×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Entré & garderobe

Entré & garderobe

Siddebænk i massivt træ

Pladsbesparende – siddebænk, sko- og opbevaringsreol i et
589 DKK Quickshop

Bænk med opbevaringsrum

Et møbel fra vores Nordic-serie
1.079 DKK Quickshop

Letter Board

Til at skrive nyheder, ordsprog, to do-lister eller menuer
149 DKK 119 DKK Quickshop

Fleksreol

Kan klemmes fast mellem to vægge eller skabssider
129 DKK Quickshop

2 LED-lamper med krog

Mobil lyskilde til at hænge på tøjstænger, dørhåndtag osv.
59 DKK Quickshop

Vægur

I »Route 66«-design
169 DKK 79 DKK Quickshop

Metalreol med trådkurve

Med meget plads til opbevaring og dekoration
489 DKK 329 DKK Quickshop

2 variable reolindsatser

Giver ekstra opbevaringsplads i skabet
169 DKK Quickshop

Hængereol af metal med trådkurve

Giver meget plads til opbevaring og dekoration
409 DKK 299 DKK Quickshop

Bænk

En del af vores Landidyl-serie
1.669 DKK Quickshop

3 kurve til skabsdøren

Til at holde orden og få mere opbevaringsplads i dine skabe
109 DKK 79 DKK Quickshop

LED-lampe til pynt »Kaktus«

Med 20 LED'er med varmt hvidt lys
169 DKK 129 DKK Quickshop

2 LED-skuffelamper

Tænder og slukker automatisk, når skuffen åbner og lukker
75 DKK 59 DKK Quickshop

LED-campinglampe

Kan dæmpes trinløst
59 DKK Quickshop
Bænk
Kan p.t. ikke bestilles

Bænk

Med polstring og skuffe
999 DKK
Sengebænk
Kan p.t. ikke bestilles

Sengebænk

Et møbel fra vores landstedsserie
1.249 DKK

Indretning af entré og garderobe - byd velkommen til et hyggeligt hjem

Kom bare ind! Som indgangsparti fungerer entréen som visitkort for dit hus eller din lejlighed. Det er her rigtig vigtigt med praktisk opbevaringsplads, en venlig atmosfære og rigelig plads. Men der er ingen grund til bekymringer: Du får hjælp af funktionelle og moderne entrémøbler, og vi giver gode råd til, hvad du skal være opmærksom på i forhold til valg af møbler og indretning af entré og garderoben.

Sådan finder du de bedste møbler til din entré og garderobe

Få små entréer til at se større ud

Entréarealet er ofte lille, smalt og mørkt. Du kan bruge følgende tricks til at skabe et indgangsparti, der virker stort og lyst: Brug hvide nuancer og pastelfarver på vægge og loft. Kan du godt lide kraftige farver, skal du bruge dem i afmålte doser, f.eks. blot på forsiden eller enkelte ting som blikfang. Det gælder også entrémøbler: Hvide entrémøbler, helst med en skinnende overflade, reflekterer mere lys og får rummet til at virke lysere. Detaljer af stabilt sikkerhedsglas virker næsten vægtløse. Glem heller ikke det store spejl i entréen: Derigennem opstår en dybdevirkning, der får rummet til at virke større.

Åben eller lukket garderobe?

Hvilken garderobe, der er velegnet til din entré, afhænger af, hvor meget plads du har til rådighed, og hvor hvilke opbevaringsløsninger du vælger. Der er meget plads i en lukket entrégarderobe. Her er der bl.a. mulighed for velordnet opbevaring af støvsugeren, rengøringsmidlerne etc. Det giver ro rent visuelt. Derudover er fordelen, at dine frakker og jakker ikke så let bliver støvede. En åben variant er fantastisk i små entréer: Det, at dit tøj og dine accessories er synlige, har en dekorativ effekt, og selve garderoben virker ikke så bombastisk. En anden fordel er, at alting er lige ved hånden. Kan du ikke bestemme dig? Så er der også en kombinationsvariant til dig.

