×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Dekoration

Dekoration

Foto gardin

24 fag til billeder og 8 fag til stifte og smådele
69 DKK Quickshop

2 forsølvede lysestager

Af forsølvet rustfrit stål, højglanspoleret
329 DKK Quickshop

4 dørknager

Inkl. 8 selvklæbende silikonepuder – forhindrer klapren
41 DKK Quickshop

Plakatliste

Af træ med indvendig magnetlås – skift nemt og hurtigt motiv
85 DKK Quickshop

12 påskeæg

Robust kunststof – kan bruges indendørs og udendørs
33 DKK Quickshop

LED-lyskæde »Muslinger«

10 pyntemuslinger med varmt hvidt lysende LED-lys
129 DKK 89 DKK Quickshop

Løber

Slidstærkt kvalitetsstof af ren bomuld
249 DKK 189 DKK Quickshop

2 lange jacquardgardiner

Færdigsyede og klar til ophængning
289 DKK 159 DKK Quickshop

4 dekorationsklemmer

Lakerede træklemmer med 2 fugle- og 2 hønemotiver
49 DKK Quickshop

Påskekurv

15 dekorationspåskeæg i kurv
41 DKK Quickshop

Rundt tæppe

Fin, blød garnstruktur – som at gå på en sky
339 DKK Quickshop

2 gennemsigtige gardiner

Med diskrete striber
259 DKK Quickshop

Designvægur

I origamilook
209 DKK 159 DKK Quickshop
1

Tilbehør til hjemmet – til dig, der elsker at dekorere

Tilbehør til hjemmet er ikke kun overflødige dekorationer – det er netop tilbehøret, der kan få folk til at føle sig hjemme. Og at føle sig hjemme er som bekendt en af de bedste følelser, som man overhovedet kan have. Så slapper man af og mærker, at man hører til. Små dekorationer og hyggelige elementer kan minde hele familien om, hvor dejligt det er at være hjemme.

Når du leder efter tilbehør til hjemmet, så skal du finde det, der passer til din stil og dine ønsker. Det rigtige tilbehør til hjemmet eller tekstiler til hjemmet kan skabe liv og hygge i din boligindretning – men kun hvis det passer ind i den stil, som du har lagt for dit hjem. Hvert rum i et hus er normalt indrettet til forskellige formål – køkkenet til madlavning og soveværelset til søvn. Men alle steder kan dekorative elementer – som tæpper, lys eller vaser – hjælpe med at skabe en hyggelig atmosfære. Vi fører mange forskellige former for boliginteriør, som kan inspirere dig til en god indretning. Hos Tchibo kan du for eksempel finde lysestager, billedrammer, lamper og forskellige pyntegenstande til diverse højtider, når der skal pyntes ekstra fint op. Det er nemlig særligt ved helligdage, at det kan være rart at pynte op, så man kan omgive sig med den festlige stemning. Det gælder også, selvom man ellers har indrettet sit hjem i en streng minimalistisk stil, eller hvis man har indrettet sin stue i moderne rokokostil. Ligegyldig hvilken stil du indretter efter, har vi et bud på brugskunst, som vil kunne dekorere dit hjem. For når du vil sætte et personligt præg på indretningen, er det en god idé at se på tilbehør til hjemmet. Vi står klar til at hjælpe dig med at fremkalde en hyggelig atmosfære i dit hjem både til den almindelige hverdag og de store festlige lejligheder som bryllup, jul eller påske.