×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Find ro på badeværelset

Slap af med økologisk bomuld, accessories af bambus og meget mere

Vores favoritter fra kollektionen

Nye trendfarver til badeværelset

Dejlige og bløde tekstiler

 

Ekstrastor og til at putte sig i

I dette 2 x 1 meter store frottébadehåndklæde af ren økologisk bomuld kan man efter badet føle sig rigtig godt tilpas. Det er perfekt til at putte sig i eller som saunahåndklæde.
Dejligt til fødderne

Chenillegarn – fløjlsblødt

På denne dejlig bløde bademåtte bliver fødderne rigtig varme – takket være det flot vævede chenillegarns fløjlsbløde overflade.

Den skridsikre underside og materialet med en høj sugeevne sørger desuden altid for, at bademåtten bliver liggende på badeværelset.
 
Desværre udsolgt
Fin vævning

Jacquard på badeværelset

Den førsteklasses væveteknik "jacquard" sikrer tekstilerne et flot look, giver mulighed for komplekse mønstre og er samtidig nem at pleje og slidstærk – perfekt til badeværelset.
Se jacquardhåndklæder

Ganske enkelt dejligt!

Til sund hud, hår og tænder

Skønhed og pleje

Kropspleje til damer

Hej skønhed

Jeg har det dejligt!

De bedste idéer til skønhed og pleje

Med vores nye kollektion sørger du med rengørende hjælpemidler til skønhedspleje af hud og tænder, dejlige masker og professionelt tilbehør til hårpleje for en fantastisk fornemmelse fra top til tå – og du er klar til den nye dag!

Mere stil på badeværelset

Møbeltrends i hvid og natur

 
Desværre udsolgt
  
  
   
  
 
  • Sideboard
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
1.499DKK
Quick view
 
  • Underskab til håndvask
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
589DKK
Quick view
 
  • Badeværelsesskab
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: drej den rundt, og og skift mellem eg og grå
839DKK
Quick view
 
  • Rullevogn
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
999DKK
Quick view

Stilfulde detaljer

Nyt design til toilettet

Perfekt ryddet op

Praktisk og dekorativt til badeværelset

Bæredygtige materialer

Alt er naturligt

Badtilbehør af bambus, tang og kork

Ved mange dele af badtilbehøret fra vores kollektion anvender vi udelukkende bæredygtige materialer, for eksempel fra råstoffer såsom bambus, kork eller tang. Det skåner miljøet og ser desuden rigtig flot ud!

Jeg går i bad!

Trends til brusebadet

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.