Luk
Sportssko & sportssokker til damer

Sportssko & sportssokker til damer

Kun få tilbage
  • Funktionssokker
Fugt- og temperaturregulerende – sørger for tørre og varme fødder
50DKK
47DKK
Quick view
  • Kompressionsstrømper til sport
Med gradvis kompression
75DKK
Quick view
  • 3 par sportsankelsokker »Invisible«
Med TACTEL®-fibre: hudvenlige, slidstærke og åndbare
69DKK
47DKK
Quick view
  • 3 par sportsankelsokker »Invisible«
Med TACTEL®-fibre: hudvenlige, slidstærke og åndbare
75DKK
Quick view
  • Gummistøvletter
  • Gummistøvletter
Med metallisk overflade
229DKK
Quick view
  • Gummistøvletter
  • Gummistøvletter
Med kontrastfarvet for
229DKK
Quick view
  • Overtrækssko til regnvejr
Beskytter skoene mod snavs, søle og regn
89DKK
Quick view
  • Gummistøvler
Lynlås på hælen gør dem nemme at tage af og på
249DKK
229DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
1

Sportsokker og sko til damer: De vigtigste ledsagere i dit træningsudstyr

Træningen løber derudaf med de rigtige sportssko til damer, uanset om det er i fitnesscentret eller på fodboldbanen. Men også hudvenlige og funktionelle sportssokker er uundværlige i næsten alle sportsgrene. Gå på opdagelse i Tchibos store udvalg af sportssokker og sportssko til damer – lige fra løbesko til funktionelle skisokker. Du finder de passende sokker og sko med vores tips.

Med disse kriterier finder du de perfekte sportssokker og sko

Af høj kvalitet

Sportssko og sokker belastes meget. Et kvalitetsmateriale og omhyggelig forarbejdning er derfor vigtigt, så sokkerne kan klare den høje belastning. En polstring på hælen sørger for eksempel for en god affjedring af hvert skridt. Et fleksibelt, men stabilt ydermateriale sørger for bevægelsesfrihed og sikkert hold i sportsskoen. Yder-, mellem- og indlægssål stabiliserer foden behageligt.

Attraktivt design

Skoens udseende er selvfølgelig også vigtig, når du leder efter en passende sko til sporten, for sportsudstyr, som man godt kan lide at have på, er en motivation i sig selv. Tilpas dine skos farve til dine træningsbukser eller sørg ganske bevidst for kontrast. Et tidløst look kan altid opnås med sorte eller hvide sko. Mere påfaldende er modeller i kraftige neonfarver eller vilde mønstre.

Moderne sportssko og funktionelle sokker på din vej til succes

Sportssko der passer til sportsgrenen

Sportssko er en vigtig del af sportstøjet til damer, både fitnesssko, løbesko eller vandrestøvler. De sørger for et sikkert hold og skåner dine led under træningen. Denne funktion kan sportsskoen dog kun opfylde, hvis de er valgt, så de passer til sportsgrenen. Mens løbesko optimalt støtter foden på løbeturen, er fitnesssko bedre til forskellige øvelser, da de følger med de hurtige bevægelser.

Funktionelle løbesokker til damer

Løbesokker er optimalt tilpasset bevægelserne under løb. De er fremstillet af åndbare funktionsstoffer såsom polyamid eller polyester. De sørger for tilstrækkelig luft, så dine fødder holdes tørre under bevægelsen. Derudover gør andelen af elastan sokkerne til en formstabil partner under træningen, mens de ekstraflade tåsyninger minimerer friktion. Kvalitetsløbesokker til damer har polstringer ved hælen og tæerne og er dermed utroligt komfortable.

Sportssko til damefødder

Damefødder er som regel mere smalle og mere flade en mandefødder. Forholdet mellem hæl og forfod er ligeledes forskelligt. For at dine sportssko ikke trykker, men kan understøtte dig ordentligt under træningen, bør du altid vælge særlige sportssko til damer. Sportsskoens pasform kan dog også være forskellig alt efter dine fødders form og bredde. Derfor skal du sørge for, at sportsskoen passer til din fod.

Kompressionsstrømper til sporten

Kompressionsstrømper bruges som regel til medicinsk behandling, men særlige typer af disse elastiske strømper bruges også til sport. De hjælper nemlig til en hurtigere regeneration og understøtter blodcirkulationen i benene i modsætning til almindelige ankelsokker. Dine ben føles lettere og hæver ikke så nemt. Derudover beskytter strømpernes stramme udformning især anklerne.

Det særlige ved sportssko og sokker

En vellykket træning starter hos Tchibo med sportssokker og sportssko til damer af høj kvalitet, der er forarbejdet omhyggeligt og er af pålidelige materialer. Køber du dine sportssokker og sko online, står vores TCM-kvalitetsmærke, forkortelse for ”Tchibo Certified Merchandise", for vores høje krav til produkterne. Dermed bekræfter vi også, at vores produkter regelmæssigt kontrolleres af eksterne kontrolinstitutter.