×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Dekoration

Dekoration

  • Lykkepanda
I “Mudra-stilling“ – symbolet for harmoni mellem krop og sjæl
85DKK
59DKK
Quick view
  • Garderobesæt med hylde til børneværelset
Dekorativ med form som en hund
109DKK
69DKK
Quick view
  • 2 selvklæbende tavler
Magnetiske og til at skrive på med kridt
85DKK
Quick view
  • Guirlande med vimpler
12 stofvimpler i 4 forskellige, farverige mønstre
69DKK
49DKK
Quick view
  • Billedramme
I katteform – til at hænge op eller stå
85DKK
33DKK
Quick view
  • LED-lyskæde
I originalt klemmedesign
85DKK
69DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • 2 gennemsigtige gardiner
Med diskrete striber
249DKK
189DKK
Quick view
Kun få tilbage
1

Tilbehør til hjemmet – til dig, der elsker at dekorere

Tilbehør til hjemmet er ikke kun overflødige dekorationer – det er netop tilbehøret, der kan få folk til at føle sig hjemme. Og at føle sig hjemme er som bekendt en af de bedste følelser, som man overhovedet kan have. Så slapper man af og mærker, at man hører til. Små dekorationer og hyggelige elementer kan minde hele familien om, hvor dejligt det er at være hjemme.

Når du leder efter tilbehør til hjemmet, så skal du finde det, der passer til din stil og dine ønsker. Det rigtige tilbehør til hjemmet eller tekstiler til hjemmet kan skabe liv og hygge i din boligindretning – men kun hvis det passer ind i den stil, som du har lagt for dit hjem. Hvert rum i et hus er normalt indrettet til forskellige formål – køkkenet til madlavning og soveværelset til søvn. Men alle steder kan dekorative elementer – som tæpper, lys eller vaser – hjælpe med at skabe en hyggelig atmosfære. Vi fører mange forskellige former for boliginteriør, som kan inspirere dig til en god indretning. Hos Tchibo kan du for eksempel finde lysestager, billedrammer, lamper og forskellige pyntegenstande til diverse højtider, når der skal pyntes ekstra fint op. Det er nemlig særligt ved helligdage, at det kan være rart at pynte op, så man kan omgive sig med den festlige stemning. Det gælder også, selvom man ellers har indrettet sit hjem i en streng minimalistisk stil, eller hvis man har indrettet sin stue i moderne rokokostil. Ligegyldig hvilken stil du indretter efter, har vi et bud på brugskunst, som vil kunne dekorere dit hjem. For når du vil sætte et personligt præg på indretningen, er det en god idé at se på tilbehør til hjemmet. Vi står klar til at hjælpe dig med at fremkalde en hyggelig atmosfære i dit hjem både til den almindelige hverdag og de store festlige lejligheder som bryllup, jul eller påske.