×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Caffè Crema India Sirisha – 10 kapsler

29DKK
DKK/100g 38,67
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
fr., 21.02.2020 - ti., 25.02.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Harmonisk og afbalanceret med en karakteristisk krop
 • En mild aroma med et let strejf af honning og malt
 • Til din Cafissimo-maskine

Caffè Crema India Sirisha – 10 kapsler

Produktnummer 40454
Caffè Crema India Sirisha er en harmonisk og afbalanceret caffè crema med en karakteristisk krop. Indiens fastlandsklima giver denne caffè crema den milde aroma med strejf af honning og malt. De let krydrede nuancer udfoldes helt perfekt under forarbejdningen med Tchibos enkeltvise ristning.

Produktdetaljer

Indhold: 10 kapsler à 7,5 g (75 g)
Ristet kaffe, malet

Pakket i beskyttende atmosfære.
Opbevares køligt, tørt og mørkt.

Vær opmærksom på:

For kaffe er punktafgift ikke inkluderet i prisen. Se yderligere forbrugerinformation: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1648296&vId=0

De angivne priser gælder kun for bestillinger på nettet.
I erhvervsøjemed må den leverede kaffe kun videresælges i tilberedt form.

Tchibo GmbH

Überseering 18,
D–22297 Hamburg
Caffè Crema India Sirisha til Cafissimo-enkeltkopssystem. Hver enkelt kapsel indeholder den præcist afmålte mængde fint malede kaffe til en kop dejlig Caffè Crema India Sirisha. Kapslen lægges i Tchibo Cafissimo-maskinen – et tryk på en knap, og der er kaffe.
 • Hurtig og hygiejnisk brygning
 • Klar til brug
 • Portionspakket
 • Særligt velegnet til mælkeskumsspecialiteter
 • Perfekt bryggetryk til Caffè Crema India Sirisha (middeltryk = gul kaffekapsel = tast med gult symbol)
 • Frisk aroma med den lufttætte forsegling
Lige fra kaffeprocessens begyndelse udviser vi stor omhyggelighed og bruger vores ekspertise til at sikre dig en fremragende kvalitet og en dejlig kaffeoplevelse – det er lige fra udvælgelse af de bedste bønner til forsigtig transport, vores kvalitetsristningsproces og naturligvis pakningen.

Intensitet: 3
Indhold:
10 kapsler à 7,5 g

Henvisning:
De anførte priser gælder kun for bestillinger online.
Den kaffe, som vi leverer, må kun videresælges til erhvervsmæssigt formål i form af brygget kaffe.
I forbindelse med emnet bæredygtighed er vi ikke kun opmærksomme på vores produkter, men også på deres emballage. Derfor kan vores Cafissimo kapsler af værdifulde råstoffer genbruges 100 %. Støt vores initiativ og sørg for, at dine kapsler kommer med i affaldet til genbrug. Så kan de genbruges til andre produkter. Deltag!
Med Tchibo Cafissimo kan du nyde førsteklasses kaffe fra bæredygtig dyrkning. For sammen med vores certificerede samarbejdspartnere støtter vi de økologiske og socialt bæredygtige dyrkningsmetoder, beskytter klimaet og hjælper med til at bevare intakte levesteder. Hvorfor gør vi det? Det er helt enkelt. Det er vigtig for os, at du ikke kun i dag, men også i fremtiden kan nyde den allerbedste kvalitet. Bæredygtig dyrkning er en forudsætning for, at du kan det.
Du er sikkert allerede stødt på Rainforest Alliances grønne frø i forbindelse med dine indkøb, men hvad står den egentlig for?

Rainforest Alliance arbejder for at beskytte følsomme økosystemer som f.eks. dyre- og planteverdenen, og støtter en bæredygtig opdyrkning af landbrugsarealer. Dertil hører også at skabe gode livs- og arbejdsbetingelser for kaffebønderne og deres familier.

Tchibo-kaffeprodukter med den grønne frø er en garant for en økologisk og bæredygtig kaffeproduktion.

Endnu et skridt på vejen til Tchibos mål om 100% bæredygtighed.
Til vores Cafissimo aromakapsler anvender vi kun kaffe og te fra bæredygtig dyrkning. På den måde kan du ikke blot nyde den fineste kvalitet blot ved tryk på en knap. Du yder også et værdifuldt bidrag til beskyttelse af naturen og til forbedring af bøndernes livsbetingelser. Sammen med vores partnerorganisationer er vi med til at støtte økologiske og socialt bæredygtige dyrkningsmetoder. Vi beskytter klimaet og hjælper med til at bevare intakte levesteder. Kun på den måde kan vi tilbyde dig den optimale kaffe- og tekvalitet - i dag og i fremtiden. Vi er godt på vej - følg os.
• 100 % Tchibo arabica i aromakapslen • hver enkelt kapsel er forseglet aromatæt for at sikre fuld kaffenydelse • alle kaffesorter stammer fra 100 % bæredygtig dyrkning • ideel kapselstørrelse og perfekt afstemt kaffemængde til hver enkelt kop Bemærk: De udlovede præmier gælder kun ved bestilling på internettet. Den kaffe, vi leverer, må kun videresælges erhvervsmæssigt i form af tilberedt kaffe.

Produktnummer:

40454

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.