×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Damesko

Damesko

Hjemmesko

Foret med blød kunstpels
149 DKK 109 DKK Quickshop

Sandaler

Med 2 remme i materialemiks – i roséfarvet metallook og nubuckslook
129 DKK 69 DKK Quickshop

Morgensko

Blødt polstret dæksål
85 DKK 55 DKK Quickshop

Foldelige ballerinaer

Utrolig fleksibel løbesål
169 DKK 129 DKK Quickshop

Espadriller med kilehæl

Let polstret indersål
85 DKK 59 DKK Quickshop

Regnstøvler

Elastiske indlæg for bekvem på- og aftagning
249 DKK 199 DKK Quickshop

1 par sokker til hjemmesko

Dejligt bløde og varmende med plysfor
65 DKK Quickshop

Støvler

Foret med blødt plysfor
139 DKK Quickshop

Morgensko

Med varm besætning, der ligner ægte pels - blød og varmende
149 DKK 119 DKK Quickshop

Sandaler med tåsplit

Høj komfort takket være bløde remme
109 DKK Quickshop

Hjemmesko

Blødt polstret dæksål
69 DKK Quickshop

Ballerinahjemmesko

Blødt polstret dæksål
65 DKK Quickshop

Komfortsandaler i metallook

Fodformet, ekstrablødt polstret indersål for en høj komfort
159 DKK Quickshop

Hjemmesko

Flot flettet kant på sålen
159 DKK Quickshop

Regnstøvletter

Elastiske indsætninger til bekvem på- og aftagning
179 DKK Quickshop

Trekkingsko

Perfekte til vandreture, stavgang, trekking og andre udendørs aktiviteter
529 DKK Quickshop

Tåsplitsandal

Bløde remme sørger for god komfort
109 DKK 79 DKK Quickshop

Læderballerinaer

Læder af høj kvalitet
329 DKK 249 DKK Quickshop

Hjemmesko

Med hyggelig blød kunstpels
89 DKK Quickshop

Sneakers

Materialemix i kunstlæder af høj kvalitet med sølvfarvede metallicdetaljer
249 DKK 179 DKK Quickshop

1 par støddæmpende indlægssåler

Viskoelastisk latexskum skåner og aflaster ledbånd og led, høj fugtighedssugeevne
50 DKK 41 DKK Quickshop

Badesandaler

Den fodformede sål gør dem behagelige at have på
109 DKK 95 DKK Quickshop

Sneakers

Af førsteklasses imiteret læder med detaljer i blå-metallic
229 DKK Quickshop

1 par læder støvletter, sort

Materialemiks af glat læder og ruskind
669 DKK 529 DKK Quickshop

Gummistøvletter

Elastiske indsatser for nem af- og påtagning
269 DKK Quickshop

Hjemmesko

Hyggeligt bløde og varme med plysfor
89 DKK Quickshop

Ballerinahjemmesko

Med dekorativt glimmertryk og palietter
95 DKK 65 DKK Quickshop

Gummistøvler

Med elastisk tekstilindsætning i læggen for optimal komfort
359 DKK Quickshop
1

Damesko til hverdag og fest

Smarte, behagelige og holdbare: Dette er egenskaber, der beskriver damesko af høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af moderigtigt fodtøj – fra hyggelige hjemmesko til elegante støvletter – hvor kvaliteten og funktionaliteten er i top. Og for at du hurtigt kan finde dit yndlingspar, har vi samlet en håndfuld tips til dig.

Det skal du særligt være opmærksom på ved køb af damesko

Sko i åndbart materiale

En af de vigtigste egenskaber ved damesko, som du gerne går med tit og længe, er åndbarhed. Den forhindrer, at der dannes for meget varme, og dermed er dine fødder stadig dejligt tørre efter flere timers løb. Med ægte læder kan du som udgangspunkt godt regne med, at skoene er åndbare. Naturmaterialet er i stand til at føre vanddamp ud inde fra skoen. Samtidigt beskytter den mod vand udefra – og holder således også stand i regnvejr. Kunstmaterialer af høj kvalitet kan ligeledes også klare begge dele. På grund af vævningsstrukturen fungerer dette dog kun med specielle funktionsmaterialer eller indsatser. Således fremstilles der eksempelvis specielle meshindsatser til fritidssko, hvis lette netstof sikrer en permanent luftcirkulation. Mesh af høj kvalitet er dog også så finmasket, at det forhindrer vand i at trænge ind udefra.

