×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Strømpebukser

Strømpebukser til børn: Behagelige, varme og til enhver lejlighed

Strømpebukser til børn er et allroundprodukt, der ganske enkelt er uerstatteligt. De er først og fremmest en pigeting, men også små drenge føler sig rigtigt godt tilpas i en par dejligt behagelige strømpebukser, når de tumler rundt. Og når det er koldt, er en varm udgave inden under outfittet et must for alle børn og babyer. Gå på opdagelse i vores sortiment – fra farvestrålende strømpebukser med økologisk bomuld til termo- og skistrømpebukser!

Hvad kan I tilbyde af strømpebukser til børn?

De klassiske bomuldsstrømpebukser er for piger, hvad nylonstrømpebukserne er for voksne kvinder: hverdagens uundværlige følgesvend. Hos Tchibo finder du et stort udvalg af forskellige farver og mønstre til din datter. I enkel hvid, grå eller pink, stribede, med søde blomster eller stjerner. Til de små drenge er der bl.a. styles i blå, grøn eller grå og seje motiver som eksempelvis dinosaurer.
Hvilke strømpebukser passer til hvilket tøj?

Hvilke strømpebukser passer til hvilket tøj?

Farvestrålende pigestrømpebukser passer til nederdele og kjoler, men ser også smarte ud sammen med shorts eller blot sammen med en bluse, når der leges på børneværelset. Små drenge kan – mest på den kolde årstid – have strømpebukser på inden under de lange bukser. Ved lave temperaturer kan du vælge termostrømpebukser med varm termoeffekt. Sørg for, at taljen er så bred som mulig og forstærket med elastan, så strømpebukserne hverken strammer eller glider ned.
Leggings – det populære alternativ

Leggings – det populære alternativ

I modsætning til strømpebukser bruges leggings også som yderbeklædning på linje med bukser og kan blot kombineres med en pullover eller lang bluse. Da der ikke er fødder i leggings, kan de sagtens bruges to eller tre dage i træk, hvor der blot skiftes til rene sokker hver dag. Termoleggings med blød frottéinderside, der er velegnede til både piger og drenge, er særligt velegnede til gråt efterårsvejr.

Hvad skal du være opmærksom på, når det gælder materialer?

Strømpebukser til børn skal indeholde en høj andel af elastan, så de er ekstremt elastiske. Små børn er meget smidige, og det beviser de gerne, når de leger og tumler. Vælg look af hudvenlig og åndbar økologisk bomuld, så de tætsiddende strømpebukser ikke kradser. Det forstærkede tå- og hælparti sikrer, at strømpebukserne til børn holder så længe som muligt. Det gælder i øvrigt også knæstrømper!

Køb smarte strømpebukser til børn hos Tchibo

Gå op opdagelse i Tchibos store sortiment, og find et udvalg af forskellige strømpebukser til børn. Stribede, blomstrede, enhjørningemotiv eller blot ensfarvede: Vores look er garanteret fri for skadestoffer og er fremstillet med en høj andel af økologisk bomuld, der dyrkes under rimelige arbejdsvilkår inden for de rammer, som vores projekt LAVET MED OMTANKE skaber.
Køb smarte strømpebukser til børn hos Tchibo