×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Det hele lyser op!

Lysglans indenfor og udenfor

Vores favoritter fra kollektionen

Aldrig har lysene skinnet så flot

Festlig udendørsbelysning

Stemningsfuldt julelys

LED-lyskæder til udenfor

Brændende lys på juletræet

Stemningsfuld belysning til træet

Vores LED-lyskæder til indenfor

Vores LED-lyskæder til udenfor

LED'er som guirlande, stearinlys osv.

Strålende smukt!

Lysende julemotiver

Festlig lysglans

Fortryllende julepynt i hele hjemmet

Advent, advent

Julekalendere & hobbyarbejde

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Vores ideer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for der anvendes træcellulose fra eksemplarisk drevne skovbrug til fremstillingen af papiret.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
FSC®'s (Forest Stewardship Council®) strenge retningslinjer sikrer ansvarsfuldt skovbrug – fra træet til det færdige produkt. Med hver beslutning for FSC®-certificeret papir støtter du bevarelsen af skovens vigtige funktioner. Du kan også være sikker på overholdelsen af rettigheder og sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Gode ideer af papir og karton med kærlighed til naturen.