En behagelig fodseng

Naturligvis skal yndlingsskoen have et flot design. Hvis du ved skokøb også sætter pris på "de indre værdier", venter belønningen lige om hjørnet. Du opnår pragtfuld komfort, sundere fødder og endda en positiv indvirkning på hele kropsholdningen. Fødderne bærer i sidste ende kroppens vægt og holder kroppen i balance. Det er også dejligt, når fødder støttes af en naturligt formet fodseng, der tilpasser sig dine skridt ved løb. Derved opnår dine fødder en bedre støtte og bliver ikke så hurtigt trætte. En god polstring er også et must, da den dæmper dine trin og virker affjedrende, så muskulaturen og leddene skånes. Et yderligere plus er en indersål med en skridsikker og let profil. Denne lille detalje letter fodens rullende bevægelse og beskytter mod overbelastning af fødderne.

Sådan ser du altid flot ud

Varmt og sikkert gennem vinteren

Vintersko kan have forskellige typer for, så fødderne holdes dejligt varme, når du går tur i sneen. Lammeskind er eksempelvis særdeles velegnet. Der opstår varmeisolerende lufthuller omkring foden, fordi materialet er loddent, og det er derfor perfekt til at beskytte mod kulden. Men hvad nytter det, når fugten trænger ind i skoen? Vær også opmærksom på vandfast ydermateriale. Med funktionsmaterialer som Gore-Tex kan vandet eksempelvis ikke trænge igennem, men det er stadig åndbart. Dine fødder forbliver dejligt tørre, uanset om du overså vandpytterne eller sveder. I bunden har vinterskoen en tyk og skridsikker gummisål. Med et groft mønster og opruet overflade står du også fast på tilisede veje.

Sommersko, der virkelig passer

Om det er klipklapper eller almindelige sandaler – den luftige, frie følelse af åbne sko hører uløseligt sammen med sommer. Den rigtige størrelse er særdeles vigtig, så de føles behagelige hele dagen lang, ikke gnaver og også sidder fast på fødderne, når du spurter efter bussen. Tæerne må ikke stikke ud over kanten, når du går, og hælene skal være i berøring med fodsengen. Så bliver foden også i klipklapperne. Hvis du er usikker på din størrelse, måler du den på denne måde: Stil dig på et stykke papir, og tegn et omrids af foden. Mål fodens længde og læg 1,5 cm til. Foden har brug for den ekstra plads til fodens rullende bevægelse. Ved hjælp af størrelsestabellen kan du omregne resultatet til "Paris Points" – den fastlagte måleenhed for europæiske skostørrelser.

Rigtig pleje af lædersko til damer

Ægte læder ældes på en stilfuld og elegant måde – hvis det plejes på den rigtige måde. Du kan få specielle børster af hestehår til rengøring af damesko af ægte læder for at undgå ridser på naturmaterialet. De er fleksible og taber ikke hårene. På den måde fjernes snavs hurtigt på en skånsom måde. Sko bør regelmæssigt behandles med en imprægneringsspray til ægte læder, så læderskoene bliver vandtætte og slitagespor forebygges. Skoenes farve skal regelmæssigt friskes op med skocreme. Derefter skal skoene poleres med en stofklud – så er dine smukke damesko klaret.

Damesko, der ser mindre ud

Hvis du ønsker, at dine fødder skal se mindre og mere yndefulde ud, kan dette naturligvis opnås med højhælede sko, som giver en god visuel effekt. Her er yderligere et par tips, da ikke alle har lyst til at gå i høje hæle til hverdag. Har skoen en lille rem, får den også foden til at se mere feminin og fin ud. Med mørke farver kan du få foden til at se en størrelse mindre ud, fordi foden komprimeres visuelt. Du bør til gengæld undgå spidse damesko. Den lange skosnude får skoen til at virke længere og kan visuelt lægge en hel størrelse til.

Vores løfter om damesko

Vi ønsker at kunne tilbyde et sortiment af behagelige damesko, så du altid forkæles med den allerbedste komfort. Det sikrer vi med kvalitetsmaterialer, høj forarbejdning og funktionalitet. De egenskaber genkender du på "TCM"-mærket for "Tchibo Certified Merchandise".
Når du køber damesko i webshoppen, kan du eksempelvis genkende sko af ægte læder på mærket "ægte læder". Så er du sikker på, at det produkt du får tilsendt, præcist svarer til det forventede. Kun sko, der er fremstillet på en måde, der sparer ressourcer og skåner miljøet, mærkes med "LAVET MED OMTANKE“.