×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Dekoration

Dekoration

LED-dekorationslys søstjerne

Til stemningsfuld belysning
85 DKK Quickshop

Dekorativt spejl

I katteform – med påtrykt snude og knurhår
129 DKK 75 DKK Quickshop

Billedramme

I katteform – til at hænge op eller stå
85 DKK 41 DKK Quickshop

Garderobesæt med hylde til børneværelset

Dekorativ med form som en hund
109 DKK 49 DKK Quickshop

Guirlande med vimpler

12 stofvimpler i 4 forskellige, farverige mønstre
69 DKK 49 DKK Quickshop

Havelys

Af glas og poleret rustfrit stål
329 DKK 239 DKK Quickshop

Peberkværn

Af rustfrit stål og bøgetræ
489 DKK 329 DKK Quickshop

Keramisk pynteæble

Med flot perlemorsskær
229 DKK Quickshop

LED-mikrolyskæde

160 LED-lys med varmt hvidt lys i dråbe- og stjerneform
169 DKK Quickshop

3 store pyntekugler

Af glas med flot, hamret matguld look
85 DKK 69 DKK Quickshop

LED-klokke

20 LED'er med varmt hvidt lys på en mikrolyskæde under en glaskuppel
129 DKK 85 DKK Quickshop
LED-lyskæde
-31 %
Kun få tilbage

LED-lyskæde

Med 10 lamper i 4 forskellige farver
129 DKK 89 DKK Quickshop

Rundt tæppe

Fin, blød garnstruktur – som at gå på en sky
369 DKK 339 DKK Quickshop

2 hørgardiner

Let, blød og holdbar kvalitet af førsteklasses ren hør
449 DKK 329 DKK Quickshop
1

Tilbehør til hjemmet – til dig, der elsker at dekorere

Tilbehør til hjemmet er ikke kun overflødige dekorationer – det er netop tilbehøret, der kan få folk til at føle sig hjemme. Og at føle sig hjemme er som bekendt en af de bedste følelser, som man overhovedet kan have. Så slapper man af og mærker, at man hører til. Små dekorationer og hyggelige elementer kan minde hele familien om, hvor dejligt det er at være hjemme.

Når du leder efter tilbehør til hjemmet, så skal du finde det, der passer til din stil og dine ønsker. Det rigtige tilbehør til hjemmet eller tekstiler til hjemmet kan skabe liv og hygge i din boligindretning – men kun hvis det passer ind i den stil, som du har lagt for dit hjem. Hvert rum i et hus er normalt indrettet til forskellige formål – køkkenet til madlavning og soveværelset til søvn. Men alle steder kan dekorative elementer – som tæpper, lys eller vaser – hjælpe med at skabe en hyggelig atmosfære. Vi fører mange forskellige former for boliginteriør, som kan inspirere dig til en god indretning. Hos Tchibo kan du for eksempel finde lysestager, billedrammer, lamper og forskellige pyntegenstande til diverse højtider, når der skal pyntes ekstra fint op. Det er nemlig særligt ved helligdage, at det kan være rart at pynte op, så man kan omgive sig med den festlige stemning. Det gælder også, selvom man ellers har indrettet sit hjem i en streng minimalistisk stil, eller hvis man har indrettet sin stue i moderne rokokostil. Ligegyldig hvilken stil du indretter efter, har vi et bud på brugskunst, som vil kunne dekorere dit hjem. For når du vil sætte et personligt præg på indretningen, er det en god idé at se på tilbehør til hjemmet. Vi står klar til at hjælpe dig med at fremkalde en hyggelig atmosfære i dit hjem både til den almindelige hverdag og de store festlige lejligheder som bryllup, jul eller påske.