Den perfekte belysning i entréen

Det er bedst at blande forskellige lyskilder med hinanden, når du vil have en entré med god belysning. Med loftslamper kan du fordele lyset ud over hele rummet, hvilket er ideelt til aflange entréer. Du kan bruge væglamper som ekstra lyskilder til at undgå skygger og snublefare. Dekorationslys giver en skøn atmosfære i boligen, og uanset om det er små lamper rundt om vægspejlet eller en fleksibel klemmelampe ved yndlingsbilledet, kan du med lys fremhæve møbler eller andre indretningselementer i entréen og dermed skabe hyggelige lysområder.

Det rigtige skoskab

Hvor skal alle skoene være? Et højt skoskab med klaplåger kan især anbefales, hvis din entré er lille og smal. Denne type skab giver tilstrækkelig opbevaringsplads, men har en lille dybde, da skoene kan stilles på højkant i skabet. Har du mere plads, får du ikke blot mere opbevaringsplads med en dejlig kommode i entréen, men også aflægningsplads til nøgler, breve etc. Dog skal en sådan kommode ikke være for bombastisk, og det er derfor bedst at vælge en diskret farve, der matcher vægfarven. Som kontrast fungerer detaljer som et flettet skohorn rigtig godt.

Det skal du være særlig opmærksom på ved køb af entrémøbler

Pladsbesparende design

I indgangspartiet er hver centimeter guld værd. Gå efter pladsbesparende design, når du køber entrémøbler - se også gerne på vores gode opbevaringsløsninger. De enkelte møbler skal fylde mere i højden end i bredden og gerne være smalle. Vælg vippe- og skydelåger frem for almindelige skabslåger og skuffer. Hjul under entrémøblet gør det mere mobilt og giver dig mulighed for en fleksibel indretning af entréen efter behov. Multifunktionelle møbler er også praktiske – eksempelvis når en kommode i entréen også kan bruges til at sidde på og til opbevaring af diverse sager. Små, ekstra udstyrsdele på møblerne, som f.eks. ekstra knager, net eller aflægningsflader giver mere opbevaringsplads.

Smudsafvisende belægninger

Den våde regnjakke, de snavsede vinterstøvler: Entrémøbler skal ofte tåle en del. De skal være smuds- og vandafvisende, så de kan holde i lang tid og samtidigt helst også være lette at pleje. Specielle møbler af træ eller spånplade er meget populære til entrébrug, da de både er robuste og enkle. I rå tilstand opsuger naturmaterialet dog væske og kan svulme op på uskøn vis. Derfor skal entrémøblerne være forsynet med en belægning. Melamin, lak eller folie er eksempler på egnede materialer, hvor du blot kan tørre snavset af. Andre plejelette alternativer, der kan anvendes efter smag og behag, er entrémøbler af metal eller sikkerhedsglas.

Vores løfter om dine møbler til entré og garderobe

Entréskab, kommode eller garderobe: Vi lover, at vi kan tilbyde entrémøbler, der ser godt ud og kan holde til de daglige belastninger i lang tid. Derfor holder vi under fremstillingen øje med materialekvaliteten, funktionaliteten og sikkerheden – og disse faktorer tjekkes via interne og eksterne kontroller. Derfor bærer vores entrémøbler TCM-mærket, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Når du køber entrémøbler i vores onlineshop, kan du hurtigt kende dem på vores mærker og produkthenvisninger, ud over naturligvis deres vigtigste egenskaber. Hvis et møbel eksempelvis er mærket "Made in Germany", kan du regne med, at produktet virkelig er fremstillet i Tyskland efter de strenge nationale retningslinjer. "CE-mærket" garanterer, at de europæiske sikkerhedskrav samt arbejdsmiljø- og miljøregler er blevet overholdt i forbindelse med produktionen.