×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Damestrømper & leggings

Damestrømper & leggings

1 par sportskompressionsstrømper, sort

Støtteeffekt i ankelområdet: 14 mmHg
85 DKK 75 DKK Quickshop

3 par sokker

Bred komfortabel strømpekant – snærer ikke
69 DKK 59 DKK Quickshop

Skisokker

Fugt- og temperaturregulerende – sørger for tørre og varme fødder
fra 69 DKK Quickshop

2 par hyggesokker

Dejligt blød og varmende kvalitet med uld
79 DKK 75 DKK Quickshop

2 par uigennemsigtige strømpebukser

Blød kvalitet – behagelige mod huden
95 DKK Quickshop

2 par bliktætte strømpebukser

Blød kvalitet - rar på huden
75 DKK Quickshop

Strikleggings

Blød blandingskvalitet med bomuld
85 DKK 75 DKK Quickshop

5 par sokker

Blød bomuldsblandingskvalitet
85 DKK 75 DKK Quickshop

2 par sokker med opslag

Med lådden frottéindersål
59 DKK 47 DKK Quickshop

Termostrømpebukser

Bløde og varmende takket være den opruede inderside
85 DKK 75 DKK Quickshop

5 par sokker

Komfortkant – der er intet, der snærer
85 DKK 75 DKK Quickshop
1

Damestrømper & leggings i mange varianter

I vores sortiment af damestrømper og leggings kan du finde diskrete strømper, varmende hyggesokker, praktiske basisstrømpebukser og tætsiddende leggings. Vores damestrømper og leggings kommer i et væld af farver, mønstre og størrelser, så du har et stort udvalg at vælge fra.

I et koldt land som Danmark er det ofte nødvendige med gode strømper i skoene. Om sommeren kan man slippe af sted med kun at gå i sandaler, men de andre sæsoner kalder på mere varmt fodtøj. Med et par ragsokker kan du sikre dig, at du ikke fryser unødigt – og så hjælper sokker også med at absorbere fodsved, så du kan undgå lugtgener. Hvilken strømpemodel der passer bedst til dig, afhænger af dine sko, temperaturen og selvfølgelig dit humør. Er dine støvler kortskaftede, kan du vælge et par diskrete sorte ankelsokker, som ikke titter op over støvlekanten. Men vi fører også mere iøjnefaldende varianter, hvis du har lyst til at fremhæve fødder og gøre dem til en synlig del af dit outfit. Skal du ud og løbe, har vi funktionsløbestrømper, der i højere grad støtter de områder på foden, som motionen belaster. Vi har også sportskompressionsstrømper, som støtter anklerne og understøtter blodcirkulationen. Er det ikke så meget sporten, men et fint aftenselskab, som trækker i dig, så har vi klassiske sorte strømpebukser. Hvis du har lyst til at et mere markant look, har vi også strømpebukser med mønstre eller prikker. Til kolde dage kan det være en idé at investere i et par termostrømpebukser. De er fantastiske til at holde temperaturen, hvad enten man har dem på under en nederdel eller et par bukser.

Leggings og tights er meget behagelige at have på og sidder forrygende godt, hvilket kan forklare, hvorfor man kan finde dem i næsten enhver kvindegarderobe. Vi tilbyder mange forskellige tights – fra sorte basisleggings til varme, mønstrede termoleggings, så du bestemmer selv, hvor vovet dit outfit skal se ud. Her kan du finde masser af inspiration til dine nye damestrømper og leggings.