×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Det har mand på inden under

Dejligt undertøj og nattøj til herrer

Med den nye undertøjs- og homewearkollektion satser mand ikke kun på klassikere i hvid, blå og grå toner, men også på diskrete, grafiske mønstre, som er in lige nu. Det hele er desuden med økologisk dyrket bomuld – næsten synd kun at have på inden under!

Vores favoritter fra kollektionen

Det bliver ikke dejligere

Af sted med stil

Stilfulde klassikere inden under

Plejeprodukter til ham

 
 
Desværre udsolgt
 
Kun få tilbage
  
Desværre udsolgt
 
Desværre udsolgt
 
Desværre udsolgt
 
Desværre udsolgt

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.