Luk
1 ...

Dametøj – masser af stil, masser af mode

Hvad enten kvinder arbejder som sygeplejersker, læger, fysikere eller statsministre, så er den moderne kvinde næsten altid velklædt i fint dametøj. For mange kvinder er det en kilde til glæde at finde deres egen stil og eksperimentere med forskellige former for tøj. Men selv hvis du allerede ved, hvad du kan lide, kan det være en jungle at finde det helt rigtige outfit blandt de mange tilbud. Vi har samlet fire ting, som vi synes, det er værd at være opmærksom på, når du shopper dametøj.

Materialets kvalitet

Dit tøj er tæt på huden hver eneste dag. Derfor er det vigtigt, at tøjet ikke kradser eller får dig til at svede. Særligt det tøj, der har direkte hudkontakt, såsom undertøj eller nattøj, skal helst være lavet af naturlige og hudvenlige materialer som bomuld. Til nogle former for tøj kan det dog være godt med moderne syntetiske fibre, som kan holde til mere slid.

Syninger skal være i orden

De fleste har oplevet at købe et billigt stykke tøj (og nogle gange også et dyrt), hvor syningerne trævler op næsten med det samme. Det kan nemt ske, hvis tøjet er blevet produceret alt for hurtigt uden hensyn til kvalitet. Hos Tchibo har vi som målsætning at levere tøj af høj kvalitet. Vi fører også sømløst dametøj - så behøver du slet ikke at bekymre dig om syninger.

Tøjet skal passe til din krop

Ingen kvindekrop er ens. Nogle gange kan man godt få det indtryk af modeblade, hvor modeller alle sammen har samme kropsform. Men det er vigtigt at huske på, at tøjet skal passe til din krop - din krop skal ikke passe en bestemt slags tøj. Når du udvikler din egen stil, vil du måske opdage, hvilken slags snit og udskæring, som ser bedst ud på dig.

Tøjet skal være nemt at vaske

Hvis du vil gøre livet lettere for dig selv i hverdagen, så er det en god ide at vælge tøj af materialer, som er nemme at vaske. Det kan for eksempel være bomuld eller bomuldslignende syntetiske fibre. Nogle følsomme stoffer såsom uld er for dejlige at gå glip af, selvom de kræver mere arbejde, når de skal vaskes. Følg altid de vaskeinstrukser, som tøjet kommer med. Så får dit tøj et længere liv.

At følge moden kan kræve mod

Kvinder kan gå i balkjoler, haute couture, jeans, toppe, brusende nederdele, stramme miniskørter, praktiske overalls, høje hæle og gummistøvler. Som kvinde har du mulighed for at mikse dit dametøj på anderledes og spændende måder. Vi vil gerne hjælpe dig med at nyde den frihed. Hos Tchibo fører vi både sæsonens mode og gyldne evergreens, så du kan være med på de nyeste trends, men også have en praktisk basisgarderobe. Gå på opdagelse i vores store udvalg!

Bluser, t-shirts og toppe

Hos Tchibo finder du fashionable overdele i en stor palet af farver og designs. Slap af derhjemme i en farverig, oversized tunika eller se professionel ud på arbejdet i en tætsiddende damebluse. I vores udvalg er der masser af idéer både til basisgarderoben og til festlige lejligheder.

Sweatere, strik og cardigans

Hvis du leder efter en chik cardigan, en sej sweater eller en pæn poncho, så kan du sikkert finde noget spændende i vores udvalg. Sweatere, strik og cardigans beskytter ikke kun mod kulden - de er også fantastiske at mikse ind i dit outfit, for de passer til næsten alt tøj.

Jakker, veste og blazere

Bliv klædt godt på til alt slags vejr med overtøj fra Tchibo! Vi har både klassiske trenchcoats, rå veste, praktiske vindjakker og mange andre varianter. Med overtøj fra Tchibo kan du være ligeglad med vejrudsigten, for så har du altid den rette jakke at hoppe i.

Undertøj til damer

I vores store udvalg af undertøj til kvinder kan du blandt andet finde push-up BH'er, hipstere og sømløse trusser. Hos Tchibo garanterer vi for undertøj i gode materialer, som føles behagelige mod huden. Og så kan du nemt kombinere komforten med at se romantisk, forførende eller diskret ud.

Mærket Tchibo er et løfte om god kvalitet

Alt vores tøj går gennem strenge kvalitetskontroller, fordi vi vil være sikre på, at vi kun tilbyder vores kunder tøj af høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at alt Tchibo-tøj lever op til gældende retningslinjer indenfor forbrugerbeskyttelse og kvalitetsstandarder - men vi gør også mere end det. Vi vil gerne producere vores tøj med omtanke for miljøet. Derfor er en del af vores damemode lavet af økologisk bomuld. Det giver dig mulighed for både at være god ved din hud og god ved miljøet, når du shopper damemode. Hos Tchibo vil vi gerne producere bæredygtigt tøj til en overkommelig pris, så du kan se godt ud med god samvittighed, uden at det behøver at koste en million.