×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Damejakker

Damejakker

  • Kort frakke
Af struktureret jacquard-materiale
469DKK
Quick view
  • Jakke
Mit flot vævet jacquardmønster
329DKK
279DKK
Quick view
  • Regnparka
Vind- og vandtæt med 2-lagsbelægning og svejsede sømme
409DKK
329DKK
Quick view
  • Strikket vest
Løs krave
249DKK
179DKK
Quick view
  • Hybridsoftshelljakke
Vindtæt, vandafvisende og åndbar takket være Wind Protection System
249DKK
189DKK
Quick view
Desværre udsolgt
  • Kort trenchcoat
Dobbeltradet og aftageligt bælte i taljen
409DKK
229DKK
  • Kort trenchcoat
Dobbeltradet og aftageligt bælte i taljen
409DKK
379DKK
Quick view
  • Sweatblazer
I klassisk tweedlook
249DKK
189DKK
Quick view
  • Regnjakke
Vindtæt, vandtæt og åndbar takket være High Performance-belægning og forseglede sømme
559DKK
Quick view
  • Sømandsjakke
Klassisk dobbeltradet model med bred revers
669DKK
369DKK
Quick view
1

Damejakker og dameveste til alt slags vejr

Det kan være svært at finde den perfekte damejakke eller damevest i Danmark. Det regner halvdelen af året, og resten af tiden svinger temperaturen fra koldt til koldere. Hvis du tager en middagslur på det forkerte tidspunkt, risikerer du at misse hele sommeren. Der er kun en løsning i så omskifteligt et vejr – at eje flere forskellige slags jakker! Hvad enten du foretrækker læderjakker, denimveste eller parkaer, kan du være sikker på, at det danske vejr vil give dig mulighed for at vise dem frem.

Hos Tchibo fører vi damejakker og dameveste til enhver lejlighed. Nogle vil måske mene, at jakken er kronen på et outfit – men en jakke kan være et helt outfit. Når du møder nye mennesker, udgør din jakke ofte en stor del af førstehåndsindtrykket. Du kan vælge at have en trenchcoat på, som giver dig en flot silhuet, og som oser af gammeldags Hollywood-charme (også selvom du har haft travlt om morgenen og måske bare har en slidt T-shirt på under jakken). Når kulden begynder at sætte ind, kan det være på tide at opgradere din garderobe med en solid anorak, en foret parka eller en varm dunjakke. Til de varmere dage kan det være spændende med en kort vest, som kan tilføre lidt kant til en sød sommerkjole. Er du en mere aktiv type, har vi også løbejakker , som kan hjælpe med at regulere temperaturen, så du kan koncentrere dig om at motionere.

Ud fra vores sortiment er der mange muligheder for at mikse din stil og ramme dit helt eget udtryk. Det vigtigste er, at du føler dig tilpas. Men selvom man hviler i sig selv, gør det jo ikke noget, at man samtidig har en sej jakke. Det kan vores udvalg af damejakker og dameveste hjælpe dig med.