Luk
Sportsbluser & toppe til damer

Sportsbluser & toppe til damer

 • Sportshirt med Lenzing Viscose®
Åndbar, fugttransporterende og hurtigtørrende takket være DryActive Plus
109DKK
85DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Sportsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
75DKK
Quick view
 • Sportsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
95DKK
Quick view
 • Langærmet funktionsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
129DKK
85DKK
Quick view
 • Sportsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
109DKK
95DKK
Quick view
 • Sportsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
109DKK
85DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Langærmet funktionsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
129DKK
119DKK
Quick view
 • Sportsbluse
 • Sportsbluse
Med genbrugt polyester
109DKK
85DKK
Quick view
 • Løbebluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
169DKK
129DKK
Quick view
 • Funktionsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende takket være DryActive Plus
85DKK
69DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Sportsbluse med rygudskæring i lag på lag-look
Meget raffineret rygudskæring
109DKK
75DKK
Quick view
1

Sportsbluser og toppe til damer: Flot træningstøj

Er du meget aktiv, har du brug for det passende tøj til din workout. Men tøjet skal også se godt ud, så du har det godt og så du får endnu mere glæde af din træning. Med moderne sportstoppe, bluser uden ærmer samt mange andre overdele til damer får du hurtigt dit eget moderne og bekvemme outfit. Gå på opdagelse i og blev inspireret af vores alsidige sortiment af sportsbluser og toppe til damer.

Perfekt klædt på til din workout med den rigtige sportsbluse

Hvorfor særlige funktionsbluser?

Uanset om det i fitnesscentret, derhjemme eller udendørs byder specielle funktionsbluser på flere fordele i forhold til normale damebluser, når sporten giver dig sved på panden. Det robuste stof har en høj andel af elastiske fibre, som f.eks. elastan, og sidder dermed perfekt og giver alligevel en stor bevægelsesfrihed, og er det helt rigtige, når din træning bliver mere intensiv. Det vigtigste for sportsoverdelene er dog, at de leder sveden effektivt væk fra huden, da de er åndbare og ikke suger sveden til sig. Din krop holdes tør, selv når du sveder, og du bliver ikke kold i pauserne. Selv under en intensiv træning kan du stole på funktionsblusens effekt.

Sportsoverdele til enhver årstid

Sportsbluser til damer til udendørs brug skal vælges alt efter årstid og vejr. På en dejlig sommerdag er en kortærmet bluse af lette mikrofibre perfekt, så den tilpasser sig de varme temperaturer takket være den høje andel af polyester. Særlige meshindsætninger bidrager til en bedre luftcirkulation og regulerer temperaturen. Om efteråret og vinteren er langærmede bluser af varmende funktionsstof , f.eks. merinould, perfekte. Lag på lag-princippet er også en god måde at beskytte sig mod kulden.

Den rigtige bluse til din sport

Du skal vælge sportsblusen alt efter din sport, så blusen understøtter dig perfekt under træningen. Løbebluser passer ergonomisk til kroppen, minimerer friktion og har reflekser, så du også ses tydeligt på løbeture i mørke. Løse, vidde sportsbluser med elastisk kant i hoften eller sportslige tanktops giver dig rigelig bevægelsesfrihed til f.eks. yoga. Dyrker du sport udendørs, har du især i den kolde årstid brug for en varmende langærmet bluse, som kan kombineres flot med funktionelle sportsjakker til damer. T-shirts uden ærmer passer perfekt til tennis eller pilates.

Damesportsbluser til enhver figur

Når du føler dig godt tilpas, kan du yde mere og har mere glæde af sporten. Derfor er tøjet vigtigt for dit velbefindende. Ønsker du for eksempel at dække store bryster uden at skulle give afkald på et ordentligt hold, kan du bruge en oversize-bluse udenpå en tætsiddende sportstop. Har du en flad mave og små bryster, kan du bruge en mavefri bluse om sommeren eller til sporten indendørs. Ønsker du at vise mere hud, kan man kombinere en sports-BH med vide sportsbluser. Dermed anes BH'en kun lidt, hvilket er moderne.

Vigtige kriterier for valget af sportstoppe og sportsbluser til damer

Hygiejne

Sportsbluser klarer alt, de transporterer sveden væk fra kroppen, sørger for behagelig temperaturudligning og beskytter mod ydre indflydelser såsom kulde, støv eller regn. Syntetiske fibre såsom elastan eller polyester gør dette muligt. For at de funktionelle tøjstykker også bliver hygiejnisk rene efter den sveddrivende sport, er det vigtigt at vaske dem hyppigt og hurtigst muligt efter sporten. Særligt plejelette er stoffer, der kan vaskes ved 40 grader celsius i vaskemaskinen. Køb derfor plejelette stoffer. Syntetiske fibre er mere modstandsdygtige mod bakterier end bomuld, og de tørrer også hurtigere.

Åndbare stoffer

Kroppens temperatur er en vigtigt del af en god workout. For at du ikke bliver for varm eller kold under træningen, er funktionsbluser og særlige sportstoppe fremstillet af åndbare materialer. De optager sveden og leder den videre til ydersiden af stoffet, hvor den fordamper. Dermed forbliver din krop tør selv ved intensiv træning og bliver ikke kold i pauserne. Meshindsætninger på bluserne bidrager ligeledes til et komfortabelt og sundt klima. Nettet lader luften cirkulere og bruges ofte i sportstøj sammen med de funktionelle polyesterstoffer.

Komfort

Når du dyrker sport, har det flere positive effekter på din krop. Din udholdenhed forøges og bevægelsen forbedrer derudover også din koncentrationsevne. Og for at du kan koncentrere dig helt om din træning, understøtter dit sportstøj dig optimalt. træningsbluser og toppe til damer er generelt bedre, da de tilpasser sig kroppens konturer. De vejer generelt ikke meget og belaster ikke og er derfor en perfekt trænings-følgesvend. Hvis du ikke har brug for en hætte, bør du ikke købe bluser med hætter. Så kan du nyde din workout ubesværet.

Det rigtige stofvalg

Træningsbluser til damer af merinould transporterer sveden sikkert væk, varmer dejligt og føles rare mod huden. De har dog brug for lidt mere pleje: De skal vaskes med et uldprogram på 30 grader. De syntetiske polyesterfibre er derimod gode, hvis du sveder meget, da de transporterer fugten godt væk. Sportsbluser af dette materiale er desuden formbestandige og holder længe. Bomuld er mindre egnet til sport, da stoffet suger fugten til sig og dermed er mindre åndbart end for eksempel mikrofiber. De naturlige fibre kan dog være et godt alternativ, hvis stoffet har et funktionelt lag af polyester.

Det særlige ved sportstrøjer og toppe til damer

For at du kan koncentrere dig helt om din workout tilbyder vi moderne sportsbluser, hvis kvalitet og forarbejdning er til at stole 100 procent på. Vi udfører regelmæssigt interne og eksterne test for at sikre, at vores produkter overholder vores egne strenge krav. Dette ses af vores "Tchibo Certified Merchandise" -mærke, forkortet TCM-mærke. Køber du sportsbluser til damer online, giver yderligere mærker vigtige henvisninger til et produkts egenskaber. For eksempel har toppe, der er egnede til sport, mærket "åndbar". De er fremstillet af materialer, der regulerer fugttransporten optimalt. Elastisk og meget fleksibelt sportstøj kan kendes på mærket "stretch".