×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Efteråret kommer

Flotte look til damer med former

Vores favoritter fra kollektionen

Nattøj og homewear

 
  
Desværre udsolgt
 • Natkjole
169DKK
 
Desværre udsolgt
 • Pyjamas
139DKK
 
   
 • Sweatjakke
Behageligt blød kvalitet med høj bomuldsandel
139DKK
Quick view
 
 • Jerseyrelaxbukser
Blød bomuldsblandingskvalitet med Lenzing Modal®
85DKK
Quick view
 
 • Undertrøje
V-udskæring med fin, blød blonde
47DKK
Quick view
 
 • 2 undertrøjer
Blød single jerseykvalitet
129DKK
Quick view
 

Sidder bedst på dig

Look til overgangstiden

  
  
 • Ankellange stretchbukser
Viskosestretchkvalitet, der er let at pleje og ikke krøller
169DKK
Quick view
    
   
Desværre udsolgt
Desværre udsolgt
 
 • Langærmet bluse
 • Langærmet bluse
Behageligt blød, ren bomuldskvalitet
95DKK
Quick view
  
 • Jeggings
Bekvem og formbestandig stretchkvalitet med højt indhold af bomuld
169DKK
Quick view
   
Kan p.t. ikke bestilles
 
Desværre udsolgt
 • Bengalinbukser
Viskosestretchkvalitet, der er let at pleje og stryge
239DKK
 
Desværre udsolgt
 • Bengalinbukser
Viskosestretchkvalitet, der er let at pleje og stryge
179DKK
 
   
 • Cardigan
Behageligt blød bomuldsblandingskvalitet
179DKK
Quick view
  
Desværre udsolgt
  
Desværre udsolgt

Til sene sommerdage

Smykker og ure

Sportslig og aktiv

  
Desværre udsolgt
  
 • Sportstights
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
119DKK
Quick view
 
 
 • Pullover
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
95DKK
Quick view
 
  
Desværre udsolgt
 • Oversized bluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
47DKK
 
Desværre udsolgt
 • Sweatshirt med flagermusærmer, gråmeleret
Bekvemt snit med bred ribbet kantafslutning
85DKK
 
Desværre udsolgt
 • 3 par yogasokker
Med skridsikre ABS-nopper
47DKK
 

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ
Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Silkeblødt, fugttransporterende og temperaturudlignende – hvor godt LAVET MED OMTANKE føles, oplever du med vores nattøj af TENCEL®. Lyocell-fibren overbeviser med fremragende bæreegenskaber og fremstilles ydermere på en særlig bæredygtig måde.

Råstoffet for TENCEL®-fibren er cellulose – udvundet af FSC®-certificeret træ. TENCEL® fremstilles i en lukket produktionscyklus. Så du kan være sikker på, at vores nattøj af TENCEL® er så godt for miljøet, som det føles.
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.