×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Buksebutikken

Bukser til enhver smag og anledning

Vores favoritter fra kollektionen

Bengalinbukser

Figurbetonende og superbehagelige – elegant snit med lige ben

Bengalinbukser

Bengalinbukser er kendetegnet af deres høje indhold af viskose. Takket være det medgørlige materiale tilpasser de sig perfekt til kroppens form, mens elastan sørger for, at bukserne beholder formen. De er behagelige at have på, nemme at pleje og samtidig robuste.

Joggingbukser

Afslappede og dejlige – for den bedste komfort

Jeans

Klassiske og slidstærke – stil med 5 lommer og used look

Jeans

Jeans består af denim, et bomuldsstof, der takket være et lavt indhold af elastan bevarer sin elasticitet. De er utrolig robuste og desuden behagelige at have på. Jeans er en klassiker, der passer til det hele, og de bør derfor ikke mangle i garderoben.

Stretchbukser

Behagelige og nemme at pleje – for et afslappet look

Treggings og jeggings

Behagelige og stilfulde – sidder altid perfekt

Treggings

Treggings sidder dejlig tæt og behageligt ligesom leggings, men ligner normale bukser mere. Treggings kan fås i mange forskellige look, og de kan dermed kombineres på mange måder, mens de er med høj komfort.

Prikker, culotte, marlene osv.

Trendy og elegante – bukser med specielt snit

Bukser i prikket mønster

Mønstrede bukser, f.eks. med prikker, er rigtig flotte og sørger for afveksling i garderoben. Man kan med fordel kombinere dem med afslappede og ensfarvede bluser.

Se bukser i prikket mønster

Culottebukser

Culottebukserne hører til nederdelsbukserne. Takket være det forkortede snit og de vide ben henleder de opmærksomheden til taljen og anklerne og får disse til at se slankere ud.

Se culottebukser

Marlenebukser

De elegante marlenebukser har en høj talje og vide ben til lidt over gulvet. Snittet skjuler små problemzoner i en håndevending.

Se marlenebukser

Strømpebukser og leggings

Passer perfekt og varmer – ikke kun til inden under

Bukser til herrer

Behagelige bukser til hverdagen

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Silkeblødt, fugttransporterende og temperaturudlignende – hvor godt LAVET MED OMTANKE føles, oplever du med vores nattøj af TENCEL®. Lyocell-fibren overbeviser med fremragende bæreegenskaber og fremstilles ydermere på en særlig bæredygtig måde.

Råstoffet for TENCEL®-fibren er cellulose – udvundet af FSC®-certificeret træ. TENCEL® fremstilles i en lukket produktionscyklus. Så du kan være sikker på, at vores nattøj af TENCEL® er så godt for miljøet, som det føles.
Til vores produkter med genbrugt materiale genbruger vi råmateriale og sparer dermed ressourcer og energi – for flere gange genbrug er LAVET MED OMTANKE.

VIDUNDERLIGT GENBRUG
Når du køber produkter af genbrugt materiale, beslutter du dig for en bæredygtigere livsstil. Dermed går værdifulde råmaterialer og energi ikke til spilde. Også udledningen af skadelige udstødningsgasser og anvendelsen af vand og kemikalier kan på denne måde reduceres – uden af påvirke kvaliteten af vores produkter.