×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

En god start på livet

Bæredygtige produkter til børn

Fordi vi elsker vores børn så meget, er det vores opgave at påtage os ansvaret for deres fremtid. Derfor er det vigtigt for os, at vores ventetøj, børnetøj, møbler og sengetøj er fremstillet af bæredygtige materialer.

De mindste er de største

Kan bomulds skade miljøet?
Ja, for konventionel bomuld bliver dyrket med mange slags skadelige kemikalier. Det skader grundvandet, insekterne og helbredet hos de bønder, der dyrker det. Vi anvender økologisk bomuld til vores produkter for dermed at beskytte miljøet.
Hvad kan økologisk bomuld, som konventionel bomuld ikke kan? Økologisk dyrkning beskytter naturen, skåner jorden, reducerer vandforbruget og bidrager dermed til, at vi også kan drive landbrug i fremtiden. Det er ikke kun vigtigt for os, men også for de små – den næste generation.

Forbliv smart? Altid!

Næsten 90% af den energi, som en vaskemaskine bruger, bliver brugt til opvarmning af vandet – for det meste tøj er det dog nok at blive vasket på 15 eller 30 grader. Prøv engang, man kan spare masser af energi og tøjet bliver frisk på samme måde.
Vores kortærmede og langærmede bodyer fås i str. 50/56–62/68 og fra str. 74/80 i slå-om snit

Findes der noget bedre end økologisk?

Produkter med GOTS-certifikatet indeholder – ligesom produkter med økoseglet – økologisk dyrket bomuld. Derudover bliver der i hele produktionskæden taget hensyn til overholdelse af miljø- og socialkriterier. Det betyder f.eks. også, at tøjet bliver fremstillet uden farlige kemikalier og andre skadelige indholdsstoffer.
Bæredygtighed hos Tchibo

4 fakta om økologisk bomuld

Vi har et ansvar over den verden, som vi lever i hver dag. Og over for de mennesker, som vi arbejder sammen med. Derfor er det vores mål at fremstille vores produkter på en fair måde – for mennesket og naturen.

198 millioner

fyldte badekar* svarer til mængden af det vand, som Tchibo sparede i 2018 takket være brugen af økologisk bomuld. *Beregningsgrundlag: Et badekar indeholder 150 l

Tredjestørste udbyder

af økologisk bomuld i verden. Hos Tchibo er det bekræftelse og motivation til konsekvent at gå denne vej..
Kilde: textileexchange.org

434 Liter

vand sparer Tchibo i gennemsnit ved fremstillingen af en t-shirt med økologisk bomuld..
Kilde: aboutorganiccotton.org

86%

af den indkøbte bomuld hos Tchibo stammede i 2018 allerede fra bæredygtige landbrug.
 
 
3 par strømpebukser
119 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
  

Fjern pletter? Naturligvis!

Børn sørger altid for nok pletter. Hvis man behandler pletterne med det samme, behøver man ikke at vaske tøjet flere gange – og man skåner dermed miljøet. Brug blot koldt vand og ved en fedtet plet naturligvis vaskemiddel og undgå dermed bunker af vasketøj.
    
  
    


Dejlige nætter på børneværelset

Endelig kan vi bade igen!

Undertøj & nattøj


Praktiske ting til hjemmet & på ture

Se sød du? Det er ren barnemad!

Spild af energi? Ikke ved tøjvask!

Vidste du, at en tørretumbler bruger mere strøm end et køleskab, en opvaskemaskine og en vaskemaskine tilsammen? Den gode gamle tørresnor er derimod ikke kun skånsom mod stoffet, men er også meget miljøvenlig.

Godt klædt på til regnvejr

Til et flot børneværelse

Fuldkommen flot

Tøj til vordende mødre

Hvad gør økologisk bomuld så specielt?

Den økologiske dyrkning beskytter naturen, skåner klimaet og sørger for, at hele familien føler sig dejligt tilpas. Vores produkter med økologisk bomuld kan nemt genkendes på materialeoversigten – hvis de indeholder minimum 95% økologisk bomuld, er de med seglet OCS 100 – og fra minimum 50% er de med seglet OCS Blended.
Læs mere

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.