×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Kjoler & nederdele

Kjoler & nederdele

Kun få tilbage
 • Kjole med hulbroderi
Behageligt blød bomuldskvalitet
169DKK
129DKK
Quick view
 • Jerseykjole
Med volantærmer
129DKK
109DKK
Quick view
 • Off-shoulderkjole med hulbroderi
Behageligt blød, vævet kvalitet af ren bomuld
249DKK
219DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Nederdel
Behageligt blød bomuldsstretchkvalitet
149DKK
139DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Stribet strikkjole
Behageligt blød blandingskvalitet med viskose
249DKK
199DKK
Quick view
 • 3-i-1-kjole
Kan anvendes som nederdel, maxi- eller midi-bandeaukjole
149DKK
89DKK
Quick view
 • Jerseykjole med volant
Kan anvendes på 2 måder: skulderfri eller med bådudskæring
159DKK
Quick view
 • Fløjlsnederdel
Blød bomuldsstretchkvalitet
149DKK
119DKK
Quick view
Kan p.t. ikke bestilles
 • Kjole
Blødt flydende Lenzing Viscose®-kvalitet
179DKK
Kun få tilbage
 • Kjole
Kvalitet med blødt fald
169DKK
159DKK
Quick view
 • Dirndl
Med dirndlbluse og forklæde
979DKK
Quick view
1

Kjoler & nederdele - kærlighedshistorier, der venter i dit skab

Her på siden kan du finde skønne kjoler & nederdele, der kan give dine drømme vinger. Ingen anden form for tøj kan få de fleste kvinder til at føle sig feminine og festlige som kjoler & nederdele - og så kan de fås i så mange forskellige varianter.

Til hverdag kan du finde afslappende slå-om kjoler og diskrete hverdagskjoler, som kan tilføre dit arbejdslook et strejf af femininitet. Men du kan også vælge en cowboykjole, hvis du går efter et lidt mere råt look. Også jerseykjoler og blusekjoler er fine til hverdagsbrug - og blot et fåtal af accessories eller en vild læbestift kan hurtigt forvandle dem til et suverænt festlook. Til de koldere dage kan det være rart at krybe i en strikkjole, som både er varm og elegant. Til de lysere tider fører vi flagrende, lette sommerkjoler, som er perfekte til en tur til stranden. Når du skal finde det perfekte look til fester, afhænger alt af din stil og dit humør. At finde den rigtige festkjole kan være ganske besværligt - man giver jo ikke sin kærlighed til hvad som helst. En klassiker kan være 'den lille sorte', men du kan også vælge at skille dig ud fra mængden med print, glimmer eller et strejf af gallakjole. Eller overrask med en sofistikeret maxikjole, som går hele vejen ned til gulvet. Det kan godt være, at man ikke tager en cocktailkjole eller en etuikjole på hver dag - men alligevel kan de være rare at have hængende i skabet som en mulighed, der vinker til os, når vi kigger derind om morgenen. Festkjoler er et løfte om gode stunder, der er på vej - og et minde om de rare tider, vi har bag os.

Nederdelen er lige så uundværlig som kjolen i en kvindegarderobe. Selvom bukser ofte er mere praktiske, så kan bukser bare ikke bruse om benene på helt samme måde som et flot skørt. I vores udvalg kan du både finde rå og romantiske modeller af mange forskellige materialer, så du selv kan bestemme, om du er til en klassisk cowboynederdel, et sofistikeret pencilskirt eller et afslappende bomuldsskørt. Find dit nye trendy look i Tchibos udvalg af kjoler & nederdele.