Luk
Natkjoler

Natkjoler

  • Natskjorte
Utrolig blød Lenzing Modal®-kvalitet
149DKK
109DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Natkjole
139DKK
79DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Negligé
Med fin, blød blonde
149DKK
99DKK
Quick view
  • Natkjole
Superblød Lenzing Modal®-kvalitet
129DKK
79DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Natkjole
Behageligt blød takket være blandingskvalitet med bomuld og viskose
129DKK
79DKK
Quick view
  • Natkjole
Blød single jerseykvalitet
129DKK
99DKK
Quick view
1

Natkjoler til damer: Velvære for en god nats søvn

Vi tilbringer ikke blot en tredjedel af vores liv i sengen, men vi nyder også dejlige stunder i tosomhed, slapper af med læsning eller lader op til en ny dag. Disse øjeblikke bliver endnu dejligere med en behagelig natkjole. I vores sortiment finder du sensuelle og forføreriske design, flotte styles til en god søvn samt dejligt varme natkjoler. Vi giver gode råd om, hvad du skal være opmærksom på, og informerer om egnet nattøj nedenfor.

Natkjoler til damer: Et stort udvalg af gode drømme

Lange natkjoler til vinterbrug

Når det er frostvejr udenfor, dagene bliver kortere, og sneen falder, vil man helst bare blive i sengen. Hvis du gør det, er der dømt varme og hygge for fuld skrue. Det er helt sikkert tilfældet med en lang natkjole af flannel eller bomuld. Disse materialer er ikke kun lækre, fordi de er meget behagelige at have på, men også fordi de ligeledes har rigtigt gode varmeegenskaber. For at undgå at den kolde luft rammer din krop, når du står op, er det bedst at sikre, at dine arme og ben er helt tildækkede, og du bør derfor vælge en natkjole med lange ærmer, der når håndleddet.

Hvad har man inden under natkjolen?

Mange af de kvinder, der bruger natkjoler, sætter pris på den mere "frie" fornemmelse sammenlignet med damepyjamasser. Det er dog bedst ikke at være nøgen inden under, men at bruge natkjolen sammen med et par dametrusser. Bomuldstrusser i et behageligt snit med en flad elastik er eksempelvis særdeles behagelige, og de glider ikke ned, mens du sover. Der skal også være et par ekstra trusser til nat-t-shirten til damer. Finere, sømløst undertøj passer rigtig godt til brug under natkjoler af sarte stoffer eller med en kropsnær pasform – eksempelvis under et negligé. Denne type undertøj er fremstillet uden sømme og kan ikke ses under natkjolen.

Lette natkjoler og nat-t-shirts

Om sommeren er natkjoler med korte ærmer ideelle – eller brug ærmeløse modeller for at undgå at svede om natten. Et tyndt jerseystof har alle de egenskaber, der er nødvendige til sommerbrug. Det er klimaregulerende, har høj sugeevne og er åndbart. Silke er også et godt valg. Det føles dejligt køligt mod huden. Det er ikke noget anbefalingsværdigt alternativ at sove helt uden tøj. For så ender sveden blot i sengetøjet. Hvis du ønsker den bedste komfort, skal du vælge nat-t-shirt af bomuldsjersey. Med denne praktiske natkjole får dine ben maksimal frihed, og den giver et afslappet indtryk ved morgenbordet.

Komfort til stor barm

Nogle kvinder med en stor barm har også BH på, når de sover, for at holde styr på formerne om natten. Det kan dog betyde, at bøjlerne og lukkeanordninger begynder at genere på et tidspunkt. Derudover bliver bindevævet nærmere svækket end styrket ved langvarig brug. I modsætning til trusserne bør du undlade at bruge BH under natkjolen. Et praktisk alternativ kunne være natkjoler med en let støttende effekt: Et dobbelt stoflag i brystområdet og en bred elastik under barmen giver en perfekt pasform og en høj grad af komfort, også til en stor barm. Stropper, der kan indstilles i længden, er ligeledes en fordel. Indstil stropperne, så de ligger fladt til mod huden uden at stramme.

Det skal du være opmærksom på, når du køber natkjoler til damer

Lækkert design

Natkjoler er indbegrebet af feminint nattøj. Ikke desto mindre er der et stort udvalg af forskellige stilarter – fra elegant over sporty til afslappet. En delvist gennemsigtig natkjole med blonder sender eksempelvis masser af feminine signaler. Du ser også godt ud om natten med den elegante stil med gennemsigtige indsatser og taljeret snit. Er du mere til en hyggelig stil, kan du vælge mellem mange forskellige afslappede og behagelige nat-t-shirts. Tryk med søde dyremotiver eller en natkjole i yndlingsfarven kan endda betyde, at du slet ikke har lyst til at tage nattøjet af næste morgen. Fine detaljer som stolpelukning og små sløjfer er ekstra blikfang på natkjolen.

Åndbare stoffer

En natkjole kan anbefales, hvis du ønsker et behageligt tørt natteklima, da natkjolen hurtigt leder sveden væk fra kroppen – og her er et åndbart stof populært. Her er eksempelvis bomuld af høj kvalitet eller kunststofferne modal og viskose særdeles velegnede. Disse materialer sikrer en konstant fugttransport og har en meget høj sugeevne. Hvis du sveder om natten, opsuges den overskydende fugt hurtigt. Naturlig bomuld kan endda suge op til tyve procent af egenvægten uden at føles våd.

Hudvenlige materialer

Til en god og ubekymret nats søvn hører, at du generelt føler dig tilpas i natkjolen – især fordi nattøjet er i direkte kontakt med huden. En høj andel af kunstfibre er en ulempe, når vi taler om nattøj, da stoffet derved typisk bliver mindre åndbart. Du kan ved køb i webshoppen også se på tekstilmærkerne, hvilke stoffer der udmærker sig ved at være "kontrolleret for skadelige stoffer". Hvis du vælger natkjoler af naturtekstiler som økologisk bomuld, er du som regel på den sikre side. En kontrolleret økologisk dyrkning giver det mest hudvenlige produkt.

Let at pleje

Da natkjoler af hygiejniske årsager skal skiftes hver anden til fjerde dag, bliver der lidt ekstra vasketøj. Gå i købsprocessen efter materialer, der er nemme at pleje. Bomuld er eksempelvis dejligt enkelt at håndtere, da det kan vaskes almindeligt ved 40 grader og endda tåler helt op til 60 grader om nødvendigt. Hvis du ryster natkjolen lige efter vask, kan du undgå folder. Er der tale om en bomuldsblanding med en andel af elastan, som generelt er krølfri, vender natkjolen tilbage til sin oprindelige form efter tørring.

Vores løfter om natkjoler til damer

Vi ønsker at kunne tilbyde et udvalg af behagelige kvalitetsnatkjoler, der også ser godt ud. Da vi lægger stor vægt på, at vores produkter er af god kvalitet, foretager vi regelmæssig interne og eksterne kontroller i henhold til vores egne høje standarder. Det kan du se på "Tchibo Certified Merchandise"-mærket, der også forkortes TCM.
Hvis du vil købe en natkjole online, kan du se beskrivelserne og mærkerne i vores webshop. Med mærket "Med viskose® fra Lenzing" kan du bl.a. se, at natkjolen er fremstillet af særligt bløde fibre,