×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Damejakker

Damejakker

Vatteret frakke

Miljøvenlig ecorepel®-imprægnering gør den vand- og smudsafvisende
519 DKK Quickshop

Ski- og snowboardjakke »Street Style«

Vandtæt, vindtæt og åndbar takket være High Performance-belægning og forseglede sømme
609 DKK Quickshop

Vatteret frakke

Miljøvenlig ecorepel®-imprægnering gør den vand- og smudsafvisende
519 DKK Quickshop

Vatteret frakke med hætte

Meget let og varmende vattering
399 DKK Quickshop

Jakke

Mit flot vævet jacquardmønster
359 DKK Quickshop

Quiltet vendevest

Ultralet, varmende vattering af 100% genbrugt polyester
209 DKK 179 DKK Quickshop

Sweatfrakke

Moderne oversized snit i let oval form
309 DKK Quickshop

Letvægtsparka

Behageligt let ydermateriale, der er let at pleje og vindafvisende
269 DKK Quickshop

Termoløbejakke

Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
259 DKK Quickshop

Vest

Blød bomuldsblandingskvalitet
249 DKK 159 DKK Quickshop

Regnjakke

High Performance-belægningen og forseglede sømme gør den vandtæt, vindtæt og åndbar
519 DKK Quickshop
1

Damejakker og dameveste til alt slags vejr

Det kan være svært at finde den perfekte damejakke eller damevest i Danmark. Det regner halvdelen af året, og resten af tiden svinger temperaturen fra koldt til koldere. Hvis du tager en middagslur på det forkerte tidspunkt, risikerer du at misse hele sommeren. Der er kun en løsning i så omskifteligt et vejr – at eje flere forskellige slags jakker! Hvad enten du foretrækker læderjakker, denimveste eller parkaer, kan du være sikker på, at det danske vejr vil give dig mulighed for at vise dem frem.

Hos Tchibo fører vi damejakker og dameveste til enhver lejlighed. Nogle vil måske mene, at jakken er kronen på et outfit – men en jakke kan være et helt outfit. Når du møder nye mennesker, udgør din jakke ofte en stor del af førstehåndsindtrykket. Du kan vælge at have en trenchcoat på, som giver dig en flot silhuet, og som oser af gammeldags Hollywood-charme (også selvom du har haft travlt om morgenen og måske bare har en slidt T-shirt på under jakken). Når kulden begynder at sætte ind, kan det være på tide at opgradere din garderobe med en solid anorak, en foret parka eller en varm dunjakke. Til de varmere dage kan det være spændende med en kort vest, som kan tilføre lidt kant til en sød sommerkjole. Er du en mere aktiv type, har vi også løbejakker , som kan hjælpe med at regulere temperaturen, så du kan koncentrere dig om at motionere.

Ud fra vores sortiment er der mange muligheder for at mikse din stil og ramme dit helt eget udtryk. Det vigtigste er, at du føler dig tilpas. Men selvom man hviler i sig selv, gør det jo ikke noget, at man samtidig har en sej jakke. Det kan vores udvalg af damejakker og dameveste hjælpe dig med.