×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Festlig ferie

Fest og sjov med diskolys og mere

Vores favoritter fra kollektionen

Lysende juleglæde

Lyseffekter til hjemmet

Endelig jul

Smarte helligdage!

Vi er allerede i festhumør, og nu sørger vi også for feststemning under juletræet! Diskolys, lydteknik, karaoke osv. er fantastiske gaveidéer til hele familien. Så bliver julen endnu smartere i år!

Altid hul igennem

Radio og musiknydelse

Her spiller musikken!

Musikinstrumenter til store og små stjerner

Som i himlen

En stjernehimmel til soveværelset

Jeg ser stjernehimmelen!

Planetarium til hjemmet

Dette lille planetarium med et linsesystem af høj kvalitet projicerer op til 10.000 stjerner og viser den nordlige halvkugle med eller uden stjernebilleder. Stjernekortet kan indstilles til den synlige stjernehimmel måned for måned. For alle dem, som gerne vil falde i søvn under stjernerne, slukker projektoren efter ca. 30 minutter.
planetariet
 

Spil uden grænser

Dart, minikonsoller og mere

Tid til nyt

Smartphones og tilbehør

Gaveidéer til herrer

  
      
      
    
    
   
  
   
  • 5 par boksershorts
Flad, elastisk talje med blødt ruet inderside
179DKK
Quick view
 
     
    
   
       

Glitter og glamour

Festlook til damer og børn

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.