×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Dametasker & damepunge

Dametasker & damepunge

  • Shopper
Af førsteklasses læderimitation med forside i flettet look
209DKK
179DKK
Quick view
  • Skuldertaske
1 taske – 3 look: Brug den som crossbag med 2 forskellige sider eller som clutch
149DKK
119DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Pung
119DKK
89DKK
Quick view
  • Automatisk taskeparaply
Vindstabil – klapper paraplyen om, kan den nemt klappes tilbage
85DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Foldbar strandtaske
Slidstærkt ydermateriale, der kan tørres af
85DKK
59DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Skuldertaske
Kan bruges på 2 måder: skuldertaske eller crossbag
209DKK
179DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kan p.t. ikke bestilles
  • Posetaske
Kan bruges som skuldertaske og til at hænge om
249DKK
179DKK

Tasker og punge til damer – smarte og praktiske følgesvende

Nøgler, lommetørklæder eller pung: Der er plads til det hele i dametasken. Den er ikke kun en praktisk følgesvend, men også en trendy accessory. Store og små punge, der er afstemt i forhold til taskens og tøjets stil, fuldender dit look. Find de rigtige accessories til damer hos Tchibo fra sporty skuldertasker til smarte håndtasker, og læs om de bedste udvælgelseskriterier ved køb af håndtaske.

De vigtigste kriterier for køb af tasker og punge

Indretningen i din taske og pung

Om en taske er funktionel, afhænger helt af indretningen. Har den eksempelvis mange rum, har du overskuelig opbevaring til smartphone, lommetørklæde o.l., så du hurtigt kan få fat på tingene. Praktiske detaljer som integreret nøglering giver en ekstra velordnet taske. Rum med lynlås sørger for sikker opbevaring af også mindre genstande. Hvis du vælger en taske med skulderremme, der kan indstilles i længden, kan du også tilpasse den til netop din krops størrelse.

Kvalitet

Ud over et tiltalende design er en høj kvalitet vigtig, for at du kan have glæde af din nye taske eller pung i lang tid. God kvalitet kan du bl.a. genkende på omhyggeligt forarbejdede samt ensartede sømme. Materialet er lige så vigtigt for taskens kvalitet. Lædertasker er eksempelvis robuste dameaccessories, der er velegnede til daglig brug. Tasker af polyester er kendetegnet ved en høj slidstyrke.

Alsidige dametasker og punge

Håndtasker i sort: Klassikeren

I forhold til alsidighed er du lidt foran alle andre: Sorte dametasker, der kan kombineres på kryds og tværs, kan bruges til næsten alle outfits. Den tidløse og smarte farve gør dem til allroundaccessories. Med en stor og en lille sort taske har du udstyret i orden til de fleste lejligheder. Den lille, beskedne model er helt ideel til aftenkjolen. Den anden dametaske i sort giver med sin større volumen tilstrækkelig plads til dokumenter og kan derfor bruges sammen med businessoutfittet.

Praktiske skuldertasker til damer

Lille lædertaske eller stor shopper: De trendy tasker med skulderrem fås i mange forskellige udførelser. Til en finere middag er eksempelvis den lille, ensfarvede skuldertaske det rigtige valg, mens computertasken med mange rum og polstring er mere velegnet til turen til arbejde eller universitetet. En mellemstor skuldertaske er også rigtig god at have med på indkøb. Når du vælger taske, skal du dog tænke på, at en stor taske ofte indbyder til, at man tager flere ting med på farten.

Lædertasker til damer

Hvis du beslutter dig for en taske af ægte læder, har du i lang tid glæde af en elegant følgesvend til både hverdag og finere anledninger. Materialet er nemlig særdeles slidstærkt og robust. Har du tøj på af læder, skal du sørge for, at taske og tøj er af samme type læder. Det vil sige, at en taske af glat skind passer godt til en jakke af glat skind, og at en ruskindstaske er perfekt til et par ruskindsbukser.

Fra minipunge til ekstrastore punge

Store damepunge er særdeles velegnede til hverdagsbrug. De mange mønt- og stikrum sikrer overskuelig opbevaring af penge og kort. Minipunge er derimod rigtigt praktiske, når du kun vil have udvalgte ting med fra din store pung eller kun har lidt plads i tasken. Den er flad, har en sikker lukning og har på trods af sit kompakte format tilstrækkeligt med plads til penge, kørekort og hævekort.

Vores løfter om tasker og punge til damer

Vi ønsker, at du med vores dametasker og punge har smarte accessories, du kan få glæde af i lang tid. Derfor sikrer vi, at vores produkter er af kvalitetsmaterialer, har en omhyggelig forarbejdning samt et flot look. Når du køber tasker eller punge på nettet, er vores mærker praktiske. Eksempelvis står Tchibos eget TCM-mærke, der er forkortelsen for "Tchibo Certified Merchandise", for kvalitetsprodukter, der regelmæssigt kontrolleres af eksterne institutter. Ønsker du et harmonisk look med andre accessories, finder du også flotte tørklæder og damebælter i vores webshop.