Luk
Sportsjakker til damer

Sportsjakker til damer

Kun få tilbage
  • Windprotection løbejakke
Absolut vindtæt – minimerer nedkølingen
289DKK
279DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Hybridløbejakke
Isoleringslag foran og i ryggen for en bedre beskyttelse mod vind og kulde
279DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Funktionsjakke
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
209DKK
179DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Ski- og snowboardjakke »Street Style«
Vandtæt, vindtæt og åndbar takket være High Performance-belægning og forseglede sømme
659DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Vatteret frakke
Miljøvenlig ecorepel®-imprægnering gør den vand- og smudsafvisende
559DKK
Quick view
1 ...

Sportsjakker til damer – din funktionelle og moderne følgesvend

Uanset hvilken sportsgren der vækker din lidenskab, er en sportsjakke en vigtig del af dit træningstøj. Selv om den kun bruges, når du holder pauser eller før træningen, holder den dine muskler varme og beskytter dermed mod forstrækninger og skader – og den giver dit tøj et sportsligt look i fritiden. Find den passende træningspartner og følgesvend hos Tchibo og få mere at vide om, hvilke egenskaber en kvalitetsjakke skal have.

Sådan finder du den rigtige træningsjakke

Den rigtige jakke til enhver sportsgren

Alt efter hvilken sport du dyrker, findes der forskellige jakker. Vandrejakker har egenskaber, der er tilpasset vandreturen, mens løbejakker passer til løbeture. Cykelture kræver en sportsjakke, der er kort foran og længere i ryggen, så ryggen hele tiden er dækket til. En tættere siddende jakke er vigtig til løbe- eller klatreturen, så du ikke så nemt hænger fast i grene eller møder andre forhindringer. På vandreture kan jakken sidde lidt mere løst, så du har fuld bevægelsesfrihed.

Den perfekte løbejakke til damer

Jakker, der er fremstillet specielt til løbesporten, har nogle fordele, der gør træningen endnu bedre. Løbeveste eller løbejakker beskytter perfekt mod regn og fugt takket være den særlige membran og yderlag. Fugt fra sved bliver dog alligevel ledt væk. Løbejakkerne er som regel af en polyesterblanding og vejer ikke meget. Pasformen er gerne kropsnær for at minimere vindmodstanden. Alligevel giver jakken dig fuld bevægelsesfrihed, da den indeholder stretchmateriale. Vintersportsjakken til damer har ofte indvendigt fleecestof og pulsvarmer, så kroppen holdes dejlig varm selv i minusgrader.

Vandfaste outdoorsportsjakker

Dyrker du gerne sport udendørs hele året rundt, har du brug for en vandtæt jakke. Funktionsjakkerne til damer klarer en vandsøjle fra 800 millimeter, så regnvejret ikke holder dig tilbage. Fra 1.300 millimeter er jakken helt "vandtæt". Regner det meget kraftigt eller bærer du en rygsæk, bør du vælge en model, der kan klare en vandsøjle på mindst 5.000 millimeter, for at holde dig tør. Du kan som regel vælge mellem softshell- og hardshelljakker. Softshelljakker passer bedst til sporten udendørs. Her er stoffet meget let, åndbart og sørger for høj komfort.

Varmende sportsjakker til vinteren

En funktionel træningsjakke er meget vigtig, når du dyrker sport udendørs om vinteren. Køb derfor en jakke med en god varmeisolering, som også er vind- og vandtæt. Dermed er du godt beskyttet mod fugt og kulde i al slags vejr. Termojakker er det bedste valg til træningen i sne og kulde. De har en speciel vattering eller er udstyret med en foring af fleece. Hardshell- eller dunjakker er velegnede. Kombinationen af robust ydermateriale og varmende indvendig foring beskytter pålideligt mod is og kulde.

Vigtige kriterier, når du køber en sportsjakke

Åndbare materialer

Kroppen sveder altid under sporten. Den vigtige funktion sørger for, at du ikke bliver for varm selv ved store anstrengelser. Sportsjakker til damer af åndbare materialer kan lede sveden væk til yderlaget. Dermed forbliver fugten ikke på kroppen, du bliver derfor ikke for kold og forstrækker ikke musklerne. De særlige syntetiske funktionsfibre er utroligt åndbare og har den fordel, at de ikke optager meget vand i modsætning til naturlige fibre såsom bomuld, og de virker også snavsafvisende. Dette letter plejen af sportstøjet.

Træningsjakkens vægt er vigtig

Både ved løbeture, fodbold eller skiture skal jakken ikke veje meget, så du kan bevæge dig uden problemer. Det er også en fordel, at du kan pakke jakken ned i en rygsæk, for eksempel på en vandretur. Men hvor let skal en jakke være, uden at funktionen går tabt? Tynde sportsjakker til sport udendørs om foråret og efteråret bør veje mellem 200 og 400 gram. Kvalitetsjakker til vintersporten med en varmende isolering bør veje under 600 gram.

Funktionelle detaljer

Har træningsjakken et par praktiske detaljer, gør den din træning mere behagelig. Praktiske lommer opbevarer din smartphone eller nøgle sikkert under træningen. Lommerne bør være dybe og kunne lukkes til, så intet falder ud. Når du løber i mørke, sørger sportsjakker med reflekser for, at du ses af bilister. En vigtig detalje, som ikke må overses, er en hætte, der kan reguleres i vidden: Dermed beskytter du hovedets følsomme hud mod træk. Meshindsætninger eller ventilationsåbninger under armene sørger for en god luftcirkulering.

Elasticitet

De fleste sportsjakker indeholder som regel syntetiske fibre, som gør stoffet mere elastisk. Jakken tilpasser sig dermed perfekt til din krop, hvilket øger komforten. Stofferne tilsættes for eksempel det meget elastiske elastan. Også polyamid (nylon) er meget elastisk og er derfor velegnet til fleksible sportsjakker takket være materialets høje slidstyrke. De syntetiske fibres elasticitet sørger derudover for, at jakken vender tilbage til sin oprindelige form og dermed ikke ser forvasket eller krøllet ud.

Det særlige ved sportsjakker til damer

Det er vores mål at tilbyde funktionsjakker, som understøtter dig perfekt i din sport. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitetsmaterialer, omhyggelig forarbejdning og høj funktionalitet. Vi udfører regelmæssigt både interne og eksterne kontroller iht. høje kvalitetsstandarder. Dette ses af "Tchibo Certified Merchandise" -mærket, forkortet TCM-mærke. Når du køber en træningsjakke fra Tchibo online, får du yderligere hjælp af mærker og produkthenvisninger. Mærket "ecorepel®" henviser for eksempel til, at din sportsjakke har et vand- og snavsafvisende lag, som samtidigt også er miljøvenligt produceret. Jakker med henvisningen "vindtæt" beskytter dig mod kraftig vind. Ønsker du et komplet sæt sportstøj efter lag på lag-princippet, finder du, hvad du har brug for blandt åndbare sportsbukser og bluser til damer.