×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Damepyjamas

Damepyjamas

Kun få tilbage
 • Pyjamas
Behageligt blød bomuldblandingskvalitet med Lenzing Viscose®
169DKK
129DKK
Quick view
 • Loungeoverall
Blød kvalitet med bomuld og Lenzing Modal®
209DKK
179DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Nicki-pyjamas
Blød blandingskvalitet med Lenzing Modal® og bomuld
209DKK
139DKK
Quick view
 • Nicki-pyjamas
Blød blandingskvalitet med bomuld og Lenzing Modal® med silkeglans
209DKK
159DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Pyjamas
Blød blandingskvalitet med viskose
249DKK
179DKK
Quick view
 • Pyjamas med pailletmotiv
Behageligt blød bomuldblandingskvalitet med Lenzing Viscose®
169DKK
139DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Relaxbukser
Af let, vævet viskose
129DKK
89DKK
Quick view
Desværre udsolgt
 • Pyjamas
Behageligt blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
169DKK
 • Pyjamas
Bukser af vævet, blødt faldende viskose
169DKK
139DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Pyjamas med shorts
Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
129DKK
99DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Jerseyrelaxbukser
Blød bomuldsblandingskvalitet med Lenzing Modal®
109DKK
85DKK
Quick view
 • Kort pyjamas
Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
129DKK
109DKK
Quick view
1

Pyjamas til damer: Så sover du endnu bedre

Når du gerne putter i det om aftenen og helst har det på hele dagen, har du fundet dit nye yndlingsnattøj. Om det er i form af en lang pyjamas eller et nattøjssæt med t-shirt og shorts, handler det frem for alt om komfort. Materialer af høj kvalitet, nøjagtig forarbejdning og gennemtænkt pasform sikrer, at nattøjet sidder godt, og du roligt kan glide ind i drømmeland. Se de forskellige modeller i vores sortiment, og find ud af, hvad der er vigtigt ved køb af pyjamas.

Pyjamasser til damer: lige så mangfoldige som dine drømme

Damepyjamasser til vinterbrug

Der er ingen tvivl om, at nattøj med lange ben hjælper mod nattekulden. Men de rigtige materialer er også afgørende for, at du har det dejligt varmt: Vælg f.eks. flannel eller frotté. Frem for alt er frottépyjamasser særdeles varmeisolerende og har høj sugeevne. Det er den perfekte kombination til nattøj til vinterbrug, hvor kropstemperaturen kan svinge meget i løbet af natten. Hold også øje med nattøj med en halsnær udskæring. Da halsen som regel ikke er under dynen, kan du dermed undgå at blive afkølet, hvis det trækker.

En hyggelig heldragt

En trend inden for tidens nattøjsmode er jumpsuits. Det kan man godt forstå, for de er utroligt behagelige. Mottoet må være: Hop i den, og føl dig godt tilpas. I forhold til en nat-t-shirt, der kan kravle op, og natbukser, der kan falde ned, sidder en heldragt altid rigtigt. Desuden er den klassiske "body" ikke længere den eneste mulighed. De moderne, korte varianter til sommerbrug eller heldragten til vinterbrug med lange ben og hætte giver et afslappet look.

Damepyjamasser til sommerbrug

For at sove godt på de varme sommernætter har du brug for nattøj, der er beregnet til sommerbrug. En pyjamas er mere velegnet end en natkjole, fordi lårene ikke ligger lige oven på hinanden. En bomuldspyjamas med korte ben er et godt valg: Armene og benene får tilstrækkeligt med frisk luft, og den fugt, der opstår, når du sveder, kan slippe væk via stoffet. En anden favorit til sommertiden er silkepyjamassen, da de fine naturfibre har en kølende effekt.

Den klassiske pyjamas

Hvem havde troet det: Den klassiske pyjamas med en skjortelignende overdel og bukser med bredde ben er nu mere populær end nogensinde før. Trendsætterne integrerer endda fine versioner af fløjl og med blomstermønstre i garderoben til daglig brug. Hvis det alligevel er for vovet til dig, er en lækker damepyjamas også dejlig at have på, når man sidder i sofaen om aftenen eller ved morgenbordet. Hold øje med, om pyjamassen har knapper, så du let kan åbne og lukke den: Knapperne og knaphullerne skal være store nok.

Det kendetegner en damepyjamas af høj kvalitet

Let at pleje

Ren bomuld og blandingsstoffer med bomuld kan for det meste uden problemer vaskes i vaskemaskinen, lyse farver dog hovedsagelig ved maks. 40 grader. Da stoffet er særdeles slidstærkt, er centrifugering intet problem. Bomuld har dog en høj sugeevne og tørrer ret langsomt efter vask. Derfor er det en fordel, hvis bomuldspyjamassen tåler tørring i tørretumbler. Damepyjamasser af modal eller viskose er plejelette alternativer. Fibrene fremstilles ved en kunstig proces ved hjælp af naturligt cellulose. De har egenskaber, der ligner bomuldens. De er dog formbestandige, så stoffet ikke krøller så meget ved vask.

Komfort

Der er flere vigtige kriterier for pyjamasser, når det gælder om at opnå den bedst mulige komfort. Ud over hudvenlige og bløde materialer er bevægelsesfriheden også vigtig. Den kan sikres via brug af elastiske stoffer. Da de hudvenlige naturmaterialer også er de mindst elastiske, er bevægelsesfriheden via en passende pasform og udstyr et godt alternativ: Vælg f.eks. en damepyjamas med et løst snit, elastik i taljen samt bindebånd i bukserne samt ribkant nederst på ærmer og bukseben. Du kan regulere taljen og trods det løse snit sikre, at de ikke falder ned om natten.

Åndbarhed

En person afgiver ca. 700 milliliter kropsvæske hver nat. For at dette ikke mærkes, skal nattøjets stof sikre en god luftcirkulation og være i stand til at føre fugten væk fra kroppen. Dette sikres ved hjælp af åndbare materialer. Hertil hører eksempelvis naturfibrene bomuld, hør og silke samt fibrene modal og viskose, der fremstilles kunstigt af cellulose. Med en pyjamas af et af disse materialer kan du nyde godt af en hel nats søvn i et klima, der er behageligt og tørt for huden.

Hudvenlighed

Når det gælder pyjamassen, er hudvenligheden særligt vigtig. Når det kommer til stykket, er den i kontakt med huden en hel nat. Klimaet under dynen kan være ret belastende. Med naturmaterialer som bomuld, silke eller hør er du for det meste i gode hænder. Blandingsstoffer med syntetiske fibre har nogle fordele ved daglig brug – såsom formbestandighed og slidstyrke – men det er ikke ubetinget en nødvendighed i forbindelse med nattøj. Har du sart hud, er en lys pyjamas mere velegnet end en mørk: Den lyse indeholder nemlig færre farvestoffer.

Vores løfter om pyjamasser til damer

Vi har høje krav til vores pyjamasser til damer: De skal være behagelige, se godt ud og holde i lang tid. Vores produkter kontrolleres regelmæssigt både internt og eksternt for at sikre, at materiale- og forarbejdningskvaliteten samt funktionaliteten og designet er i top. Det kan du se på vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise".
Når du vil købe en pyjamas til damer i vores webshop, kan du finde alle de nødvendige oplysninger via yderligere mærker og henvisninger på produktsiderne. Betegnelsen "Med økologisk bomuld" viser dig, at det anvendte materiale er økologisk dyrket under kontrollerede forhold. Så kan du glæde dig over et åndbart og hudvenligt produkt, der er let at pleje. Det gælder naturligvis også for vores natkjoler – der er lige så behagelige at have på, og som du også sover godt i.