×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Det går strålende

Homewear, skønheds- og wellnesstilbehør

Vores favoritter fra kollektionen

Kom dejligt gennem dagen

Vidunderligt behageligt homewear og nattøj

  
Lev bevidst

Vi anvender økologisk bomuld

Bomulden til badekåber, natkjoler osv. stammer fra økologisk dyrkning. Dermed sparer vi vand, bevarer landbrugsjorden og skåner mennesker og miljø. I øvrigt bliver 85% af vores tekstiler allerede fremstillet med økologisk bomuld.
   
 

Bare slap af

Afslapning og massage

Afslapningstip

Den nye velværevægt

En vægt, der virker afslappende? Det lyder skørt, men passer dog. Små glaskugler indvendigt i tæppet og puden skaber et blidt tryk. Dermed virker tæppet som en dejlig omfavnelse, mens puden – næsten uden at man mærker det – kan styrke ryg- og nakkemusklerne.
 
Forbliv sund

Betagende bindevæv

Fascier er bindevævsfibre, der indkapsler alle muskler, organer og knogler. De sørger for kroppens bevægelighed og stabilitet.

Ved fascietræning bliver bindevævet ved musklerne bearbejdet intensivt. Derved kan bevægeligheden forhøjes, og risikoen for skader eller muskelspændinger nedsættes.

Nu bliver det hyggeligt

Varmepuder og elektriske tæpper

Desværre udsolgt
 
Desværre udsolgt

Hygge til sengen

  
 
   
         
  
 
  • Digitalt hygro- og termometer
Luftfugtighed og temperaturvisning med display for ideelt indeklima: for tørt, for fugtigt eller ideelt
129DKK
Quick view

Tid til mig!

Pleje og skønhed

Føl dig godt tilpas og forbliv sund

Idéer til velvære og massage

Alt på sin plads

Idéer til opbevaring og orden

  
  
 
  • Opbevaringsboks
Opbevaringsboks til julepynt og gavepapir
209DKK
Quick view
 
Kan p.t. ikke bestilles
  • Opbevaring af gavepapir
Opbevaring af gavepapir, uden at det krøller, og små pynteting som sløjfer osv.
85DKK
 
Desværre udsolgt
  • Sæt med opbevaringsbokse
Til organiseret opbevaring på skabe, i reoler etc.
209DKK
  

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.