×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Nattøj & homewear til damer

Nattøj & homewear til damer

Nicki-pyjamas

Blød blandingskvalitet med bomuld og Lenzing Modal® med silkeglans
229 DKK 179 DKK Quickshop

Pyjamas

Stofbukser af blød bomuld i fiskebensvævning
209 DKK 149 DKK Quickshop

Pyjamas

Meget blød blandingskvalitet med bomuld og Lenzing Modal®
169 DKK 139 DKK Quickshop

Hjemmebukser

Af let, vævet Lenzing Viscose®
149 DKK 119 DKK Quickshop

Nicki-pyjamas

Blød blandingskvalitet med bomuld og Lenzing Modal® med silkeglans
209 DKK 169 DKK Quickshop

Hjemmejakke

Behageligt blød bomuldsblandingskvalitet
309 DKK 169 DKK Quickshop

Frottébadekåbe

Vaffelvævet kvalitetstruktur og kanter på lommer og ærmer
299 DKK Quickshop

Hjemmeoverall

Vidt, afslappet snit
139 DKK Quickshop

Natkjole

Blød blandingskvalitet med bomuld og Lenzing Viscose®
139 DKK Quickshop

Hjemmebukser

Utroligt blød stretchkvalitet med Lenzing Modal®
139 DKK Quickshop

Pyjamas

Lækker bomuldsblandingskvalitet med Lenzing Modal®
169 DKK 139 DKK Quickshop

Nicki-hjemmedragt

Blød blandingskvalitet med Lenzing Modal® og bomuld med silkeagtig glans
239 DKK Quickshop
1 ...

Nattøj & homewear til damer - værn om den hjemlige hygge

Ude godt, men hjemme bedst – og når man er hjemme, kan man nyde det ekstra meget i afslappende nattøj & homewear til damer. Hvis du vil slappe af, er det vigtigt, at kroppen er godt tilpas, og så er det ikke altid sagen med stramme jeans eller tætsiddende bluser. Ser du frem til en ustresset søndag formiddag, hvor du kan tage sig god tid til morgenmaden eller til en familieaften hjemme foran tv’et, så er det rart at kunne hoppe i et behageligt outfit. Der findes mange forskellige former for nattøj og homewear til damer – for eksempel en morgenkåbe, løstsiddende joggingbukser, et jumpsuit eller en lang hyggesweater. Vi designer altid vores hjemmetøj til at være yderst behageligt, men det kan også samtidig være sexet og smart. For eksempel kan en flot rød kimono både være meget forførende, men samtidig føles skøn at have på. Så hvis du kan slippe af sted med at være tiltrækkende og afslappet på samme tid - er der så nogen grund til at lade være?

Også når du skal sove, er det vigtigt, at du har behageligt tøj på, som ikke begrænser bevægelsesfriheden. De fleste af os har en tendens til at bevæge os lidt i søvne, og det kan du ikke gøre så meget ved - men du kan klæde dig i bekvemt og behageligt tøj, som letter din nattesøvn. Hos os kan du finde bløde pyjamasser og feminine natkjoler i dejlige designs og kvalitetsmaterialer. Hos Tchibo bruger vi kun tekstiler, som er testet frie for skadelige stoffer, hvilket er særligt vigtigt i nattøj, da det ligger tæt på huden hver aften. Vores pyjamasser og natkjoler er derfor lavet af bomuld eller andre materialer, som er milde ved huden. Bomuld varmer og er meget åndbar, så materialet passer til enhver sæson. Med nattøj & homewear til damer fra Tchibo kan du altid føle dig tryg og afslappet.