×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Feminint og fantastisk

Få en fantastisk figur med shapewear

Smuk og selvsikker – i dette flotte undertøj behøver man som kvinde ikke at gemme sig. Forarbejdning uden sømme, figurformende materialer og fine blondedetaljer gør undertrøjer, pyjamasser og lignende til tøj med noget helt særligt.

Vores favoritter fra kollektionen

Til en flot figur

Sov dejligt

Velvære & opblomstring

Find yndlings-BH'en

Til Bøjle-BH'en

80-95D, 80-95E

 • Specielt, behageligt snit til store størrelser
 • Skåle med formbøjler for optimalt hold

Til BH'en med bløde skåle

75-80A, 75-85B, 75-80C

 • Former blidt uden bøjler – høj komfort
 • Let vatterede skåle med fin, blød blonde

Til Bøjle-BH'en

75-85B, 80-90C

 • Former en naturlig udskæring uden faste skåle
 • Uigennemsigtige skåle i to lag – formet uden sømme

Til Spacer-BH'en

75-80A, 75-85B, 75-80C

 • Kan anvendes på 2 måder – med normale stropper eller som neckholder
 • Utrolig lette og åndbare skåle

Til Bøjle-BH'en

80-95D, 80-95E

 • Specielt, behageligt snit til store størrelser
 • Skåle i to lag uden sømme og med bøjler

Til BH'en med bløde skåle

75-80A, 75-85B, 75-80C

 • Former blidt uden bøjler – høj komfort
 • Let vatterede skåle

Til BH-toppen

Størrelse 32-46

 • Utrolig behagelig – uden bøjler og faste skåle
 • Moderne snit med bred blondekant under brystet

Til Pushup-BH'en

75-85A, 75-85B

 • Formede skåle med indbygget pushup
 • Skålene med fin, blød blonde former en flot udskæring

Tvillingestørrelserne

Hvis yndlings-BH'en er udsolgt i din størrelse, er løsningen tvillingestørrelser. Så skal du vælge en størrelse større under brystet og en skålstørrelse mindre – eller omvendt. Tvillingestørrelserne for 80B er f.eks. 85A og 75C.

Stilfuld i sort

En god fornemmelse lige til at tage på

  
 • Undertrøje
 • Undertrøje
Bomuldsstretchkvalitet
65DKK
Quick view
 
 • Undertrøje
 • Undertrøje
Bomuldsstretchkvalitet
65DKK
Quick view
 
 • Multistyle-BH
Kan anvendes på 4 forskellige måder – passer til alle looks
139DKK
Quick view

Undertøj i store størrelser

Slap af med stil

Undertøj & nattøj til herrer

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ
Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Silkeblødt, fugttransporterende og temperaturudlignende – hvor godt LAVET MED OMTANKE føles, oplever du med vores nattøj af TENCEL®. Lyocell-fibren overbeviser med fremragende bæreegenskaber og fremstilles ydermere på en særlig bæredygtig måde.

Råstoffet for TENCEL®-fibren er cellulose – udvundet af FSC®-certificeret træ. TENCEL® fremstilles i en lukket produktionscyklus. Så du kan være sikker på, at vores nattøj af TENCEL® er så godt for miljøet, som det føles.
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.