×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Damestrømper & leggings

Damestrømper & leggings

Fleecebukser

Dejligt blød og elastisk fleecekvalitet
159 DKK Quickshop

2 par strømpebukser

Behageligt blød kvalitet
129 DKK 99 DKK Quickshop

5 par sokker

Komfortkant, der ikke strammer
85 DKK 65 DKK Quickshop

3 par strømper

Med bred komfortribkant
59 DKK 44 DKK Quickshop

2 par uigennemsigtige strømpebukser

Blød kvalitet – behagelige mod huden
89 DKK Quickshop

2 par cykelstrømper

Med reflekselementer for bedre synlighed
50 DKK 43 DKK Quickshop

2 par hjemmesokker

Hyggeligt bløde og varme med teddyplys
85 DKK Quickshop

2 par sokker

I blød blandingskvalitet med uld
69 DKK Quickshop

5 par sokker

Komfortabel linning: snærer ikke
85 DKK 65 DKK Quickshop

5 par sokker

Komfortkant – der er intet, der snærer
85 DKK 65 DKK Quickshop

Strikstrømpebukser med strukturstrik

Blød kvalitet med høj bomuldsandel
79 DKK 65 DKK Quickshop

Fleecestøvlesokker

Til varme fødder i gummistøvlerne
89 DKK Quickshop
1

Damestrømper & leggings i mange varianter

I vores sortiment af damestrømper og leggings kan du finde diskrete strømper, varmende hyggesokker, praktiske basisstrømpebukser og tætsiddende leggings. Vores damestrømper og leggings kommer i et væld af farver, mønstre og størrelser, så du har et stort udvalg at vælge fra.

I et koldt land som Danmark er det ofte nødvendige med gode strømper i skoene. Om sommeren kan man slippe af sted med kun at gå i sandaler, men de andre sæsoner kalder på mere varmt fodtøj. Med et par ragsokker kan du sikre dig, at du ikke fryser unødigt – og så hjælper sokker også med at absorbere fodsved, så du kan undgå lugtgener. Hvilken strømpemodel der passer bedst til dig, afhænger af dine sko, temperaturen og selvfølgelig dit humør. Er dine støvler kortskaftede, kan du vælge et par diskrete sorte ankelsokker, som ikke titter op over støvlekanten. Men vi fører også mere iøjnefaldende varianter, hvis du har lyst til at fremhæve fødder og gøre dem til en synlig del af dit outfit. Skal du ud og løbe, har vi funktionsløbestrømper, der i højere grad støtter de områder på foden, som motionen belaster. Vi har også sportskompressionsstrømper, som støtter anklerne og understøtter blodcirkulationen. Er det ikke så meget sporten, men et fint aftenselskab, som trækker i dig, så har vi klassiske sorte strømpebukser. Hvis du har lyst til at et mere markant look, har vi også strømpebukser med mønstre eller prikker. Til kolde dage kan det være en idé at investere i et par termostrømpebukser. De er fantastiske til at holde temperaturen, hvad enten man har dem på under en nederdel eller et par bukser.

Leggings og tights er meget behagelige at have på og sidder forrygende godt, hvilket kan forklare, hvorfor man kan finde dem i næsten enhver kvindegarderobe. Vi tilbyder mange forskellige tights – fra sorte basisleggings til varme, mønstrede termoleggings, så du bestemmer selv, hvor vovet dit outfit skal se ud. Her kan du finde masser af inspiration til dine nye damestrømper og leggings.