×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Homewear til damer

Homewear til damer

 • Hjemmebukser
I blød, vævet Lenzing Viscose®
109DKK
95DKK
Quick view
 • Jerseyhjemmebukser
Behageligt blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
109DKK
85DKK
Quick view
 • Afslappede bukser af jerseystof
Blød bomuldsblandingskvalitet med Lenzing Modal®
109DKK
85DKK
Quick view
 • Hjemmesko
Med blød, polstret dæksål
85DKK
69DKK
Quick view
 • Flannelmorgenkåbe
Blød og varmende bomuldsflannelkvalitet
209DKK
159DKK
Quick view
 • Strikkede joggingbukser
Høj komfort takket være elastisk snøre
249DKK
239DKK
Quick view
 • Nicki-hjemmedragt
Blød blandingskvalitet med Lenzing Modal® og bomuld med silkeagtig glans
289DKK
249DKK
Quick view
 • Hjemmeoverall
Afslappet snit
249DKK
229DKK
Quick view
 • 1 par sokker til hjemmesko
Dejligt bløde og varmende med plysfor
85DKK
69DKK
Quick view
 • Hjemmesko
Med hyggeligt blødt, varmende plysmateriale
129DKK
119DKK
Quick view
 • Ballerinahjemmesko
Med dekorativt glimmertryk og palietter
95DKK
69DKK
Quick view
 • Jumpsuit
Af løst hængende Lenzing Viscose®
169DKK
149DKK
Quick view
 • Hjemmesko
Blød, polstret ydersål
69DKK
47DKK
Quick view
 • Morgenkåbe
Med fin blonde ved ærmeafslutningen
209DKK
149DKK
Quick view
 • Jerseyrelaxbukser
Blød bomuldsblandingskvalitet med Lenzing Modal®
85DKK
Quick view
 • Ballerinahjemmesko
Blødt polstret dæksål
85DKK
69DKK
Quick view
 • Morgenkåbe
Dejligt blødt ruet inderside
249DKK
209DKK
Quick view
 • Damehjemmesko
For i behageligt blødt bamseplys
129DKK
119DKK
Quick view
 • Plyspullover
Med stjernemønster
279DKK
Quick view
 • Hjemmebukser
Med dekorativt glimmertryk
239DKK
Quick view
1

Homewear til damer: Smart og behageligt tøj til afslappede stunder

Lige til at hoppe i og hygge sig i: Aldrig har det været nemmere at slappe af derhjemme i praktisk og smart homewear. Efter fyraften gælder det bare om at få hyggetøjet på, slå sig ned i sofaen og få benene op. Nyd den uovertrufne komfort, samtidig med at du ser rigtig smart ud. Hos Tchibo finder du de helt rigtige hjemmebukser, hyggelige hjemmedragter og andet nattøj og homewear til damer. Vores tips hjælper dig med at vælge det helt rigtige.

Hyggeligt og smart – det er homewear til damer

Hjemmedragter til afslapning

Vil du slappe af med sofahygge en hel dag? Når du skal slappe af for fulde drag er en hyggelig hjemmedragt indbegrebet af velvære. Den føles ikke kun behagelig mod huden, men er også noget mere komfortabel at slappe af i end jeans eller en skjortebluse. Loddent afslapningstøj af stoffer som fløjl eller bomuld er ideelle, og det samme gælder de rummelige snit, der giver masser af bevægelsesfrihed. Mens hjemmetøj til damer typisk består af en sweatshirt og joggingbukser, giver styles med hættebluse et moderne præg.

Jumpsuits til damer

Hvis du er glad for hyggetøj til hjemmebrug og er på udkig efter et alternativ til pyjamas til damer, er den praktiske jumpsuit måske den ideelle afslapningsmakker. Den moderne heldragt er hurtig at tage på og sørger med sit behagelige oversizesnit for, at intet trykker eller strammer, og at fritidstøjet ikke hindrer dine bevægelser. Stiklommer i siderne giver ekstra opbevaringsplads til vigtige genstande, mens elastiske ribkanter nederst på ærmerne og benene sikrer, at jumpsuiten sidder godt.

Med disse kriterier finder du det rigtige homewear

Høj komfort

Forventningerne til homewear er bekvemmelighed og en høj hyggefaktor. Hertil er særligt bløde og lodne materialer velegnede. Plyslignende teddystof af bomuld eller polyester ligger ret lunt i svinget, når det gælder hyggefaktor, og sikrer en høj komfort. Gå især efter homewear med en opruet inderside. Glatte stofstrukturer virker kølige, mens en opruet inderside giver en blød og varm oplevelse.

Bevægelsesfrihed

Hvis du vil slappe af i hyggetøj, vil du sætte pris på et løst snit, der ikke snærer, og homewear med en høj grad af komfort. Du kan stadig finde noget dejligt behageligt tøj, selvom du helst vil have noget, der ikke er for "slasket". Hvis din hjemmedragt f.eks. indeholder elastan, er tøjet særligt elastisk. Tøjet er tætsiddende, men giver alligevel masser af bevægelsesfrihed. Blot to til tre procent elastan i det fleksible materiale er tilstrækkeligt.

Hudvenlige materialer

Homewear af økologisk bomuld er særligt hudvenligt. Fibrene er for det første fleksible og føles bløde mod huden. For det andet kradser naturmaterialet ikke og er som følge af sine hudvenlige egenskaber også velegnet til personer med følsom hud samt allergikere. Fløjl er et andet stof, der er rart at have på. Det er lige så behageligt som silke og irriterer ikke huden.

Praktiske ekstradetaljer

Homewearets komfort kan øges drastisk, når tøjet har praktiske ekstradetaljer. Har dine afslapningsbukser til damer eksempelvis elastikkant hele vejen rundt, er de særligt behagelige. Bukserne tilpasser sig figuren efter behov. Et bindebånd giver endnu en mulighed for at regulere bukserne i vidden. Hætten er der ikke kun for hyggens skyld, men beskytter også dit våde hår mod kold luft efter badet.

Vores løfter om homewear

For at du kan koble af på en afslappende og hyggelig måde, lægger vi her hos Tchibo særlig vægt på smart damehomewear, der virker overbevisende med hudvenlige stoffer, et behageligt snit og omhyggelig forarbejdning. Vi får regelmæssigt bekræftet kvaliteten af vores produkter hos eksterne testinstitutter. Når du køber homewear i vores webshop, kan du genkende produkterne på vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Med mærket "LAVET MED OMTANKE“ får du et bæredygtigt produkt og støtter en ansvarlig og fair produktion.