×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Damebælter

Damebælter

  • Bælte
Kunstlæder af høj kvalitet
85DKK
75DKK
Quick view
  • Bælte
Af førsteklasses læderimitation
85DKK
75DKK
Quick view
  • Bælte
Materialemiks: forside af flot imiteret læder, flettet del af tekstil
109DKK
75DKK
Quick view

Damebælter – funktionelle og moderigtige accessories

Om det er med et elegant bæltespænde eller et figurformende stylingselement: Nu om dage er bælter uundværlige som moderigtige accessories. De har ikke kun en praktisk funktion, men kan være et stilsikkert blikfang, der pepper dit outfit op. Se Tchibos udvalg af flotte og smarte damebælter. Vi giver dig gode råd til valg af bælter.

Vigtige købskriterier for damebælter

Holdbarhed

Du vil selvfølgelig gerne have, at dit nye damebælte holder i mange år. Så skal du gå efter fleksible og rivfaste materialer som ægte læder. Bælter af syntetisk materiale er derimod formstabile, mens spænder af rustfrit stål forebygger uanselige misfarvninger. Derudover kan en omhyggelig forarbejdning forlænge bæltets levetid. Hvis hullerne er ordentligt udstanset, flosser de heller ikke efter flere års brug.

Simpel anvendelse

Når du vælger et bælte, der er nemt at anvende, har du mere glæde af det til hverdag. Eksempelvis er de åbne bæltespænder med split særdeles populære i al deres enkelhed. De holder bæltet, når splitten er indsat i bæltehullet. Kliklukninger er også helt ukomplicerede, og bæltet kan åbnes og lukkes på få sekunder. Lidt mindre intuitive er bælter med lukkede spænder. Disse bæltespænder har fordelen ved at være meget opsigtsvækkende.

Bælter til damer: de vigtigste fif om disse smarte accessories

Bælter til kjoler

Det har absolut sine fordele, når du kombinerer en kjole med et bælte. Så retter bæltet opmærksomheden mod kroppens midte, og du kan vælge at fremhæve taljen eller hofterne. Hvis du f.eks. bærer et taljebælte på kroppens smalleste sted, kommer din figur til at se slankere ud. Vil du derimod gerne fremhæve dine smalle hofter, giver et bredt hoftebælte en flot effekt. Bælter får ligeledes store mennesker til at virke mindre.

Kombinationer med læderbælter

Et smart outfit virker ekstra harmonisk, når bæltets farve passer til skofarven. De generelle regler: Bæltet til det fine kontortøj skal være smalt, diskret og ikke stikke i øjnene. Heriblandt finder du klassikeren det sorte damebælte, der fungerer som en harmonisk accessory til mange forskellige looks. Et farverigt stofbælte er derimod godt at kombinere med et sommerligt outfit til fritidsbrug, hvorimod nittebæltet passer til rockchicklooket. Det giver et særligt harmonisk indtryk, når du kombinerer med en håndtaske til damer, der er afstemt i farven.

Sådan finder du den rigtige bæltelængde

Det er vigtigt, at bæltet sidder rigtigt for at opnå et harmonisk look, og det må hverken være for langt eller sidde for stramt. Du kan nemt finde den rigtige bæltelænge ved hjælp af et målebånd. Stil dig i oprejst stilling, og mål rundt om hhv. hofterne og taljen – alt efter hvor du vil have bæltet siddende. Rund til sidst op i nærmeste tal i femtabellen. Har du eksempelvis et mål på 87 cm, er 90 den passende bæltelængde.

Rigtig opbevaring og pleje af bælter

Det kræver ikke nogen stor indsats for at beskytte bæltet mod mærker og ridser. Hvis du ruller bæltet omhyggeligt sammen og opbevarer det separat i en æske eller skuffe, er det allerede tilstrækkeligt beskyttet. Alternativt kan det også hænges op på bøjlestangen ved hjælp en såkaldt bæltebøjle. Vi anbefaler især regelmæssig pleje med læderfedt til damelæderbælter. På den måde forbliver bæltet smidigt.

Vores løfter om damebælter

For at dit nye bælte kan sidde fast på en sikker og smart måde, anvender vi her hos Tchibo kun kvalitetsmaterialer og kontrollerer, at forarbejdningen er i orden. TCM-mærket, der er kort for "Tchibo Certified Merchandise", angiver, at produktet opfylder vores egne høje kvalitetskrav. Når du køber damebælter i vores webshop, viser mærket "Ægte læder", at bæltet er fremstillet af kvalitetslæder.