Luk
Damebadekåber

Damebadekåber

Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Morgenkåbe
Med fin blonde ved ærmeafslutningen
209DKK
139DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Velourbadekåbe
Yderside af blød velour – inderside af frotté med høj sugeevne
329DKK
249DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Frottébadekåbe
  • Frottébadekåbe
Vaffelvævet kvalitetstruktur og kanter på lommer og ærmer
329DKK
229DKK
Quick view
  • Hjemmejakke
Behageligt blød bomuldsblandingskvalitet
309DKK
199DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Morgenkåbe
Af vævet viskose, der falder blødt
209DKK
159DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Badekåbe
I hamam-stil, med moderne vævet kant og frynser
249DKK
219DKK
Quick view
Kun få tilbage

Badekåber til damer: Hyggelige og afslappende

Uanset om det er efter et varmt bad eller en tur i sauna, giver en dejlig blød badekåbe ekstra velvære i afslappende stunder. Den er ikke kun funktionel, men kan også se både elegant og flot ud med det rigtige design. Gå på opdagelse i vores udvalg af badekåber til damer for at se de mange forskellige styles, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber din nye yndlingsbadekåbe.

Sådan finder du den perfekte badekåbe

Skal badekåben være kort eller lang?

Badekåber til damer fås i forskellige længder, de fleste er knælange, slutter på læggen eller har gulvlængde. Med en kort badekåbe viser du ikke blot mere ben, den giver også mere bevægelsesfrihed, både ved benene og generelt. De lange badekåber til damer er et godt valg til turen i sauna, da den dækker det hele i alle situationer – når du går, i den friske luft ude i det fri eller selvom den kryber lidt op, når du sidder ned. Har du tendens til at fryse, er en lang badekåbe varmere, da hele kroppen er indhyllet i det dejligt lodne stof.

Sådan finder du den rigtige størrelse

Du skal købe badekåben i din sædvanlige tøjstørrelse. Da der kan være forskel på størrelserne, skal du i tvivlstilfælde hellere købe badekåben i en størrelse, der er lidt for stor end lidt for lille. Badekåben skal ikke sidde for stramt, da det ikke føles behageligt. Vakler du mellem to størrelser, skal du købe den største. Og ønsker du en ekstra høj hyggefaktor, skal du vælge badekåben et nummer større. Tip: Du kan se på ærmelængden, om badekåben er stor nok. Hvis ærmerne går til håndleddet, har din lodne hyggemakker den ideelle størrelse.

Pasform lige efter din smag

Badekåbens snit har både indflydelse på, hvor behagelig den er at have på, og hvordan den ser ud. En lige og vid model udstråler komfort og giver masser af plads til hygge. Det feminine look fremhæves med en figursyet badekåbe i A-snit. Den kan være, men er ikke nødvendigvis, tætsiddende. Med det flotte, taljerede look, der understreges af et fint bælte, kommer de kvindelige former til deres ret.

Dejligt luftig: morgenkåben

Hvor en typisk badekåbe på grund af sin høje sugeevne især kommer i brug, når den skal optage vand, er den tyndere og mere luftige morgenkåbe særligt velegnet til lige at trække på i afslappende situationer. Det kan være ved morgenbordet om søndagen eller på en wellnessdag, hvor den er et dejligt supplement til det klassiske udvalg af homewear til damer. Det sidste nye er morgenkåber i kimonostil. De er kendetegnet ved lette stoffer, kortere ærmer og et elegant look med eksempelvis mønstre med store blomstre.

Her er kriterierne for køb af en brugbar badekåbe

Hudvenlighed

Da badekåben er i direkte kontakt med huden, skal den føles rigtig behagelig. Og efter bad og hudpleje, især ved anvendelse af hudplejeprodukter, er brug af hudvenlige stoffer så meget desto vigtigere. Især naturfibre som bomuld er meget anvendt til badekåber, da de både er åndbare og hudvenlige og kan optage en stor mængde fugt. Selvom de har optaget 20 procent vand i forhold til egenvægten, føles de stadig ikke våde. Du skal ved køb af badekåbe også være opmærksom på, om den er fri for skadelige stoffer, og det er derfor en god idé at vælge en badekåbe i økologisk bomuld.

Let at pleje

For at holde plejebehovet på et absolut minimum skal du gå efter materialer, som sagtens kan ryge med i den almindelige vask på 40 grader. En bomuldsbadekåbe til damer er eksempelvis et rigtig godt valg. Modeller, der tåler vask ved 60 grader, kan endda vaskes sammen med saunahåndklæderne. Det er lige så praktisk, at badekåben også tåler tørring i tørretumbleren til sidst. På den måde bliver den dejligt blød helt uden brug af skyllemiddel, og du kan straks hænge den tilbage i skabet. Positiv bivirkning: Når du udelader skyllemidlet, bibeholder badekåben sin sugeevne.

Materiale med høj sugeevne

Når du smutter i badekåben efter badet, skal den naturligvis helst tørre din krop hurtigst muligt. I den forbindelse spiller ikke kun fibre som bomuld med høj sugeevne en vigtig rolle. Også forarbejdningen, så stoffet får den rigtige struktur, er afgørende. En badekåbe af frottéstof har f.eks. en særdeles høj sugeevne, fordi stoffet har en stor overflade som følge af den specielle vævning med løkker. Når det bruges til at tørre sig med, har den ruede overflade en let massagevirkning, selvom stoffet føles loddent og blødt, når man har badekåben på. Velourstoffer har lige så høj sugeevne, og en badekåbe af velour er kendetegnet ved en meget blød overflade.

Lidt bedre funktionalitet

Afslapningsdagen bliver endnu mere afstressende og behagelig med funktionelle detaljer. Til det formål har du brug for en badekåbe, der eksempelvis har praktiske sidelommer til mindre genstande såsom skabsnøglen. Hvis badekåben har både hætte og krave, er det en yderligere fordel, for hætten gør, at du kan slappe af udenfor, selv med vådt hår – uden at hovedet afkøles. Kraven beskytter nakken mod vind og træk. Badekåben skal under alle omstændigheder have et praktisk bælte til regulering af taljevidden – så kan du selv sørge for, at badekåben er helt perfekt at have på.

Vores løfter om badekåber til damer

Med vores badekåber til damer kan du stole på, at du får de bedste materialer, forarbejdning af høj kvalitet og gennemtænkt funktionalitet. Vi viser med mærket "Tchibo Certified Merchandise", der forkortes TCM-mærket, at vores kvalitetskrav er opfyldt. Vi inkluderer kun gode produkter i vores sortiment, som er godkendt i henhold til vores strenge retningslinjer.
Vil du købe din badekåbe til damer i webshoppen, kan du også se efter vores andre mærker. Kig bl.a. efter mærket "Med økologisk bomuld" i produktbeskrivelsen, som betyder, at den anvendte bomuld er økologisk dyrket, og at du er god ved din hud.