×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Cafissimo Grand Classé »Nicaragua Madriz« - 10 kapsler

35DKK
DKK/100g 46,67
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Cremet espresso med let frugtig syrlighed og lette noter af honning
  • Grand Classé-kvalitet
  • Rainforest Alliance-certificeret
  • Limitid Edition: Kun i kort tid

Cafissimo Grand Classé »Nicaragua Madriz«

Produktnummer 112571
Én gang om året samles digtere fra hele verden til den internationale poesimesse i landet mellem Stillehavet og Caribien. Det er ikke nogen overraskelse, for Nicaragua byder med sine mystiske, tågede skove og floder som f.eks. Rio Coco på den perfekte kulisse og inspiration til poetiske værker. "Vulkanlandet" er dog også kendt for fremragende arabicakvalitet: Departamento Madriz, hjemsted for den nye specialitet "Nicaragua Madriz", kan kigge tilbage på en mangeårig kaffetradition.

Produktdetaljer

Indhold: 10 kapsler à 7,5 g (75 g)
Ristet kaffe, malet

Pakket i beskyttende atmosfære.
Opbevares køligt, tørt og mørkt.

Vær opmærksom på:

For kaffe er punktafgift ikke inkluderet i prisen. Se yderligere forbrugerinformation: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1648296&vId=0

De angivne priser gælder kun for bestillinger på nettet.
I erhvervsøjemed må den leverede kaffe kun videresælges i tilberedt form.

Tchibo GmbH

Überseering 18,
D–22297 Hamburg
Sammenslutningen PROCAFE, der blev grundlagt i 2011, og Tchibo har meget til fælles, for familie samt temaet bæredygtighed bliver også skrevet med stort hos os. Fællesskabet med 32 farme i San Juan del Rio Coco dyrker blandt andet særlige sorter, som har brug for mindre vand – en stor succes i klimaforandringernes tid! Så meget lidenskab for kaffe kulminerer til sidst i en enestående smag: den aromatisk-sødlige smag med noter af karamel og ristede nødder gør vores nye Raritet til en fest for kaffeelskere.
Du har garanteret bemærket den grønne frø fra Rainforest Alliance, når du har handlet ind, men ved du også, hvad den betyder?

Rainforest Alliance arbejder for at sikre følsomme økosystemer, som dyre- og plantelivet, og hjælper med en bæredygtig drift. Hertil hører blandt andet ordentlige leve- og arbejdsvilkår for kaffefarmerne og deres familier.

Vores kaffeprodukter med den grønne frø er dyrket på en økologisk og socialt ansvarlig måde. Med bæredygtige produkter som denne 100% certificerede kaffe bidrager du til noget godt. For andre, miljøet, men også for dig selv. Vær med, og bliv del af en mere ansvarsbevidst verden! Mere information på: tchibo.de/Nachhaltigkeit

Produktnummer:

112571

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.