nattøjet. Brug for flere detaljer? Bukserne har snøre, og overdelen en lang stolpelukning i udskæringen. Sådan, nu må der drømmes.

Farve

Overdel bordeauxmeleret
Bukser ternet bordeaux-blå-hvid

Materiale

Overdel 48% bomuld (Cotton made in Africa), 47% modal (Lenzing Modal®), 5% elastan Bukser 100% bomuld (Cotton made in Africa)

Mål

Samlet længde overdel ca. 67 cm
Bukser indvendig benlængde ca. 79 cm

Brugsanvisninger

Bemærk! Særlig plejehenvisning til pyjamasbukserne:
Vask: Normal vask ved maks. 40 °C
Blegemiddel: Intet blegemiddel
Tørring: Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring, 60 °C
Strygning: Stryg ved en højeste temperatur på 150 °C
Pleje: Ingen kemisk rens
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.

Produktnummer:

96046

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.