×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Pullover

Pullovere til børn – her er der noget for enhver smag!

Afslappet, sporty eller fint: Pullovere er en uundværlig del af børnegarderoben og kan kombineres med (næsten) alt. Til vuggestuen, skolen, tumlen udenfor eller en festlig anledning – hos Tchibo finder du pullovere til børn i alle aldre og efter enhver smag fra hoodies til rullekravebluser. Skal det være lidt sjovt og hyggeligt – se også vores behagelige overalls til børn!
1

Pullovere til børn: Du kan roligt købe en størrelse større

"Er du nu vokset igen?!" Det kan betale sig at købe pullovere, der er til at vokse i, frem for at ærmerne på yndlingsblusen igen skrumper alt for hurtigt. Det betyder, at du skal købe tøjet i en størrelse større, som barnet så langsomt kan vokse i. Du skal dog være opmærksom på, at skuldersømmen skal ligge på skulderen, og at pulloveren så vidt muligt skal gå til hoften. Lange ærmer kan derimod altid smøges op.
Hvilket materiale kan anbefales til pullovere til børn?

Hvilket materiale kan anbefales til pullovere til børn?

Økologisk bomuld er det bedste valg til sweatshirts og hættebluser. Det er åndbart, robust og føles behageligt mod huden. Fleecepullovere bruges som hættebluser gerne i stedet for en jakke og er fantastisk bløde. Børnepullovere af merinould eller ny, ren uld kan anbefales til kolde dage. Vores tip: Giv i alle tilfælde barnet en t-shirt eller langærmet bluse på inden under, da uld nemt kan føles kradsende mod den sarte barnehud.
Seje pullovere til drenge og piger

Seje pullovere til drenge og piger

Lad de små fashionistas og trendsettere have medindflydelse på tøjvalget, så er der ingen diskussioner, når de skal have tøjet på. Bluser med vendepailletter er i høj kurs hos de fleste piger. Drenge vil gerne have tøj med tegneseriefigurer samt bil- og sportsmotiver. Stribede bluser samt pullovere med muntre prikker eller vovet tekst er altid populære. Og de mindste bliver med garanti begejstrede for søde dyremotiver.

Når det skal være lidt finere: Den rigtige sammensætning med børnebluser

Bluse eller sweatshirt og dertil jeans og sneakers: Det er de fleste børns yndlingskombination. Ikke alle børn er lige glade for at blive puttet i et fint outfit til festlige anledninger. Tip: Kombiner et par børnebukser af lærred med en skjorte eller bluse og en pullover med V-hals til et mere formelt sæt. Skal det absolut være jeans, kan du kombinere dem med en ensfarvet rullekravebluse eller en fin børnepullover af kashmir eller finstrik.

Hvad er den rigtige pleje af børnepullovere?

En sweatshirt eller pullover til børn skal kunne holde til meget – babyen spilder grød på den, tumlingen smider sig i noget mudder, og skolebørnene spiller fodbold i tøjet. Gå efter robuste materialer som bomuld, som du uden problemer kan maskinvaske igen og igen på 60° og tørre i tørretumbleren bagefter. Pullovere af uld skal du vaske på et specielt uldprogram og derefter liggetørre.
Når det skal være lidt finere: Den rigtige sammensætning med børnebluser

Køb børnepullovere hos Tchibo og gør en god gerning

Når du køber en pullover til børn hos Tchibo, støtter du projektet LAVET MED OMTANKE!, der fremmer bæredygtig produktion og rimelige arbejdsbetingelser i produktionslandene. Bomuld produceres som princip i en hudvenlig økologisk kvalitet. Kig vores store udvalg igennem med dine børn, og vælg barnets sweatshirt eller pullover sammen!
Køb børnepullovere hos Tchibo og gør en god gerning