×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Undertøj

Børneundertøj til drenge og piger

Frem for alt skal undertøj til børn passe og sidde godt, så det ikke generer, når der leges og tumles. Moderne design som stjernetryk eller populære tegneseriefigurer gør det sjovt at tage tøjet på. Og når det bliver koldt udenfor, er termoundertøj det rigtige valg. Gå på opdagelse i vores børneundertøj og matchende undertøjssæt bestående af undertrøje og forskellige typer trusser eller boksershorts med en høj andel af økologisk bomuld!
1

Køb børneundertøj online: Du kan vælge mellem disse modeller

Du kan få forskellige typer pigetrusser enten i det klassiske snit eller med et bredere sidestykke og lige benudskæring. Til drengene er der både trusser samt boksershorts i forskellige modeller. Lad barnet afgøre, hvilken model han eller hun har det bedst i. Du kan også bestille matchende undertrøjer til drenge eller piger. Vi anbefaler børneundertøj af et blandingsmateriale med en høj andel af bomuld og en lille andel af elastan, så tøjet ikke strammer.

Termoundertøj til børn

Skiferie, vintervandreture eller leg i haven fuld af sne: Børn leger gerne udenfor, også når det er koldt. Lange underbukser er et must, for at de kan holde varmen. De kan eksempelvis være foret med fleece, og de går som regel lidt højere op på kroppen og beskytter dermed den sarte nyreområde bagpå. Find matchende dele til termoundertøj

Funktionsundertøj til rigtige sportshelte

Små sportsfans glæder sig over undertøj, der passer perfekt til formålet. Også når der er tale om en mere anstrengende sportsgren, sørger funktionsundertøjet for, at fugten hurtigt føres væk fra kroppen, så huden forbliver tør. Sportsundertøjet har typisk flade sømme, så intet generer den sarte børnehud ved f.eks. løb. Derudover har funktionsundertøjet termoegenskaber.

Find også det rigtige babyundertøj

Undertøj til babyer består af praktiske årsager typisk af en bestemt påklædningsgenstand, nemlig bodyen. Hos Tchibo kan den fås både i en model med korte ærmer og ben og i en langærmet model. Her er ikke kun en fejlfri forarbejdning vigtig, men også den rigtige lukning, så du nemt kan åbne bodyen, når der skal skiftes ble. Også her bruger Tchibo naturligvis certificeret økologisk bomuld!

Børneundertøj hos Tchibo: Vores løfte

Det er let som en leg at købe undertøj til børn hos Tchibo! Hos os finder du forskellige modeller, design og snit, der passer lige til dit barn. Dejlige materialer sørger for en meget høj komfort. Derudover bliver en stigende mængde tøj fremstillet af økologisk bomuld uden skadelige stoffer eller er et resultat af vores projekt LAVET MED OMTANKE. Vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise", viser ligeledes, at et produkt er hudvenligt, af høj kvalitet og innovativt.