×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU5 2018
Brødbageskål

Brødbageskål

Eget, friskbagt brød fylder ikke kun hjemmet med en fantastisk duft – man ved også, hvad der er i brødet. Med denne brødbageskål bliver bagningen hjemme i køkkenet en del hel nemmere. Nem tilberedning Afvej ingredienserne, ælt dejen, form den til et brød, og lad den hæve – og dertil kommer selve bagningen. Det hele klares helt enkelt med denne ene form, som også er egnet til dampkogning. Dampen kan cirkulere inde i skålen, hvilket beskytter dejen mod udtørring. Den fleksible struktur gør det let at få det færdige brød ud af formen. Egnet til bageovn og mikrobølgeovn Formen er egnet til bagning af brød med en vægt på omkring 250 til 300 gram. Man kan anvende den i bageovn og mikrobølgeovn, og bageformen er nem at rengøre, da den tåler vask i opvaskemaskinen.
99 DKK
99DKK
inkl. moms


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.

Alternative produkter