×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Datasikkerhed

Ved dataoverførsel, eksempelvis ved indtastning af dine kundeoplysninger i ordreformularen eller kontaktformularen samt i forbindelse med reklamation, anvender vi en såkaldt SSL-sikkerhedsproces (SSL står for Secure Socket Layer) kombineret med en 256 bit-kryptering.
Du kan kende overførsler af krypterede data på symbolerne med hhv. en nøgle og en lukket hængelås i browserens statuslinje. Vi udviser den største omhu og holder de højeste sikkerhedsstandarder for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang. Vi gør dog opmærksom på, at der ved dataoverførsler via internettet (f.eks. ved e-mailkorrespondance) kan forekomme brud på sikkerheden. Det er ikke muligt at garantere, at dataene er fuldstændigt sikret mod tredjepartsadgang.
Tilbage til oversigt
Sikker betalingsproces
Tchibo tilbyder betaling med forudbetaling, kreditkort eller PayPal. Alle betalingsmåder er tilstrækkeligt beskyttet af de sikkerhedsstandarder, der er nævnt ovenfor. Hvis du betaler med kreditkort, har vi implementeret en ekstra sikkerhedsforanstaltning: Den består i, at du angiver kreditkortets kontrolcifre under "Betalingsmåde" i ordreprocessen. De tre kontrolcifre finder du i underskriftsfeltet bag på kreditkortet.

Tchibo lagrer ikke dine kreditkortoplysninger, men overfører dem direkte i krypteret tilstand via en sikker forbindelse til ConCardis GmbH, Eschborn og behandler dem i overensstemmelse med databeskyttelseslovens bestemmelser med henblik på gennemførelsen af din betaling. Tchibo har kun adgang til dine anonymiserede kreditkortoplysninger, hvis du opretter en kundekonto i forbindelse med ordren. Du kan når som helst slette disse oplysninger på din kundekonto. Derudover opfylder vi naturligvis kravene i Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS).

Kontaktformular
Kontaktformularen betyder, at du nemt kan komme i kontakt med os, hvis du har spørgsmål vedrørende Tchibo. Angivelsen af oplysninger i denne forbindelse er hovedsageligt frivillig. Vi behandler udelukkende dine oplysninger med henblik på at besvare din henvendelse.

Tchibo gemmer oplysninger i henhold til erhvervs- og skattelovgivningen i det tidsrum, lovene foreskriver. I dette tidsrum (typisk ti år) behandles oplysningerne udelukkende i forbindelse med kontroller udført på foranledning af skattemyndighederne, til erhvervs- samt skatte-/afgiftsrelaterede kontrolformål samt opklaring af mulige strafbare handlinger. Såfremt din henvendelse ikke er omfattet af de lovbestemte opbevaringsfrister, slettes oplysningerne, når bearbejdningen er foretaget.

I så fald er det nødvendigt i forbindelse med besvarelse af din henvendelse at videregive dine personoplysninger til et af vores datterselskaber eller maxingvest ag.