×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Cargobermudashorts

Cargobermudashorts

249 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: ma., 01.10.2018 - on., 03.10.2018
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Blød bomuldstwill
  • Garment washed: let brugt look
  • 3/4-længde
  • Pasform: normal
  • Testet for skadelige stoffer – af eksterne autoriserede institutioner
Antal :

Cargobermudashorts

Produktnummer: 78263

Fremstillet af blød økologisk bomuldstwill, med mange lommer og et behageligt snit er disse 3/4-lange bukser den moderne ledsager til varme sommerdage. Foran er der to sidelommer, på siden har de to cargolommer og bagpå to lommer med klap og trykknap.

Behageligt bløde med garment-vask

Disse bermudashorts er garment washed. Det er en speciel vaskeproces, der giver bukserne deres behageligt bløde greb og et let brugt look. Desuden reduceres risikoen for, at bukserne kryber.

Farve:

Grå

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Indvendig benlængde ca. 46 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du gang i en god udvikling - på den måde kommer vi sammen et skridt nærmere på en ansvarlig verden. Opdag din bæredygtige side på www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Garment washed

Garment-vask er en speciel vaskeproces, hvor konfektioneret tøj vaskes, efter at de er færdigsyede. Herved får produktet et let brugt look, et behageligt blødt greb, og risikoen for, at tøjet kryber, reduceres

Pleje

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Blegning

Må ikke bleges

Strygning

Strygning ved maks. temperatur 200°C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

78263

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.

Vores service

Køb uden risiko 30 dages returret
Leveringstidspunkt ma., 01.10.2018 - on., 03.10.2018
Forsendelsesomkostninger
Tchibos nyhedsbrev Tilmeld dig her
Levering med pakkedistributør Hurtigt og nemt med DHL
Har du nogen spørgsmål? Telefon 80 25 30 78 Ring gratis ma.- fr. fra kl. 8.00 -18.00 (undt. helligdage)


Returneringer Det kan ske, at en vare ikke passer, eller du alligevel ikke synes om den. Du kan sende den bestilte vare gratis retur i op til 30 dage.