×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Dameundertøj & nattøj – Plus Size

Dameundertøj & nattøj – Plus Size

  • 5 par trusser
Bomuldsstretchkvalitet
129DKK
119DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Nicki-pyjamas
Blød blandingskvalitet med bomuld og Lenzing Modal® med silkeglans
169DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Nicki-loungeoverall
Blød, varmende bomuldsblanding
249DKK
229DKK
Quick view
  • 3 par trusser
Blød microtouchkvalitet med silkeglans
129DKK
89DKK
Quick view
  • Undertøjssæt
Dejligt blød stretchkvalitet med Modal® - med fint stjernemønster
129DKK
89DKK
Quick view
  • Pyjamas
Blød blandingskvalitet med Lenzing Viscose®
209DKK
159DKK
Quick view
1 ...

Dameundertøj i Plus Size: Sensuelt, smart og behageligt

Forførerisk lingeri, formende shapewear og behageligt undertøj til hverdag. Du kan rigtig føle dig godt tilpas i flot Plus Size dameundertøj, der sidder fantastisk på en krop med kurver takket være det raffinerede snit. Gå på opdagelse i Tchibos lækre udvalg af undertøj og nattøj i Plus Size til damer, så du finder netop det tøj, som du har det godt i dag og nat. I vores tips kan du se, hvad du skal være opmærksom på, når du køber.

De vigtigste kriterier for køb af dameundertøj i Plus Size

Let at pleje

Undertøj af bomuld er meget let at pleje, da det som regel uden problemer kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Lette pletter kan også nemt fjernes ved lavere temperaturer. Er der blandet kunstfibre i naturmaterialet, har det ofte en positiv effekt på farve- og formbestandigheden af trusser, undertrøjer o.l. Husk dog at bruge vaskepose ved vask. Så er materialet bedre beskyttet i vaskemaskinen.

Komfort

Undertøj, der sidder ordentligt og føles behageligt mod huden, er vigtigt for at føle sig godt tilpas dag og nat. Vores dameundertøj i Plus Size har ofte komfortkanter, der ikke skærer ind i huden. Flade sømme eller måske endda en helt sømløs forarbejdning sikrer, at intet trykker eller strammer. Hold øje med indstillelige stropper på BH'er. Med dem kan du indstille undertøjet, så det passer til din figur. Vatterede skåle beskytter derudover det sarte brystvæv.

Find det rigtige undertøj og nattøj i Plus Size

Flatterende nattøj

Med nattøjsmode, der fremhæver din figur på en fordelagtig måde, gør du også en god figur om natten og kan glide helt afslappet ind i drømmeland, uanset om du foretrækker flannelspyjamas eller natkjole - eller om du er alene i sengen eller sammen med din kæreste. Du kan f.eks. kamuflere en lille mave med en natkjole i A-facon. En pyjamas med en mønstret eller gennemknappet overdel leder opmærksomheden væk fra kraftige lår.

BH'er til store barme

Hvis du har en stor barm, har du brug for en BH, der giver det sarte brystvæv tilstrækkelig støtte. Fra skålstørrelse D giver heldækkende og formstøbte skåle stabilitet og sikrer en høj komfort. Særlige detaljer som krydsede stropper og en bred, elastisk kant under brystet øger den støttende funktion. Vil du gerne have barmen til at se mindre ud, er de såkaldte minimizer-BH'er det rigtige valg.

Figurformende shapewear

Ønsker du den perfekte iscenesættelse af dine kvindelige former? Så skal du vælge shapewear. Med dette figurformende undertøj fremtryller du et harmonisk look, og små deller bliver visuelt minimeret i løbet af nul komma fem. Den høje andel af elastiske fibre sørger for en flatterende effekt uden at stramme. Alt efter hvilket tøj du har på, kan forskelligt shapewear komme i spil. Det kunne f.eks. være underbukser og undertrøjer til shapewear-bodys og natkjoler.

Fristende undertøj til særlige stunder

Hvem vil ikke gerne føle sig attraktiv og give partneren en sensuel synsoplevelse med raffineret lingeri? Sexet undertøj i Plus Size fremhæver ikke blot de kvindelige former, men giver også selvtillid. Forkæl eksempelvis dig selv med lækkert undertøj i de klassiske farver sort og rød. Detaljer i blondestof giver et ekstra pift. Også gennemsigtigt stof, pyntesløjfer eller små sten bidrager til et forførerisk look.

Vores løfter om dameundertøj i Plus Size

For at dit undertøj er lige så behageligt at have på som modetøjet i Plus Size til damer, tager vi her hos Tchibo udgangspunkt i omhyggelig forarbejdning og hudvenlige stoffer. Funktionelle snit og tiltalende design sørger derudover for, at du har glæde af dit undertøj i lang tid. Hold øje med TCM-mærket, når du køber dameundertøj i Plus Size i webshoppen. Det står for "Tchibo Certified Merchandise" og er dermed kvalitet, som du kan regne med.