×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Dameunderdele - Plus Size

Dameunderdele - Plus Size

1 ...

Dameunderdele i store størrelser: Smarte bukser, nederdele med mere

Uanset om du er på udkig efter smarte slim fit-jeans eller behagelige treggings: Med bukser og nederdele i flotte snit præsenterer du dig flot, samtidig med at tøjet understreger din personlige stil. Hos Tchibo finder du bukser som leggings og jeans i store størrelser samt maxinederdele og cowboynederdele – fra det helt afslappede til det totalt ekstravagante. Her kan du også se, hvordan du kombinerer de smarte underdele med stil.

Fantastiske sæt med bukser, nederdele osv. i store størrelser

Behagelige leggings til hverdagen

Sæt de ensfarvede leggings til en ekstralang overdel i stor størrelse, og så har du det helt rigtige sæt til en behagelig hverdag. For at du kan føle dig godt tilpas, skal du vælge uigennemsigtige stoffer som fx lycra eller læder, hvor man hverken ser hud eller undertøj. Samtidig får du længere ben af leggings i mørke farver – især hvis du bruger dem i kombination med et par høje hæle. Med farverige leggings fjerner du opmærksomheden fra kroppen.

Maxinederdele: Smarte look i store størrelser

Uanset om du vil være afslappet på stranden, smart i hverdagen eller elegant om aftenen: Maxinederdele er det klassiske sommerlook, som du til hver en tid vil gøre en god figur i. Desuden er de ankellange nederdele i lette stoffer som tyl og viskose meget velegnede til at skjule de ekstra kilo bag. Dit look bliver særligt flot, hvis du kombinerer maxinederdelen med en tætsiddende t-shirt eller en bluse i stor størrelse. Hvis du går efter et mere afslappet look, gør et par sneakers det hele lidt mere sporty. Om aftenen kan du kombinere maxinederdelen med et par høje hæle for mere blikfang.

Smart: Brug også nederdele om vinteren

Vil du hellere gå i nederdel end bukser? Heller ikke på kølige dage behøver du undvære dit yndlingslook. Varme materialer som cowboystof eller fløjl sørger sammen med termo- eller uldstrømpebukser for, at du kan holde varmen. Du opnår et romantisk vinterlook ved at kombinere knælange uldnederdele med støvletter. Mørke pencilskirts, der i store størrelser fremhæver den kvindelige figur, giver sammen med lange støvler et meget elegant look.

Find den rigtige jeansmodel

Det rigtige snit er alfa og omega, for at dine nye jeans sidder godt og fremhæver din figur bedst muligt. I store størrelser anbefales fx damejeans i slim fit- eller bootcut-modeller, da disse optisk forlænger dine ben. Ved køb skal du også være opmærksom på baglommerne. Hvis de er placeret tæt sammen, virker din bagdel mindre. Og lige så gode er lommer, der sidder lavt, da de trækker blikket nedad.

Dét skal du være opmærksom på, når du køber dameunderdele i store størrelser

Underdele med komfort

Hvor behagelig en underdel er, afhænger af flere forskellige faktorer: Udover et hudvenligt materiale er også bevægelsesfriheden vigtig. Vælg underdele med elastiske materialer og en god pasform. Det betyder ikke, at bukser og nederdele i store størrelser skal være i et meget vidt snit: Også tætsiddende tøj med elastan kan med det rigtige snit være meget behagelige at have på. Det er vigtigt, at tætsiddende bukser og nederdele har flade, bløde syninger, som ikke kradser.

Nem pleje

Underdele i store størrelser, der er nemme at pleje, bliver hurtigere til yndlingstøj, da de sparer dig for besvær i hverdagen. Nederdele og bukser i cowboystof eller bomuld kan fx vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen. Materialer som fløjl eller tyl er mere krævende, men kan også vaskes i vaskemaskinen, ved 30 grader skånevask. For at beskytte broderier samt bløde materialer under vask, vaskes de på vrangen.

Dét lover vi, når du køber dameunderdele i store størrelser

For at du kan have det behageligt i vores bukser og nederdele, er vi hos Tchibo meget opmærksomme på at bruge kvalitetsmaterialer, der er omhyggeligt forarbejdet. Det kan du se af vores TCM-mærkning, der står for ”Tchibo Certified Merchandise”. Når du køber dine underdele til damer i store størrelser online, gør de andre mærkninger og produktinformationer, du finder hos Tchibo det nemmere at vælge. Af vores ”LAVET MED OMTANKE”-mærkning kan du fx se, at underdelene er fremstillet af ubehandlet økologisk bomuld.