×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Cafissimo Flavoured Edition

En innovativ espressooplevelse – med den nye Cafissimo Flavoured Edition i sommerudgaven!

Nyd den med is eller varm: De to typer espresso sikrer tropiske og frugtige kaffepauser om sommeren
White Choc & Coconut og White Choc & Raspberry

Også perfekt i stedet for dessert på en solrig forårsdag
Espresso Apricot og Espresso Pistachio

Begge Flavoured-varianter er nu en fast del af vores onlinesortiment
Espresso Caramel og Espresso Vanilla

Espresso White Choc &
Coconut

Den stærke espresso får kontrast af den naturlige smag af hvid chokolade og kokosnød.

Vores tip: Prøv Espresso White Choc & Coconut med is, f.eks. som en iskold espresso eller latte macchiato!
Espresso White Choc & Coconut 29 DKK

Espresso White Choc &
Raspberry

Den stærke espresso får kontrast af den naturlige smag af hvid chokolade og hindbær.

Vores tip: Prøv Espresso White Choc & Raspberry med is, f.eks. som en iskold espresso eller latte macchiato!
Espresso White Choc & Raspberry 29 DKK

Opskrifter

De bedste opskrifter med
Cafissimo Flavoured i sommerudgaven

Iced Raspberry ESPRESSO

INGREDIENSER

  • 2-3 isterninger
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml)
  • Frosne hindbær (40 g)
  • Efter behov: Lidt sukker
  • Til pynt: Friske hindbær og mynteblade


TILBEREDNING

  1. Purer hindbærene, og hæld puréen i en kaffekop.
  2. Tilsæt isterninger, og bryg 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml) henover.
  3. Tilsæt sukker efter behov.
  4. Pynt med friske hindbær og mynteblade.
Iced Chocolate Milk & RASPBERRY COFFEE

INGREDIENSER

  • 2-3 isterninger
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml)
  • 45 g hvid chokolade
  • Til pynt: Friske hindbær og hvide chokoladeflager


TILBEREDNING

  1. Tilbered chokolademælken ved at opløse den hvide chokolade i den varme mælk.
  2. Sæt chokolademælken til afkøling (i køleskabet).
  3. Læg isterningerne i et glas til latte macchiato.
  4. Hæld chokolademælken over isterningerne i latte macchiato-glasset.
  5. Bryg 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml) henover.
  6. Pynt med friske hindbær og hvide chokoladespåner.
Iced Gin & RASPBERRY COFFEE (med alkohol)

INGREDIENSER

  • 3-4 isterninger
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml)
  • 4 cl gin
  • Tonic
  • Frosne hindbær
  • Til pynt: Frisk hindbær og sugerør


TILBEREDNING

  1. Læg isterningerne og de frosne hindbær i et glas til cocktails eller latte macchiato.
  2. Bryg 1 kapsel Espresso White Choc & Raspberry (40 ml) henover.
  3. Tilsæt gin.
  4. Fyld glasset med tonic efter smag.
  5. Pynt med friske hindbær og et sugerør.
Iced Coconut ESPRESSO

INGREDIENSER

  • 1-2 isterninger
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml)
  • 70 ml mælk
  • Efter behov: Kokossirup
  • Til pynt: Kokosdrys


TILBEREDNING

  1. Læg isterningerne i en kaffekop.
  2. Bryg 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml) henover.
  3. Skum mælken i kold tilstand ved hjælp af Cafissimo-mælkeskummeren.
  4. Hæld forsigtigt mælkeskummet oven på espressoen.
  5. Efter behov: Tilsæt kokossirup.
  6. Pynt med kokosdrys og et stykke ananas.
Iced Coco LATTE

INGREDIENSER

  • 2-3 isterninger
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml)
  • 200 ml mælk
  • Til pynt: Kokosmel og hvide chokoladeflager


TILBEREDNING

  1. Læg isterningerne i et glas til latte macchiato.
  2. Skum mælken ved hjælp af mælkeskumsfunktionen på din Cafissimo-maskine eller en mælkeskummer.
  3. Hæld mælkeskummet over isterningerne i latte macchiato-glasset.
  4. Bryg 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml) henover.
  5. Pynt med kokosmel og chokoladeflager.
White Coco COFFEE RUSSIAN (med alkohol)

INGREDIENSER

  • 2-3 isterninger
  • 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml)
  • 3 cl hvid rom eller vodka
  • Efter behov: 2 cl fløde
  • Til pynt: Kokosmel


TILBEREDNING

  1. Læg isterningerne i et glas til cocktails eller latte macchiato.
  2. Tilsæt rom/vodka og kokoslikøren.
  3. Bryg 1 kapsel Espresso White Choc & Coconut (40 ml) henover.
  4. Tilsæt flødeskum efter behov.
  5. Pynt med kokosmel og et sugerør.

