×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Elektrisk rengøringsbørste

169DKK -5%
159DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
to., 24.10.2019 - ma., 28.10.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Ideel til fuger og sværttilgængelige steder
 • Grundig rengøring af hårdnakket snavs
 • Hurtig, effektiv rengøring med et oscillerende børstehoved
 • 8.000 omdrejninger i minuttet
 • 3 udskiftelige dele

Elektrisk rengøringsbørste

Produktnummer 99872
Skrub bare løs
Denne elektriske rengøringsbørste sørger med det oscillerende børstehoved for hurtig og effektiv rengøring af svært tilgængelige steder og hårdnakket snavs. De kører med 8.000 omdrejninger i minuttet og er med sine tre udskiftelige dele klar til de mest forskellige rengøringsopgaver.

Diverse børster til alle slags opgaver
En stor børste er perfekt til fladerne, mens den mindre er ideel til fuger og sværttilgængelige steder som fx armaturer. Begge leveres med en reservedel. Desuden får du en polerdel med, som med fire forskellige puder kan bruges til rengøring af forskellige overflader.

Tåler vandstænk og er nem at bruge
Takket være det bløde greb er børsten nem at bruge, og den har bære- eller ophængsbånd, så den er nem at have med rundt og hænge på plads igen. Børsten tåler vandstænk iht. IPX5.

Farve

Hvid-grå

Materiale

Greb og dele acrylnitril-butadien-styren-copolymer (ABS), termoplastisk elastomer (TPR), polyoxymethylen (POM)
Børster nylon
Metal

Mål

Længde ca. 17 cm
Ø ca. 3,5 cm
Længde dele hver ca. 10 cm

Indhold / tilbehør

Inkl. 2 børster, 2 kegler, 1 polerdel, 4 polerpuder og 4 batterier (AA)

Batterilevetid

Ca. 2,5 timer

Download yderligere produktinformationer

Garanti
Garanti
Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamborg påtager sig 3 års garanti fra købsdatoen af dette produkt. Inden for garantiperioden afhjælper vi alle materiale- eller produktionsfejl uden omkostninger. Garantien sker på betingelse af fremvisning af et købsbevis fra Tchibo eller en af Tchibos autoriserede salgspartnere. Garantien gælder i EU, Schweiz og Tyrkiet. Garantien omfatter ikke skader, som er forårsaget af uhensigtsmæssig behandling samt slid / forbrug. Den lovmæssige reklamationsret bliver ikke indskrænket med denne garanti. Du kan finde yderligere vilkår i brugsanvisningen.

Produktnummer:

99872

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.