×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Dameundertrøjer

Dameundertrøjer

Kun få tilbage
Kun få tilbage
 • Body
139DKK
109DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Undertøjssæt
Dejligt blød stretchkvalitet med Modal® - med fint stjernemønster
129DKK
89DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Ribbet top
Blød bomuld-stretch-kvalitet med fine ribber
109DKK
89DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
 • Undertrøje
Bomuldsstretchkvalitet
65DKK
Quick view
 • 2 undertrøjer
Blød single jerseykvalitet
89DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Undertrøje
V-udskæring med fin, blød blonde
45DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • 2 undertrøjer
Blød single jerseykvalitet
119DKK
Quick view
 • 2 undertrøjer
 • 2 undertrøjer
Blød single jerseykvalitet
119DKK
Quick view
Kun få tilbage
Desværre udsolgt
 • 2 undertrøjer
119DKK
89DKK
Kun få tilbage
 • Undertrøje
Blød bomuldsstretchkvalitet i fin ribstruktur
85DKK
55DKK
Quick view
Kun få tilbage
1

Undertrøjer til damer: Varmende og alsidige basics

Undertrøjer til damer er den alsidige hverdagsmakker, der diskret beskytter mod kulden. Og uanset om looket er sporty, muntert eller elegant, ser de rigtig godt ud. De kan endda bruges som blikfang til nogle outfits. Gå på opdagelse i vores sortiment af undertrøjer til damer, der har det hele fra feminine undertrøjer med blonder til varme og tætsiddende modeller af uld. Vi hjælper dig med praktiske tips til at vælge den rigtige model.

Undertrøjer til damer: Det kommer an på anledningen

Smarte Shape-undertrøjer

Husk: Med den rigtige Shape-undertrøje er de små mavedeller hurtigt kamufleret, så dine kurver fremstår på bedste vis. De figurformende Shape-undertrøjer formår at skabe en ensartet silhuet – især omkring maven og hofterne. Du kan især se undertrøjens formgivningsgrad på andelen af stretchmateriale. En høj andel af elastiske fibre som elastan giver en kraftig effekt, uden at du føler dig begrænset.

Undertrøjen som beskyttelse mod kulden

En dejligt varm undertrøje, der også dækker det sarte bækkenområde, beskytter nyreområdet mod kulden. Vi kan især anbefale de funktionelle termostoffer eller merinould til vinterbrug. Termoundertrøjer indeholder moderne og kunstigt fremstillede hulfibre, der holder på kropsvarmen og sikrer en behagelig og varm følelse. Den naturlige merinoulds fibre kan indeholde meget luft og kan dermed regulere kropstemperaturen. Mens de varmer om vinteren, har de en kølende funktion om sommeren. Og da ulden ikke kradser, kan mennesker med sart hud også uden betænkning bruge en uldundertrøje af denne type.

Mikrofiber eller bomuld i undertrøjen?

Der er mange udfordringer, der kan få sveden frem – især sport. Her er funktionsundertrøjer af mikrofiber et godt valg. Via de specielle klimastoffer af polyamid- eller polyesterblanding ledes fugten ud på bedste vis. Som følge af de hurtigttørrende egenskaber undgår du den ubehagelige følelse af fugt mod huden. Til hverdagsbrug er en undertrøje af bomuld det mest behagelige og velegnede valg, da materialet lader kroppen ånde og suger fugten til sig. Da bomuldsundertrøjen fungerer som et mellemlag med høj sugeevne, kan du undgå svedskjolder under armene.

Undertrøjen til businessoutfittet

Du kan sammensætte businessoutfittet med en undertrøje og på den måde opnå et stilfuldt look. Klassikeren er at have undertrøjen på under en fin bluse. Det er dog vigtigt, at undertrøjen ikke kan ses under blusen. Her er tricket at vælge en hudfarvet model i figursyet snit. Hvis arbejdspladsens dresscode tillader mere vovede outfits, kan du eksempelvis vælge en undertrøje med blonde eller en model med detaljer i en kontrastfarve.

Vigtige købskriterier for dameundertrøjer

Åndbarhed

Tøjet skal skabe et godt hudklima, for at du føler dig godt tilpas i det. Hertil kræves åndbare materialer, der fører fugten væk fra huden. Naturlige materialer som bomuld, silke eller uld er normalt åndbare og dermed velegnede materialer til undertrøjer. I meget krævende situationer – f.eks. ved sport – kan særligt behandlede polyesterblandinger være bedre egnede. De funktionelle stoffer indeholder en effektiv klimamembran. Derved føres fugten væk fra huden på en god måde.

Holdbarhed

Vi anbefaler holdbare og plejelette materialer, så din undertrøje ikke mister faconen eller fnugger og dermed ser godt ud og føles behagelig i lang tid. Bomuld kan helt problemfrit vaskes i vaskemaskinen. Indeholder undertrøjen kunstfibre som polyester eller elastan, betyder det ganske vist, at den ikke kan vaskes ved høje temperaturer, men fibrene øger undertrøjens robusthed og formstabilitet. Og der er ingen grund til bekymring, for i de fleste tilfælde er det alligevel nok med en vask ved 40 grader, som skåner fibrene. Derudover kan du om nødvendigt anvende et hygiejnevaskemiddel. Vær opmærksom på plejehenvisningerne for dameundertrøjer af silke eller uld, anvend et specielt vaskemiddel til silke og uld, og brug vaskepose ved maskinvask.

Hudvenlighed

Da undertrøjen er i direkte kontakt med huden hele dagen, er det særdeles vigtigt, at de anvendte stoffer er hudvenlige. Bomuld er et særligt hudvenligt materiale, der giver komfort i hverdagen. Den naturlige struktur er af en sådan beskaffenhed, at den hverken irriterer eller belaster huden. Uld og silke er også meget hudvenlige materialer og dermed populære undertrøjematerialer. De animalske uldfibre er behageligt elastiske fra naturens side og giver en særlig hyggeeffekt. Den kølende silkes fordel er de temperaturregulerende egenskaber.

Stilfulde design

Selvom undertrøjen er usynlig det meste af dagen, kan et flot design give en dejlig følelse af velvære. Derfor kan du finde mange forskellige styles, der passer til dig. Du kan f.eks. vælge mellem farverige toppe, tidløse klassikere i hvid og feminine undertrøjer med blonder. Undertrøjer af et materiale som chiffon giver et rigtigt fint indtryk. Detaljer som en dekorativ blondebesætning eller knapper i udskæringen er visuelle highlights.

Vores løfter om undertrøjer til damer

Vi bruger kun kvalitetsmaterialer til undertrøjerne i vores sortiment og kontrollerer, at både forarbejdning og funktionaliteten er i top. Så kan du rigtigt føle dig godt tilpas i egen hud. Opfyldelse af vores kvalitetskrav angiver vi med "Tchibo Certified Merchandise"-mærket eller forkortelsen TCM-mærket.
Hvis du vil købe dameundertrøjer i vores webshop, kan du bruge de øvrige mærker til at se produktets egenskaber. Hvis det er særligt vigtigt for dig, at undertøjet er hudvenligt, viser teksten "Med økologisk bomuld", at undertrøjen, BH'en eller dametrusserne er fremstillet af kontrolleret, økologisk dyrket bomuld.