×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Produkter
Produkter KU22 2018
Chatol

Chatol

Mere opbevaringsplads uden rod Chatollet med slagfaste og slidstærke kunststofkanter er en del af Landidyl-serien. Den har smukke detaljer som klap, skuffer og låger med indrammet front samt greb af børstet metal. Den store klap kan bruges om bordplade, og chatollet er således velegnet som et pladsbesparende skrivebord til f.eks. hjemmekontoret. Toppladen er profileret. Skabet, der er MADE IN GERMANY, står på en formonteret sokkel med ben, der kan indstilles i højden for nem tilpasning på monteringsstedet. Chatol med 5 åbne rum, 3 skuffer og 2 låger De fem åbne rum, tre skuffer og to låger giver masser af opbevaringsplads til kontorartikler. Hver bag låge er der en løs hylde, der kan indstilles i 3 forskellige højder og dermed kan placeres efter ønske. Lågerne har klikhængsler for nem montering og soft close-funktion for lydløs lukning. Klappens beslag har også dæmper. På de 2 skuffer gør metaludtræksskinnerne det muligt at trække skufferne helt ud, så opbevaringspladsen udnyttes optimalt.

Sidst på tilbud: KU22/2018  Premium sengetøj & møbler

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.