Luk
Funktionsundertøj & accessories til damer

Funktionsundertøj & accessories til damer

  • Windprotection handsker
Helt vindtæt, vandafvisende og åndbare
95DKK
75DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Løbehandsker
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
59DKK
Quick view
  • Strikfleecehandsker
Utroligt bløde, varmende og åndbare
69DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Termofunktionsundertøj
Utroligt varmende takket være fleecedele ved nyrerne
169DKK
129DKK
Quick view
  • Strikfleecehandsker
Utroligt bløde, varmende og åndbare
69DKK
59DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Termofunktionsunderbukser
Ekstravarme, åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
239DKK
Quick view
  • Leggings
Blød, varmende single jerseykvalitet – holder på varmen takket være innovative hulfibre
129DKK
99DKK
Quick view
  • Langærmet bluse
Blød, varmende single jerseykvalitet – holder på varmen takket være innovative hulfibre
129DKK
109DKK
Quick view
Kun få tilbage
1

Træningsundertøj til damer og flot sportstilbehør til din workout

Skal konditionen forbedres, hører der også egnet funktionsundertøj til dit outfit, samt tilbehør, der understøtter din træning. De åndbare sports-BH'er og praktiske sportstasker er motiverende i sig selv, så du klarer dine mål. Gå på opdagelse i Tchibos forskellige sportsundertøj og tilbehør til damer. Vi fortæller dig her, hvad der er vigtigt ved valget af en sports-BH og lignende.

Moderne sportstilbehør til damer: Funktionelt, bekvemt og fleksibelt

Hvorfor vælge træningsundertøj til sport?

Funktionsundertøj, som sidder godt og som regulerer fugten, gør sporten mindre sveddrivende. Og jo mindre du mærker tøjet på huden, desto mere kan du koncentrere dig om sporten samt glæden ved at bevæge dig. Derfor er en af de vigtigste egenskaber for kvalitetsundertøj til damer en utroligt behagelig fornemmelse og god åndbar funktion. Her sørger især syntetiske fibre af polyester eller polyacryl for en god fugtafledning, og din krop holder sig tør til trods for sved. Varmende termoundertøj beskytter dig på kolde dage, så du ikke bliver for kold under vintersporten.

Den rigtige sportsrygsæk

Uanset om du er på vej til sportspladsen eller fitnesscentret, har du brug for plads til dit sportstøj i en egnet sportsrygsæk. De praktiske tasker er ikke kun et flot sportstilbehør, men sørger også for, at dine hænder er fri på cykelturen. Rygpolstring og justerbare remme sikrer komfort og aflaster dine muskler. Detaljer, som nettet i siden, gør, at du altid har plads til din drikkeflaske. Du finder altid dine ting takket være de mange små rum til nøgler, mobiltelefon og lignende i rygsækken.

Meget vigtigt: Sports-BH'en

En god sports-BH er en af de vigtigste elementer når man snakker sportstøj. BH'en skal understøtte brysterne under sportsudøvelsen, uanset om du dyrker aerobic eller hellere løber en tur i parken. Især ved sportsgrene, der kræver meget bevægelse, beskytter en sports-BH det følsomme brystvæv mod skader, for selv små bryster udsættes for høje belastninger. Ubehagelige gener såsom rygproblemer eller spændinger i nakken kan forebygges med en BH, der er lavet til sport.

Gennemtænkt: Multifunktionelle sporttubes

En sporttube er et tætsiddende, rørlignende og utroligt praktisk stykke tøj, der kan bruges til mange ting. Det kan bruges som overdel eller mininederdel over et par tætsiddende sportsbukser. De fleksible tubes har en utrolig god, dækkende egenskab. De sidder tæt om hoften og bagdelen, virker let formende og stabiliserende under bevægelse. Takket være den høje andel af elastan giver de nok bevægelsesfrihed, selv om de sidder stramt, og glider ikke ned. Du kan desuden bruge dette praktiske stykke tøj som nyrevarmer om vinteren.

Dette er vigtigt ved valget af dameundertøj og tilbehør til sporten

Plej dit tøj

Sved, skæl, talg og snavs sætter sig fast i tøjet under sportsudøvelsen. Derfor skal tøjet vaskes efter brug. Køb plejelette stoffer, så tøjet nemt kan vaskes. Træningsundertøj fra Tchibo kan normalt vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader celsius. Brug ikke skyllemiddel, da dette ødelægger de syntetiske fibres struktur. Hygiejnevaskemiddel kan som regel bruges uden problemer. Funktionsundertøj til damer af hurtigttørrende polyesterblandinger kan hurtigt bruges igen efter vask. Polyesterstoffet bruges som regel også til sportstilbehøret. Snavs kan nemt fjernes fra tasker og lignende med en fugtig klud.

Omhyggelig forarbejdning

Når funktionsundertøj og tilbehør skal bruges til sport, er en omhyggelig behandling af det meget vigtig på grund af den højere belastning. Pakker du dit undertøj ned i sportstasken efter træningen, bør tasken ikke bare have et normalt rum til tøjet, men et ekstra, særligt forarbejdet, vandtæt rum. En fast hægtelås på sports-BH'en holder BH'en sikkert på plads. Fast indarbejdede polstringer og elastikker er ligeledes nødvendige, så du kan koncentrere dig om det væsentlige – din sport.

Hudvenligt materiale

Især ved undertøj, som er direkte på huden, skal du kunne stole på de skånsomme stoffer. Hudvenligt funktionsundertøj til damer sørger for en rar fornemmelse på huden, især fordi følsom hud også skånes af undertøjet. Økologisk bomuld er som regel et meget hudvenligt materiale, men også syntetiske fibre såsom polyester eller naturfibre af merinould kan være meget hudvenlige, når de fremstilles skånsomt. Se efter oplysningen "Kontrolleret for skadelige stoffer".

Komfort

En høj komfort er vigtigt ved træningsundertøj. Denne sikres af to faktorer: Først og fremmest af en høj elasticitet. Dette sikres for eksempel af de særligt syntetiske og elastiske elastanfibre. Dermed sidder det tætsiddende tøj både godt og tæt på kroppen men er alligevel ikke for stramt. Komforten i undertøjet øges endnu mere, hvis du køber tøj med oplysningen "Seamless". Dermed får du en maksimal bevægelsesfrihed uden irriterende søm eller trykkende låse. Dette er ikke bare rarere, men forhindrer også grimme trykmærker.

Det særlige ved træningsundertøj og sportstilbehør

Undertøj og sportstilbehør af høj kvalitet til damer ser ikke kun flot ud. Vi bruger kvalitetsmaterialer med en god forarbejdning og kan dermed tilbyde dig produkter med høj funktionalitet. Vi har sat det som et krav til os selv, at du skal kunne stole på vores produkter. Dette viser vi med vores "Tchibo Certified Merchandise" "Tchibo Certified Merchandise"-mærke, forkortet TCM-mærke. Ønsker du at købe funktionsundertøjet online eller leder du efter sportstilbehør eller sportsstrømper til damer, giver dette mærke dig oplysninger om produktets egenskaber. Betegnelsen "TACTEL®" informerer dig for eksempel om, at der bruges et særligt hudvenligt, åndbart og robust polyamidmateriale. "SoftSeal®" angiver, at din nye sports-BH har en særlig blød hægtelås, som næsten ikke kan mærkes. Svømmer du gerne, kan du også finde kvalitetsbadetøj hos Tchibo. Dette har også kvalitetsmærker.