Luk
Damehuer & damehandsker

Damehuer & damehandsker

Huer og handsker til damer: varme accessories til koldt vejr

Elegante huer eller hyggelige uldhandsker: uden varme og smarte accessories kommer du ikke uden for en dør på de kolde dage. Også i mere lunt vejr er det svært at undvære huen som smart blikfang. Hos Tchibo finder du handsker og huer fra klassiske strikhuer til ruskindsluffer, der får dig godt igennem den kolde årstid. Du kan også læse, hvordan du opnår et elegant huelook.

Det skal du være opmærksom på, når du køber huer og handsker til damer

Materialer

Bløde uldhandsker eller funktionelle fleecehandsker: Nu om dage kan man få smarte handsker til damer i mange forskellige former og materialer. Alt efter anledning og temperaturforhold kan du vælge lette og kølige stoffer eller forede stoffer. Uforede skindhandsker af glat skind er eksempelvis gode om efteråret og foråret. Forede uldhandsker med en besætning af imiteret pels er derimod et bedre valg på kolde dage.

Den rigtige handskestørrelse

Dine fingre har brug for en handsker, der sidder godt, for at de er behagelige at have på, og så skal de være rummelige nok og have et godt greb. Du finder den rigtige handskestørrelse ved at lægge et målebånd løst om håndens midte. Du skal måle på håndens bredeste sted over håndballen. Ved hjælp af det målte tal finder du den rigtige størrelse i en størrelsestabel.

Elegante kombinationer: handsker og huer til damer

Ganske enkelt ægte: skindhandsker til damer

Skindhandsker til damer er tidløse og elegante accessories, der giver dit outfit et flot og elegant pift. Hvor vand- og smudsafvisende handsker af glat skind er som skabt til det vekslende efterårsvejr, er forede ruskindshandsker perfekte som en smart og varm del af vintertøjet på kolde vinterdage. Generelt passer handsker af rålæder særligt godt til festlige lejligheder, da den opruede struktur giver dem et fløjlsblødt udseende.

Huer til runde ansigter

Runde ansigter er bredere ved kindbenene end andre ansigtsformer. Det er vigtigt at kamuflere dette område med huen for at opnå et harmonisk udseende. Hertil er særligt styles med stor volumen velegnede, f.eks. løse og afslappede beanies. Pas på med at vise for meget pande. Den kan godt fremhæve den runde ansigtsform. Det er derimod en god idé at trække huen skråt ned over panden. Derved markeres proportionerne.

Huer til firkantede ansigter

Firkantede ansigter virker generelt meget markante. Kindbenene ses tydeligt, og pande og hageparti er ca. lige brede. Til denne hovedform passer løstsiddende hovedbeklædning som huer i afslappet stil med kvast eller store baskerhuer rigtigt godt. De giver ikke blot et feminint touch, men ansigtstrækkene fremstår også mere harmoniske og bløde. Ligeledes er kraftige pandebånd af strik gode til kvinder med et firkantet ansigt.

Stilsikre huekombinationer

Vælg handsker og hue, der fremhæver dit look på en stilsikker måde, så du også føler dig godt tilpas i dit outfit i frostvejr. Tidløse og lækre strikhuer, der kan kombineres på mange forskellige måder, passer lige godt til sporty damejakker såsom dunjakken som til den klassiske uldfrakke. Tørklæder i samme farve er et godt supplement til looket. Det bliver mere iøjnefaldende med en baskerhue af tyk uld, der sættes sammen med skindhandsker og læderjakke eller en frakke.

Vores løfter om huer og handsker til damer

For at dine huer og handsker får dig godt igennem den kolde årstid, lægger vi her hos Tchibo særligt vægt på kvalitetsmaterialer, en omhyggelig forarbejdning samt praktiske detaljer. Du kan genkende vores høje kvalitetskrav på vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Når du køber dine huer og handsker i vores webshop, viser mærket "Ægte læder" ligeledes, at produktet består af kvalitetslæder.