×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Sokker

Børnesokker til store og små fødder

Sokker er en uundværlig del af børnenes garderobe i hverdagen. De er ikke kun gode til afslappet leg og at tumle rundt i, de sarte børnefødder er også bedre beskyttet i skoene. Strømper, skridsikre strømper eller fodletter – hos Tchibo finder du et stort udvalg af dejlige sokker og knæstrømper af hudvenlig økologisk bomuld til alle årstider og efter enhver smag!
1

Hvad skal man gå efter, når man vælger børnesokker?

Kodeordet er slidstærk, for børnesokker skal kunne tåle lidt af hvert. Under alle omstændigheder skal du ikke give køb på kvaliteten, og gå derfor altid efter kvalitetssokker, da åndbar bomuld er vigtigt for at holde fødderne sunde. Hvis sveden ikke kan slippe væk, dannes der fugt ved fødderne. Kig efter forstærkninger ved hæl og tå, så er du sikker på, at sokkerne ikke bliver slidt alt for hurtigt.
Hvilket udvalg af børnesokker har I?

Hvilket udvalg af børnesokker har I?

Hos Tchibo har vi et stort sortiment af sokker til dit barn – fra vamsede og bløde børnesokker med frottéinderside til seje ankelsokker. I vores sortiment finder du også specialsokker, der er særligt velegnede til børn. Herunder eksempelvis børnesokker med skridsikre gumminopper. De giver en høj grad af skridsikkerhed, så barnet ikke længere så nemt falder, når det farer hen over laminatgulvet i fuld fart.
Hvad gør børnesokker uden søm?

Hvad gør børnesokker uden søm?

Da børn og babyer vokser hele tiden, skal børnetøj og børnesko hele tiden opfylde helt bestemte krav. Almindelige sokker har en søm over tæerne, der hurtigt kan gnave i skoene, når barnets fødder vokser. Derfor er specielle børnesokker uden søm eller med ekstraflade tåsømme helt perfekte til sarte fødder, der stadig vokser. Kig også efter en bred kant, der forhindrer, at sokkerne glider ned eller strammer om benet.

De bedste børnesokker til al slags vejr

Lette sokker af bomuld kan bruges det meste af året, men om vinteren er de helt klart for tynde. Især når barnet i timevis tumler rundt indenfor på sokker. Vælg i så fald børnesokker i en materialeblanding, der indeholder varm fin, ny uld eller merinould. Elastan sikrer, at sokkerne altid sidder perfekt. Sokker med skridsikre såler og blødt pelsfor er ideelle til at lege og tumle i.

Gode grunde til at købe børnesokker hos Tchibo

Kulørte, med glitrende broderi eller ensfarvet med tegneserietryk – hos Tchibo finder dit barn mønstre og farver lige efter sin smag. Og med købet af økologiske børnesokker støtter du projektet LAVET MED OMTANKE!, som fremmer bæredygtig produktion under rimelige arbejdsvilkår. Også vores TCM-mærke står for kvalitetsprodukter med lang holdbarhed, som du kan regne med. Kig efter flotte børnesokker til dit barn med det samme!
Gode grunde til at købe børnesokker hos Tchibo