×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Det søde liv

Nydelse som i Bella Italia

Benvenuti!

Så lækkert smager syden – vores nye kollektion bringer italiensk flair ind i hjemmet. Ægte napolitansk pizza, hjemmelavet pasta og dejlig espresso lykkes næsten som af sig selv takket være italienske klassikere. Hvis man hellere vil opleve det helt tæt på, kan man tage afsted sydpå med kufferter, sommerlook osv.

Sådan bliver det rigtig lækkert!

Lav selv pasta

Frisk pasta er den bedste slags pasta – og med denne pastamaskine af rustfrit stål bliver det ligesom på den lokale italienske restaurant. Maskinen er meget robust, og det er bedst sådan – for når man først er begyndt at lave hjemmelavet pasta, vil man kun have frisk tagliatelle eller spaghetti.

Dejens tykkelse kan indstilles på pastamaskinen, så man kan lave al slags pasta perfekt – naturligvis også til lasagne eller tortellini.
 

Buon Appetito!

Nu skal bordet dækkes – træ og terrakotta sørger for middelhavsflair, rustikke glas og pastelfarvet keramik sætter de perfekte rammer for vin, pasta og sang!

In lige nu

Terrakotta er tilbage!

Terrakotta er et ældgammelt materiale, og den keramiske klassiker erobrer køkkenet igen. Service af terrakotta er dekorativt, ildfast og er egnet til mange forskellige formål – både som skål, gratinform eller flaskekøler.

Un Caffè, per favore

Efter maden serveres der original italiensk espresso eller caffé crema. En kop Tchibo Barista-kaffe fra maskinen med si smager præcis som på en napolitansk café.

Til Italien og tilbage

Har du lyst til det søde liv? Med disse look er mand perfekt klædt på inden turen går sydpå. Tag solbrillerne på, pak tasken og kom af sted!

Sommer på italiensk

Elegante snit, solrige farver og dejligt lette stoffer – med disse look kan du mærke følelsen af Italien helt tæt på.

Modetrends

Bella Donna!

Siden 50'erne står italiensk mode for denne særlige lethed og afslappethed i syden – kendt som "sprezzatura" i Italien. Snittene, farverne og mønstrene udstråler det "søde liv" ved Middelhavet. De perfekte look til en lang sommer med masser af sol!

Bellissima!

Vores fortryllende kollektion med undertøj og nattøj fejrer de varme sommernætter med utroligt flotte mønstre med flotte detaljer og forførende blonder.

  
  
   
   
 
BH med bløde skåle
Former blidt – høj komfort uden bøjle
149 DKK Quickshop
 
2 par trusser
Blød microtouchkvalitet med silkeagtig glans
129 DKK Quickshop
 
Spacer-BH
Meget lette og åndbare skåle af spacermateriale
169 DKK Quickshop
 
2 par trusser »Magic Cut«
Ultraflade syninger – intet kan ses
95 DKK Quickshop
 
BH med bløde skåle
Former blidt – høj komfort uden bøjle
149 DKK Quickshop
 
2 par trusser
Blød microtouchkvalitet med silkeagtig glans
fra 69 DKK Quickshop
 
2 par trusser
95 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
  
Kort pyjamas
Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
149 DKK Quickshop
 
Natkjole
Superblød Lenzing Modal®-kvalitet
129 DKK Quickshop
   

Buon Viaggio!

Hvad siger du til storbyferie i Rom? Eller er du hellere til strandferie ved Adriaterhavet? Med de passende kufferter og tilbehør til rejsen er du klar til ferie i Italien.

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.
SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ
Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.