×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Chinos
Desværre udsolgt

Chinos

299 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Blød, børstet bomuldstwill
  • Garment washed: reducerer krympning, rar blød stoffornemmelse
  • Pasform: Normal

Chinos

Produktnummer: 73585

Disse chinos af blød, børstet bomuldstwill er garment washed. Den særlige vask giver bukserne en rar, blød stoffornemmelse, og risikoen for krympning reduceres. De er skåret lige.

Farve:

Mørkeblå

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Indvendig benlængde ca. 84 cm

Twill

Twill er en kipervævning, der er ens på begge sider. Den mest kendte kipervævning er denim, der på grund af de positive egenskaber ved denne vævning er blevet meget kendt og meget populært. For det specielle er en vævning, der er meget slidstærk, men samtidig også er meget blød.

Pleje

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Strygning

Strygning ved maks. temperatur 200°C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

73585

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.