×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Dameoverdele - Plus Size

Dameoverdele - Plus Size

1 ...

Dameoverdele i store størrelser for et flot look

Uanset om du er til lette tunikaer, luftige bluser eller smarte t-shirts: Mode er spændende i alle størrelser! Også smarte dameoverdele i store størrelser – med attraktive farver og passende snit, som du kan have det godt i dagen lang. Gå på opdagelse blandt Tchibos mange overdele til damer – fra hyggelige sweatshirts til luftige sommerbluser til varme vinterjakker. Med vores stylingtips gør vi det nemmere for dig at vælge.

Perfekt stil i store størrelser: Dameoverdele til din stil

Luftige overdele til varme sommerdage

Fra afslappet til smart til elegant: Sommermoden er klar med mange forskellige overdele i store størrelser til damer. Alt afhængig af snit kan tøjet fremhæve forskellige dele af kroppen. Vil du fx gerne flytte blikket fra dine hofter til dine skuldre, er tunikaer med flotte mønstre eller farver et godt valg. På samme måde fremhæver bluser med carmenudskæring figuren, da de sætter fokus på skuldrene. Bluser i store størrelser med slå om-effekt kan også noget særligt.

Vinterjakker i store størrelser

Du ønsker dig sikkert af din nye vinterjakke, at den er dejligt varm og samtidig stilfuld. Vinterjakker med dunfyld eller quiltning er dejligt varme og samtidig utroligt lette. De fylder dermed mindre. Hvis man gerne vil skjule maven lidt, kan man i de store størrelser vælge en let taljeret damejakke, der har et let svaj forneden. Runde hofter kan man på den anden side skjule under en jakke i et lige snit.

Den rigtige udskæring gør det

Udover farver og mønstre er det ofte udskæringen, der bestemmer, hvordan en overdel virker. Dybe vandfalds- eller V-udskæringer fremhæver din kvindelighed, da de har fokus på din udskæring. Det trækker også fokus fra maven. Hvis man har en stor barm, skal man helst undgå overdele med rullekrave eller runde halsudskæringer og i stedet vælge en diskret V-udskæring.

Mønster som blikfang

Uanset om du foretrækker striber, prikker eller pepitatern: Mønstre sætter gang i garderoben. Virkningen afhænger dog af mønstertypen. Fx giver bluser med sarte blomstermotiver eller farverige prikker dit tøj en piget charme, mens damebluser i store størrelser med grafiske mønster virker mere bastante. Store motiver på mørk baggrund er meget harmoniske og er gode i kombination med ensfarvede underdele som leggings i store størrelser.

Dét skal du være opmærksom på, når du køber dameoverdele i store størrelser

Førsteklasses forarbejdning

Når dit dametøj er omhyggeligt forarbejdet, er det ikke bare noget, du kan se, men også mærke. Vær fx opmærksom på flade syninger, der indvendigt som udvendigt er syet med korte, flade sting, der gør tøjet behageligt at have på. Også når lynlåse, knapper og knaphuller er af en ordentlig kvalitet, er de mere behagelige og gør, at du vil have glæde af din ny overdel i længere tid.

Passende snit

Det rigtige snit til netop din figur vælger du bedst efter din figurtype. Hvis du er en A-type med brede hofter, kan du med fordel vælge overdele med karakteristiske mønstre eller sweatshirts med brystlommer. Hvis du snarere er en O-type, som fylder mest på midten, vil du gøre en god figur i ensfarvede, mørke damebluser i store størrelser.

Dét lover vi, når du køber dameoverdele i store størrelser

For at du kan føle dig godt tilpas i dine nye smarte overdele fra Tchibo, lægger vi stor vægt på at benytte os af nøje udvalgte materialer i en førsteklasses forarbejdning. Vi tester jævnligt, at du kan stole 100% på kvaliteten af vores produkter. De er mærket med ”TCM”-mærkningen, der står for ”Tchibo Certified Merchandise”. Desuden hjælper andre mærkninger dig, når du beslutter dig for at købe dameoverdele i store størrelser online. Bemærkningen ”Stretch” fortæller dig fx, at tøjet er meget elastisk. Find ligeledes inspiration i vores afdeling dameafdeling for underdele i plus size.