Limited Edition

Forårsagtig kaffeglæde med Cafissimo Flavoured
Spring-Edition

Espresso Apricot

Med Espresso Apricot får du en udtryksfuld espresso med frugtige noter af solmodne abrikoser.
Smager også himmelsk som cappuccino og latte macchiato.
Espresso Apricot fra 29 DKK

Espresso Pistachio

Med Espresso Pistachio får du en aromatisk espresso med et let strejf af pistacienødder.
Med eller uden mælk – altid en ren fornøjelse.
Espresso Pistachio fra 29 DKK

De bedste opskriftsidéer med Cafissimo Flavoured Spring-Edition

Apricot-Mint Coffee on Ice

Ingredienser:

  • ½-1 teske abrikos- eller ferskensirup
  • 80-100 ml abrikosnektar
  • 4-5 friske mynteblade
  • 2-3 isterninger
  • 1 kapsel Espresso Apricot


Tilberedning:

  1. Hæld siruppen i et cocktail- eller kaffeglas.
  2. Hæld derefter abrikosnektaren i en shaker med myntebladene og 2 isterninger, og ryst blandingen i nogle sekunder.
  3. Hæld blandingen ned til siruppen i kaffeglasset.
  4. Kog kaffe med 1 kapsel Espresso Apricot i en separat kop, og afkøl afslutningsvis kaffen med isterninger.
  5. Hæld forsigtigt den afkølede Espresso ned til nektarblandingen i glasset, og pynt med friske mynteblade.
Café au Lait Pistachio

Ingredienser:

  • 1 kapsel Espresso Pistachio
  • 2-3 teske rom
  • 1-2 teske mørkt rørsukker
  • 100-120 ml mælk
  • Til pynt: Revet, mørk chokolade eller mørkt rørsukker


Tilberedning:

  1. Kog kaffe af 1 kapsel Espresso Pistachio i et kaffeglas.
  2. Tilsæt rommen og det mørke rørsukker, og rør det hele sammen.
  3. Skum mælken ved hjælp af mælkeskumningsfunktionen på Cafissimo-maskinen eller en mælkeskummer.
  4. Hæld den opskummede mælk over espressoen i glasset og pynt efter ønske med revet chokolade eller mørkt rørsukker.
Pistacie-Espresso Macchiato

Ingredienser:

  • 1 teske sød, kondenseret mælk
  • ½ teske macadamiasirup
  • 1 kapsel Espresso Pistachio
  • 50 ml mælk
  • Til dekoration: hakkede pistacier


Tilberedning:

  1. Tilsæt den kondenserede mælk og evt. nogle hakkede pistacienødder i et espressoglas.
  2. Tilsæt macadamiasiruppen.
  3. Kog kaffe af 1 kapsel Espresso Pistachio i glasset.
  4. Skum mælken ved hjælp af mælkeskumningsfunktionen på Cafissimo-maskinen eller en mælkeskummer.
  5. Pynt espressoen med en top af mælkeskum og evt. hakkede pistacienødder.

Bestil nu online & prøv:

  
Desværre udsolgt
Udtryksfuld espresso med frugtige noter af solmodne abrikoser
Intensitet:56
fra29DKK
DKK/100g 38,67
Desværre udsolgt
Espresso med et let strejf af pistacienød
Intensitet:46
fra29DKK
DKK/100g 41,43

FAQs Cafissimo Flavoured Editionen

Kaffen tilberedes som espresso ved at trykke på Espresso-knappen på din Cafissimo-maskine.
Efter kogningen skal Cafissimo-maskinen skylles igennem uden kaffe, så denne kapsels smag ikke overførers til den næste drik. Fyld vandtanken, stil en kop i maskinen, og tryk på Caffè Crema-knappen uden at lægge en kapsel i maskinen.
Cafissimo Flavoured i sommerudgaven fås i begrænset antal og kun i kort tid fra den 17.06.2019.
Cafissimo Flavoured i forårsudgaven fås i begrænset antal og kun så længe lager haves.

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment og opfylde vores kunders behov. Glæd dig!
Flavoured Edition egner sig til alle, der kan lide kaffe med tilsat smag eller blot vil prøve noget nyt. Varianterne kan drikkes ved forskellige lejligheder, f.eks. som dessert, i kaffepausen eller som morgenkaffe.
Vores Cafissimo Flavoured Edition indeholder udelukkende 100 % ristet og malet Arabica-kaffe og naturlige aromastoffer. Den er ikke tilsat sukker eller sødemiddel og indeholder heller ikke mælkepulver.
Ja, kaffen er 100 % bæredygtig og stammer fra Rainforest Alliance CertifiedTM-kaffefarme.