Luk
Dameure

Dameure

Dameure: elegante og praktiske accessories

Ud over klassiske "smykker" som kæder eller øreringe kan du stråle med et elegant armbåndsur som moderigtig accessory. Hos Tchibo finder du et stort udvalg af dameure: både klassiske og elegante ure til hverdagen på kontoret og sporty modeller til fritiden. Vores tips hjælper dig med at finde dit yndlingsur.

Sådan finder du det rigtige dameur

Funktionalitet

Mange moderne urmodeller har flere praktiske funktioner ud over at pynte og vise klokkeslættet. Kronografure har eksempelvis en stopursfunktion og ofte også en vandtæt urkasse, så du uden betænkeligheder også kan have uret på, når du bader i sommerferien. Er du derimod på jagt efter et tidløst og enkelt ur til businessoutfittet, er et armbåndsur uden ekstra indstillingsknapper det helt rigtige. Det virker mere elegant i al sin enkelhed og har de basale funktioner.

Urværk

Urværk er enten mekaniske, elektromekaniske eller elektroniske. Hvor mekaniske ure regelmæssigt skal trækkes op, kører de elektromekaniske modeller på batteri eller via en spændefjeder. Elektroniske urværk er ofte mere præcise på grund af den direkte kraftoverførsel. Automatiske ures urværker er dog mere komplekse. Disse ure er derfor dyrere og mere sarte. Hvis du er ude efter en model i den mere prisvenlige ende, kan quartzure anbefales.

Nyttige tips til valg af armbåndsure til damer

Elegante dameure til businesslooket

Til det professionelle businesslook virker iøjnefaldende smykker ofte upassende. Derimod er et armbåndsur til damer en velegnet accessory, der pynter, og som også har en praktisk funktion på kontoret til hverdag. Et enkelt og stilfuldt ur kan give businessoutfittet et gennemført og moderigtigt præg. Et dameur af sølv passer eksempelvis rigtig godt til en buksedragt eller "kjole" i tidløse farver som sort eller mørkeblå. Skrigende farver og skinnende detaljer er ikke passende for et ur til professionelt brug.

Den rigtige pleje til dit ur

Den rigtige pleje er afgørende for, at du har glæde af dit lækre dameur i lang tid. Plejen afhænger af materialet og forarbejdningen. Du kan fjerne kraftig snavs fra metalremmen med en blød klud. Du kan rengøre mellemrummene mellem leddene med en vatpind eller en tandbørste. Hvis dit ur er vandtæt op til fem bar, kan det rengøres med en fugtig svamp. Til læderremme anbefaler vi pleje med et specielt rengøringsmiddel. Det holder materialet blødt og smidigt, hvorimod vand får læderet til at sprække.

Ure til fritidslooket

Sporty læderarmbånd, funklende krystaller eller robuste elementer af rustfrit stål: Med det rigtige dameur kan du opgradere dit fritidslook på en smart måde. Til en feminin og glad tøjstil, der er er baseret på pastelfarver og blomstermønstre, passer eksempelvis et rødguldsfarvet dameur af rustfrit stål rigtig godt. Til det sporty look med jeans og sneakers er ure med en brun læderrem eller digitalure med en farverigt tekstilrem et godt valg. Et dameur med glimtende krystaller er et fint blikfang.

Hvor skal damearmbåndsuret sidde?

Om du vil have uret på højre eller venstre håndled, er udelukkende et spørgsmål om komfort. Generelt finder de fleste mennesker det mindst forstyrrende, hvis uret sidder på armen med den ikke-dominerende hånd. Derfor har de fleste højrehåndede mennesker uret på venstre arm, mens mange venstrehåndede har armbåndsuret på højre arm. For at sikre god komfort, så vær opmærksom på hvilken side indstillingsknappen sidder i, eller på hvilken arm du normalt bærer armbånd.

Vores løfter om dameure

Her hos Tchibo tager vi udgangspunkt i kvalitetsmaterialer, omhyggelig forarbejdning og tiltalende design, så du kan have glæde af dit armbåndsur så længe som muligt. Med vores TCM-mærke, der er kort for "Tchibo Certified Merchandise", gør vi dig opmærksom på vores egne høje kvalitetskrav. Dem kan du bruge som en rettesnor, når du vil købe kvalitetsdameure i webshoppen. Da vi står inde for vores produkters driftssikkerhed og holdbarhed, har vi tre års garanti på vores armbåndsure.