×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Damesmykker

Damesmykker

Armbånd med glassten
-22 %
Kun få tilbage

Armbånd med glassten

Kugleelement med Swarovski®-krystaller
109 DKK 85 DKK Quickshop

Øreringe, elementer

Pyntet med Swarovski®-krystaller
99 DKK Quickshop

Kæde

Med facetslebne glassten
129 DKK 99 DKK Quickshop

Hårsmykker, sæt

Med sommerlige stofblomster
50 DKK 33 DKK Quickshop

2 kæder med vedhæng

Kan bruges enkeltvis eller sammen
149 DKK 109 DKK Quickshop

Kæde

Med facetslebne glassten
109 DKK 69 DKK Quickshop

Kæde

Pyntet med glassten
149 DKK 99 DKK Quickshop

3 par ørestikkere med Swarovski®-krystaller

Pyntet med Swarovski®-krystaller
99 DKK Quickshop

Kæde med Swarovski®-krystal

Pyntet med en Swarovski®-krystal
99 DKK Quickshop

Kæde Monstera

Rhodineret messing
109 DKK 69 DKK Quickshop
Ørestikkersæt
-36 %
Kun få tilbage

Ørestikkersæt

Cateye-glaskrystalsten og Swarovski®-krystaller
109 DKK 69 DKK Quickshop

Kæde

Med blå smykkesten
149 DKK 129 DKK Quickshop

Ringsæt med Swarovski®-krystaller

Pyntet med Swarovski®-krystaller
109 DKK 99 DKK Quickshop

Armring med Swarovski®-krystaller

Pyntet med Swarovski®-krystaller
109 DKK 69 DKK Quickshop

Kæde med Swarovski®-krystaller, forgyldt

Pyntet med Swarovski®-krystaller
109 DKK 95 DKK Quickshop

Ring med zirkonia*

Pyntet med zirkoniasten
129 DKK 99 DKK Quickshop

Kæde, roséforgyldt

Med udskiftelige mønter
209 DKK 159 DKK Quickshop

Statementkæde

Vedhæng messing, rhodineret
169 DKK 139 DKK Quickshop

Kæde med ornamentkugle

Med 2 glasperler, der kan udskiftes
209 DKK 159 DKK Quickshop

Ørestikkersæt med Swarovski®-krystaller

Pyntet med Swarovski®-krystaller
109 DKK 95 DKK Quickshop

Ring med Swarovski®-krystaller

Pyntet med Ultra Fine Rocks fra Swarovski® og Swarovski®-krystaller
109 DKK 79 DKK Quickshop
1

Sådan finder du altid de rigtige smykker Smykker, der kan kombineres med hinanden

Modebilledet giver ingen klare retningslinjer, men et par tips kan hjælpe dig med at kombinere dine forskellige smykker på en elegant måde. Du er på den sikre side, hvis du f.eks. kombinerer smykker i samme metalfarve – dvs. sølv og sølv, rødguld med rødguld osv. Kombinationen bliver særligt harmonisk, hvis smykkerne også er i samme stil. Du skal vælge mellem enten minimalistiske smykker med lige linjer eller dele med et mere kompliceret design. Det letteste er at bruge smykkesæt med afstemte dele.

Disse øreringe passer til din ansigtsform

Har du et nærmest rundt ansigt, passer lange hængeøreringe rigtig godt til dig. De får ansigtet og halsen til at se længere ud. Også kantede former får ansigtets konturer til fremstå smallere, end de er. Har du et hjerteformet ansigt, er hagepartiet meget smallere end panden. Derfor kan du sagtens føre dig frem med eksempelvis store, runde kreolerøreringe eller lange, trapezformede modeller. Smykker i hagelængde udligner nemlig proportionerne på en god måde. Kvinder med en ensartet, oval ansigtsform er så heldige, at de kan bære næsten alle typer øreringe. De ser f.eks. fantastiske ud med store øreringe i flotte farver og spændende former. Vil du have noget mere afdæmpet, virker kreolerøreringe eller små ørestikkere lige så godt.

Halskæder, der står perfekt til udskæringen

Halskæden og overdelen virker mest harmoniske, når de taler samme formsprog. Tommelfingerreglen er bl.a., at en kort kæde er bedst til en rund halsudskæring. En kantet udskæring ser også godt ud med en kort kæde, men den skal have kantede elementer, der også giver et firkantet indtryk. V-halsens virkning fremhæves eksempelvis med halskæder, der går ned i en spids mod kavalergangen. Og hovedreglen er: Jo dybere udskæringen er, desto større kan smykket være. Men lange og gerne flerradede halskæder med et flot vedhæng passer også rigtigt godt til diskrete, højhalsede rullekravebluser. De giver det enkle look et pift.

Spred glæde med smykkegaver

Et omhyggeligt udvalgt smykke vækker helt sikkert glæde som gave til din veninde eller kæreste. Eksempelvis er ringen symbol på uendelighed, en halskæde med vedhæng bæres nær hjertet – og begge er symboler på en tæt relation fyldt af hengivenhed og kærlighed. Med et armbånd giver du først og fremmest et smykke, der altid er synligt og minder personen om dig. Ved du, hvad du vil sige med gaven? Så gælder det om at finde den rigtige størrelse. Tegn f.eks. i et ubevogtet øjeblik diameteren eller længden på din veninde eller kærestes smykke af på et stykke papir. Så kan du senere måle i fred.

Guldsmykker

Hvis du foretrækker smykker i varme farver og i klassisk stil, bør du kigge i vores kategori med guldsmykker. Her finder du udsøgte smykker af det værdifulde ædelmetal.

Sølvsmykker

I vores kategori med sølvsmykker finder du dejlige smykker med en tidløs og kølig udstråling. Du finder smarte design, der spænder fra det diskrete til det iøjnefaldende, fra små ørestikkere til lange halskæder med vedhæng.

Moderigtige smykker

I vores sortiment med modesmykker finder du lækre accessories som øreringe, der ser flotte ud med funklende Swarovski®-krystaller samt statementsmykker som skødesløse armbånd eller ringe i moderne stil. Her kan du med fordel finde smukke accessories til hverdagsbrug.

Ure

Du får mere end blot et apparat, der viser klokkeslættet, når du vælger et af vores dameure. Vores sortiment indeholder tidssvarende modeller af f.eks. rustfrit stål eller med en flot læderrem.

Vores kvalitetsløfter om damesmykker

Vi har høje krav til materialer, forarbejdning og funktionalitet, da vi gerne vil kunne tilbyde et udvalg af smykker, som også ser godt ud om mange år. Vi sørger for, at vores smykker lever op til vores egne høje forventninger, idet vi selv kontrollerer kvaliteten regelmæssigt og også anvender eksterne institutter til formålet. For at du kan se dette, bærer vores produkter "Tchibo Certified Merchandise"-mærket, der forkortes TCM-mærket.
Når du køber dine smykker online, skal du have direkte adgang til alle de nødvendige oplysninger om produktet. Vi vil nemlig være sikre på, at du hos os køber netop det smykke, der lever op til dine forventninger. Du kan f.eks. straks genkende ure med en rem af ægte læder på mærket "ægte læder". "LAVET MED OMTANKE“ understreger, at læderet er kromfrit garvet og ikke er skadeligt for miljø eller helbred.