×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Tørklæder & halstørklæder til damer

Tørklæder & halstørklæder til damer

 • Tubetørklæde
I patchworklook
85DKK
65DKK
Quick view
 • XL vævet tørklæde
Behageligt blødt og varmt
109DKK
75DKK
Quick view
 • Tubetørklæde med flettet strikmønster
Dejligt blød og varmende kvalitet
129DKK
89DKK
Quick view
 • Tørklæde med leopardprint
Med dekorativt leopardprint
59DKK
55DKK
Quick view
 • Vævet sjal
Behageligt blød og varmende kvalitet
109DKK
89DKK
Quick view
 • Tørklæde med glimmergarn
Behageligt blød kvalitet
129DKK
99DKK
Quick view
 • XL-tørklæde
Blød, varm fleecekvalitet
109DKK
79DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Tørklæde
Med sølvfarvede detaljer
69DKK
55DKK
Quick view
 • Strikket sløjfetørklæde
Med dejlig varmende fleecefor
119DKK
89DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • XL-tørklæde
I blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
85DKK
65DKK
Quick view
 • Tubetørklæde
Behageligt blød stofkvalitet med let struktur
85DKK
79DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Tørklæde
Behageligt blød og let viskosekvalitet
109DKK
45DKK
Quick view
 • Tørklæde
Hudvenlig, ren bomuld
75DKK
Quick view
 • Tørklæde
I behagelig let og blød vævet kvalitet
109DKK
75DKK
Quick view
 • Tubetørklæde
Med blødt single jerseyfor
129DKK
99DKK
Quick view
 • Vævet tørklæde
Med indvævet sølvskinnende garn
109DKK
75DKK
Quick view
 • Vævet halstørklæde med mønster
Rar, blødt flydende kvalitet
85DKK
75DKK
Quick view
 • Vævet tørklæde
Kvalitet med blødt fald
95DKK
75DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Multifunktionelt tørklæde
Kan anvendes som tørklæde, pareo eller strandtørklæde
85DKK
75DKK
Quick view

Tørklæder og halstørklæder til damer – varme og smarte accessories

Dejlig varme om vinteren eller som smarte accessories året rundt: Smarte tørklæder og halstørklæder til damer har ikke blot en praktisk funktion, deres forskellige design sørger også for at peppe ensfarvet og diskret tøj op. Gå på opdagelse i Tchibos flotte udvalg af tørklæder og halstørklæder i forskellige design fra tubetørklædet i strik til elegante, trekantede tørklæder. Du kan også læse om, hvordan du skaber et harmonisk look.

Vigtige købskriterier for tørklæder og halstørklæder

Lette at pleje

Som regel er det nok at lufte tørklæderne ofte, f.eks. for at fjerne ubehagelig lugt. Er der pletter, eller har du været forkølet, tåler de fleste halstørklæder og tørklæder også vask i vaskemaskinen. Det hele afhænger af materialet. Bomuld og kunstfiberblandinger er meget lette at pleje. De kan i de fleste tilfælde uden problemer tåle at blive vasket ved 40 grader i vaskemaskinen. Følg under alle omstændigheder de konkrete plejehenvisninger på vaskemærket.

Komfort

Du opnår kun en høj komfort ved at anvende et halstørklæde, der føles behageligt mod huden. Gå derfor især efter lækre materialer som uld eller kashmir. Et lettere alternativ er tørklæder af silke eller bomuld. Økologisk bomuld er især et særdeles hudvenligt materiale, der også er velegnet til mennesker med sart hud.

Alsidige damehalstørklæder og tørklæder til trendy og elegante look

Hyggelige halstørklæder til vinterbrug

Ingen kan slå dem på hygge- og velværebarometeret: Det dejlig varme damehalstørklæde af uld er simpelthen uundværligt om vinteren. Et flot mønster i finstrik passer ikke kun til vintertøjet, men beskytter dig også mod kulden. Et halstørklæde af fleece er en lige så varm følgesvend på den kolde årstid. Det lette materiale består af polyester og holder rigtigt godt på kropsvarmen.

Tubetørklæder til afslappede outfits

Det trendy, ringformede tubetørklæde har været en del af modebilledet i flere år. Det skyldes blandt andet, at det er et rigtig praktisk accessory. Du trækker det blot over hovedet, og der er ingen løsthængende ender til at genere. Derudover ser det også godt ud. Tubetørklædet til damer eller sløjfetørklædet lægges typisk dobbelt og skal se lidt rodet ud. Det giver et mere afslappet udseende.

Sådan bruger du tørklæderne

Det er ikke kun tørklædets mønster, farve og stof, der har indflydelse på dit look. Det har også afgørende betydning, hvordan du sætter tørklædet. Hvis du ønsker et elegant sløjfelook, lægger du tørklædet dobbelt og trækker begge ender gennem sløjfen. Det giver et seriøst udseende og passer derfor godt til businessoutfittet. Vikleteknikken, hvor du lægger halstørklæder flere gange om halsen, giver derimod en mere afslappet stil og er bedst til fritidsbrug.

Elegante kombinationer med tørklæder

Der er et stort udvalg af tørklæder. Men hvordan kombinerer man disse accessories på en moderigtig måde? Tommelfingerreglen er: Du opnår et harmonisk look ved at kombinere spændende og afvekslende mønstre med en ensfarvet damepullover, bluse eller kjole. Så kommer delene rigtigt til deres ret. Hvis du ikke er glad for smykker, kan du også bruge et halstørklæde af et finere stof som silke til businessoutfittet i stedet for en halskæde. Et fint supplement hertil er damehuer af finstrik.

Vores løfter om tørklæder og halstørklæder til damer

For at du kan få glæde af dine smarte accessories i lang tid, lægger vi her hos Tchibo ikke alene stor vægt på et tiltalende design, men også høj kvalitet og en flot forarbejdning. Det viser vi med vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Når du køber tørklæder og halstørklæder i vores webshop, finder du hos Tchibo yderligere henvisninger, der letter dit valg af produkt. Hvis et halstørklæde eksempelvis har mærket "Cashmere", henviser dette til et produkt af særligt værdifulde naturfibre.